سلام دوستان من هر چی اهنگ میریزم تو گوشی HTC میاره اما میرم تو قسمت RECENT ADDED که جدیدترین اهنگ هایی که ریختمو نمیاره چی کا کنم خسته شدم؟
بعد این کلید HOME و BACK رو چه جوری BACKLIGHT رو خاموش کنم؟؟؟؟
مرسی
سلام دوستان من هر چی اهنگ میریزم تو گوشی HTC میاره اما میرم تو قسمت RECENT ADDED که جدیدترین اهنگ هایی که ریختمو نمیاره چی کا کنم خسته شدم؟
بعد این کلید HOME و BACK رو چه جوری BACKLIGHT رو خاموش کنم؟؟؟؟
مرسی
مدل گوشیتون چیه؟
htc desire x
برای اون یه ریستارت کافیه!
برای اون کلید ها تنظیمی در رام رسمی وجود نداره!
یه بار داشت اشتباهی از دستم در میرفت اس ام اسه خاموش نکردم ولی دکمه خاموش رو نگه داشتم تا ارسال نشه فک کنم انتن نداده بود ارسال نشد! خخخخخخ
گوشی خودم دیگه. گلکسی پاکت 5300 ورژن 2.3.6 / فارسی هستش. میگه به تنظمیات کارخانه برگردونید این حرفا تا پاک بشه! D: عجبا بیکاره اینم خخخخخ / اونی که گفتی رو نمیدونم. دی
یه سوال:
طرف اس میده بهم من میخوام ذخیرش کنم به یکی بفرستم. چطوریه؟ ذخیره کردمش ولی چطوری از داخل اس بیارمش بالا؟
Last edited by Ghaioom; 18-08-2013 at 19:15.
سلام.
خواستم بدونم راهی هست که دفترتلفن گوشی اچ تی سی با اندروید 2 رو اورد تو گوشی اچ تی سی جدید با آندروید نسخه 4؟
دوستم گوشیش رو عوض کرده و حالا از دفترتلفنش که پشتیبان گرفته تو اندروید 4 نمیتونه استفاده کنه.
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم
این نرم افزار هایی که به عنوان بهینه ساز باتری برای دانلود میزارن تاثیر داره یا فقط خودش بیشتر باری مصرف میکنه؟؟؟
در ضمن دوستان من چند تا آنتی ویروس نصب کردم ولی از اونجایی که همیشه فعال بود باتریم زود خالی میشد آیا آنتی ویروسی هست که این طوری نباشه؟؟؟
نرم افزار battry booster برای بهینه سازی خوبه یا همش چرنده و خودش (چون همیشه فعاله) بیشتر باتری مصرف میکنه؟؟؟
پیشا پیش ممنون![]()
Last edited by salar79; 18-08-2013 at 18:38.
به ذخیره کار نگیر ،
انگشت مبارکت رو ، روی اس ام اسی که برات میاد نگه دار بعد forward یا هدایت رو بزن و به نفر بعدی بفرست
سلام
با نرم افزار های بکاپ از دفترچه تلفن بکاپ بگیر
Go backup
My backup
بعد توو گوشی دیگه ریستور کن
یه راه دیگه هم هست که میتونی شماره هارو توو اکانت جیمیل ذخیره کنی
بعد توو گوشی جدید بریزی
نرم افزار های بهینه چند کاره مثه zdbox خوب هستند و مصرف باتری رو تا حدی میگیره
از نظر من آنتی ویروس واسه آندروید نیازی نیست ،
من یک سال و نیمه که گوشی اندرویدی دارم ، حتی یکبارم نصب نکردم ، با وجود اینکه توو این مدت به اینترنت متصل بودم ، و فلش ویروسی هم زیاد بهش وصل کردم ، اما گوشی خودم ویروسی نشده
چون فلش هایی که ویروسی بودن ، ویروسشون برای کامپیوتر تعریف شده نه برای اندروید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by ehsan102; 18-08-2013 at 19:59.
دادا من بخوام اس رو حذف کنم ولی متنشو ذخیره کنم باید چیکا کنم خو؟!به ذخیره کار نگیر ، انگشت مبارکت رو ، روی اس ام اسی که برات میاد نگه دار بعد forward یا هدایت رو بزن و به نفر بعدی بفرستمن اس ذخیره نمیکنم پاک میکنم. حالا یه اسی میاد مثلا میخوام ذخیرش کنم به کسای دیگه بعدا ارسال کنم. چرا پیش نویسها نداره این اندروید؟!
سلام یکی از دوستام گوشیش گلکسی نکسوس هست براش اپ دیت بیشتر از 4.1.2 نمیاد چجوری باید برد بالا تر الان فکر میکنم اگه 4.3 نیومده باشه حداقل تا 4.2.2 که باید اومده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)