ایول به اینmalwarebytes دیتابیس اش حرف نداره!
فقط قدرت پاکسازی ای ضعیف داره!
ایول به اینmalwarebytes دیتابیس اش حرف نداره!
فقط قدرت پاکسازی ای ضعیف داره!
Last edited by ali.reihani; 17-08-2013 at 01:18.
اینو دیگه من نمیدونم نود نسخه 6 داشته اسمارت سیکروبتی به گفته خودش همش هم اپدیت بوده .
اینم دونمونه اقا jadda
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eset smart security 6
هیچ انتی 100 درصد نیست. یعنی چی نود به ویروس مجال نمیده؟ چند نفر تاحالا نود داشتن و ویروسی شدن ؟ همینطور کاسپر و بیت و کمودو و اوریا و ...
ولی من وقتی ام سی سافت داشتم واقعا به ویروس مجال نمیداد و خیلی بهش اعتماد داشتم و هر فلش الوده ایی رو بهش میزدم مثل اب خوردن ویروس هارو پاک میکرد ولی یک روزی یک فلش الوده زدم
بیچاره شدم و کل سیستم به فنا رفت . ولی قبل از اینکه کلا به فنا بره ام سی سافت تو اپدیتش اون ویروس رو قرار داد ومن رو از دست اون ویروس راحت کرد ولی هنوز بی فایده بود چون ویروس کار خودش رو کرده بود و من مجبور شدم دوباره ویندوز عوض کنم.
Last edited by pedram_01; 17-08-2013 at 02:52.
من دیشب تست کردم ولی دیدم باز پست های اسپم داره زیاد میشه نتیجه رو نذاشتم
کسپر:هوش مصنوعی +کلود
![]()
50 نمونه دیگر
رمز : I KinG I
حجم 14.4MB
Last edited by Captain; 17-08-2013 at 18:16.
Trend Micro
48
البته نمونه ها یه کم قدیمی بودن
برای اولین تست میتونم بگم سرعت اسکن پایین بود. دقیقا از نحوه استفاده از کلود در On-Demand Scan مطلع نیستم (هر چند که به نظر محصول سنگینی نیست)، ولی با توجه با مقایسه با برخی محصولات دیگر که از این تکنولوژی در اسکن دستی بهره میگیرند، سرعت Trend Micro به نسبت سایرین خیلی کند بود. حدود 7 ال 8 دقیقه اسکن 50 فایل طول کشید!، و توی این مدت اسکن CPU چسبید به 100 ، ..... علتش رو نمیدونم.
کسی الان از این محصول استفاده میکنه؟ جالب بود برام نسخه اینترنت سکیوریتی فایروال نداشت. فقط بخشی به عنوان windows firewall booster داره که اصطلاحاً تقویت کننده فایروال ویندوز است!
این محصول هم بعد از دیتابیس، حفاظت را برمبنای رفتار فایل قرار میده... البته فکر کنم رفتار شناسی بدی نداشته باشه.... منتها به نظر میرسه ایراد این هست که در صورت عدم شناسایی مبتنی بر رفتار محدودیتی اعمال نمیشه.... و این یعنی اگر رفتار شناسی عمل نکنه... مخرب ازاد کارشو میکنه....احساس کردم بعضی وقتها هم (با توجه به رفتار) تکه های یک مخرب اجرا شده را پاکسازی میکنه.... البته روش درست در این نوع از محصولات که با این شیوه کار میکنند این هست که کلیه رفتارهای فایل را مانیتور کنند تا در صورت شناسایی مبتنی بر رفتار و که بعدش دست به پاکسازی میزنند (منظورم دیلیت/قرنطینه/دیساینفکت است) بتونند کلیه اقدامات و تغییرات و فایلهای ساخته شده و غیره را Rollback کنند... فقط امیدوارم Trend Micro این قابلیت را داشته باشه.....
یه جورهایی احساس کردم بیتدفندر نصب کردم.... ولی یه کم ضعیفتر!
اولین کاری که بعد از نصب یک آنتی میکنم میرم بخش تنظیمات... که ایشون چیزی نداشت!
البته اگر فالس این نوع از محصولات کم باشه میتونه برای برخی کاربران خانگی خوب باشند.
Last edited by Jadda; 17-08-2013 at 21:25.
سلام خسته نباشید دوستان :
دو نمونه Jadda عزیز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد ترند میکرو :
من یه مدتی باهاش کار کردم البته اون موقع من باهاش مشکل آپدیت داشتم سیستمم را در بوت کند میکرد ولی روی ویندوزم تاثیری نداشت البته با توجه به سیستم قوی من نباید هم تاثیری داشته باشه اگر اشتباه نکنم مثل اف سکیور از فایروال ویندوز بیشتر کمک میگیره برای اینترنت سکیوریتی
اگر به مقایسه بالا نگاه کنید گزینه ای در مورد آپشن خاص فایروال براش وجود نداره
البته یه سوییت یوزری نیست و تمام کارها را به اختیار خودش انجام میده
هر چی هست دیتابیس خوبی داره!
هوشمنده و اگه سر آدم تویه کار خودش باشه{نه ویروس بازی} امنیت رو برقرار میکنه!
سلام
G Data IS 2014
بعد اکسترکت
![]()
![]()
![]()
اسکن دستی
باقیمانده ی نهایی
![]()
Scan With Kaspersky Internet Security 2013
File - 803.exe are Still in the Folder
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)