با اجازه اساتید
با اینکه خودم پایونییر میخوام بگیرم ولی 8019 بهتره![]()
با اجازه اساتید
با اینکه خودم پایونییر میخوام بگیرم ولی 8019 بهتره![]()
9550BT 576
9550SD 500
سلام
در مورد سوال اولتون بايد عرض كنم به نظر من خير.DAC پخشهاي 1DIN بهتره و كلا كيفيت صدا تو CD خيلي بيشتر از DVD هست.
تو سيستمهاي صوتي خانگي هم اين موضوع كاملا صدق ميكنه
من توصيه ميكنم براش هزينه نكني مخصوصا پرايدهاي مدل پائين.كل صدا از پشت خارج ميشه.مدل جديدا رو تست نكردم ولي سايز 10 خيلي نميتونه تاثير گذار باشه.بهتره يه كواكسيال ببندي جاش.
سلام خدمت همه دوستان گل
منم خیلی دنبالش بودم
نهایتا به ECX 100.5 و EMV 100.5 هرتز رسیدم حدود 130 تومن
آره ماشین منم همین طوریه فقط تلویزیونش طرح جدیده
usb , ipod , sd داره ولی خب خیلی مسخره است aux نداشته باشه
خب کار aux رو اینا نمیکنن که
Last edited by jetfire72; 18-08-2013 at 19:06.
والا من جی وی سی خریدم 60 تومن صداش یه چیزی تو مایه های 1044 پایونیره بعد الان که امپ قوی تر انداختم و حجم صدا زیاد شده کلا صدای جلو گم شده گفتم یه کامپ صد واتی بخرم حداقل صدا استریو بشه
حالا کیک پنل بخوام درست کنم چقد میشه هزینش؟ تر و تمیز در میاد؟
راستی میگم وسیله ای هست که سر راه امپلی فایر قرار و بدیم و بیس رو بیشتر کنیم باهاش ؟ یه چند وقت پیش دیدم برای امپ پایونیر وسیله ی کوچیکی بود به اسم بیس بوست . میخوام ببینم هست اصن همچین چیزی یا من اشتباه دیدم؟ اگه هست قیمتش چنده؟
Sent from my HTC One X
کلا از 10 سانتی ، انتظار بیشتز از 20 تا 50 وات نیست، البته من صدای 10 سانتی پایونیر شنیدم بنظرم راضی کننده بود، یکم fade عقب رو کم کن شاید راضیت کرد
جی وی سی 426 هم گمونم کلا 20 واته (دو تا 10 وات)، 10 سانتی های 40 واتی بهتر جواب میدن طبیعتا،
کیک فکر کنم حدود 70-60 تومن بشه حداقل، تر و تمیز بودنشم بستگی به سازندش داره، ولی کلا بنظرم به دردسرش نمی ارزه
بوسترهای بیس تو سیتم های معمولی کم استفاده میشن، من به این اسم ندیدم ، ولی امکانش هست که باشه و درست دیده باشی.
Last edited by pahama1; 18-08-2013 at 20:23.
سلام
دوستان یه کمک کنید این مشکل منم رفع شه.یه عزیز که پخش 2din تصویری داره بگه سایز دقیق پنل چنده ؟ و از صداش راضیه ؟
اگه با تصویری به نتیجه نرسم برم سراغ صوتی کلا یه گزینه رو میزه kenwood 8019
حالا تو رنج قیمت 8019 و یکم بالا تر کلا رقیبی براش نیست ؟؟؟![]()
سلام خدمت اساتید عزیز
دوستان این ساب رو یکی از دوستان میخواد بره خارج کشور و احتمالا 1 سالی گفته که میتونم بندازم تو ماشینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سری xq هست و 5000 وات اینی که میخوان به من بدن xql هست که دیگه تولید نمیشه و 6000 هزار وات روی 4 اهم میده
اول اینکه این ساب با باکسش تو 405 جا میشه؟ چون ماشین خودش لند کروز بود
سیستم خودم الان اینه
پخش:8600 پایونیر
اسپیکر:co609 plus
ساب:305c پایونیر
آمپ:8004 جی وی سی 4 کاناله
این ساب رو بخوام بندازم باید احتمالا 2 تا آمپ خیلی شاخ بندازم رو ماشین تا صداش رو دربیاره؟ پیشنهاداتتون چیه؟
سیم کشی و باطری هم باید جدا جدا تهیه کنم؟
سلام
امروز گشتم فقط این چند مدل پایونیر رو تونستم تو این قیمت پیدا کنم
از کنوود 8019 هم خبری نبود ........شرمنده .......بین این کدومشون بهتره
6350
9450
6450BT
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)