به نظر شما ایا دستگاه دیاگ مقدار دقیق مصرف بنزین رو مشخص میکنه؟
به نظر شما ایا دستگاه دیاگ مقدار دقیق مصرف بنزین رو مشخص میکنه؟
بله تقربی را میزنه
ولی دقیق نه چون بستگی به شرایط اب وهوایی و نحوه ی رانندگی و خیلی شرایط دیگه
اما به توجه به ضریب و فیلرها مقدار تقریبی را میتونید مطلع بشید
سلام. من که بنزین سوپر می زنم همیشه مصرفمم تو شهر و ترافیک حدود 6.8 تا 7.2 میشه و تو جاده 5.5 6 مسوزونه. سرعت تو جاده من 140 تا هم رفتم. البته 160 تا هم یه بار فقط برای تست توان ماشین رفتم. اما خدایی خطرناکه و به هیچ وجه توصیه نمی کنم. اما بهترین مصرف تو جاده همون دنده 5 و سرعت حداکثر 110 120.گاز بی دلیل به ماشین ندین. اتفاقا کولر هم زیاد می گیرم. و همیشه مصرف بنزینمو حساب می کنم. یعنی می ذارم باک خالی بشه به چشمک زدن بیفته و بعد میرم پر می کنم. همیشه هم کیلومتر بعد سوخت گیری صفر میکنم و تو محاسبه هم سعی می کنیم طوری محاسبه کنم که بدترین حالت ممکن باشه. مثلا اگه 30 لیتر زدم و کیلومترم صفر کردم. تا وقتی چراغم روشن شد با اینکه می دونم حداقل 4 5 لیتر از اون 30 تا شاید مونده باشه اما فرضو رو همون 30 تا می ذارم. من که راضیم. پراید ماشین بدی نیست. حداقل برای داخل شهر به نظرم خوبه. اما خب ماشین مسافرت و جاده نیست. هم آدم اذیت میشه و هم ایمنی نداره. اگه خدای نکرده تو سرعت 120 130 تا یکی از چرخها بترکه یا پنچر کنی واقعا اگه نتونی ماشینو جمع کنی بعیده سالم از توش در بیای. البته امیدوارم همیشه همتون سالم باشید. اما یادتون باشه چه پراید سوار شین چه مازراتی مهم اینه که درست رانندگی کنید. به همدیگه و به حقوق هم احترام بزارید. وقتی می بینید طرف پراید داره و تو لاین سبقت داره از یه اتوبوس سبقت میگیره دوست عزیزی که ماشینت حداقل 206 یا سمنده یه مقدار تامل داشته باش و فاصله حفظ کن. با چراغ زدن و بوق زدن چیزی درست نمیشه. ببخشید قصد نصیحت نداشتم. اما اگه از خودمون شروع کنیم.همین پراید هم تو شرایط مالی ما میتونه ماشین خوب و سر براهی باشه. ممنون.
بزنم به تخته، چشم حسود کور مصرف ماشین عالیه
160 تا میرفتی از اینه عقب نگاه کن پیچ و مهره ها ی پشت سرتو یه نگاه هم به صندلی بغل بنداز جناب عزراییل خودکار به دست منتظر امضای حکم مرگ ادمه (خدا نکنه)
یه نکته هم بگم بقیه دوستان هم چک کنن ای موضوع رو و همین جا بگن. بنده با جی پی اس 2 تا گوشی مختلف امتحان کردم کیلومتر شمار پراید تقریبا 10 تا بیشتر نشون میده.
اون نکته اخر رو خوب گفتی ولی امان از دست اتوبوس بین شهری ها!!!!میاد دقیقا میچسبونه به 5 سانتی متری سپر عقب ماشین! اولش چند تا چراغ میده بعد یه بوق شیپوری مهیب و مرد می خواد اون لحظه که بهش راه نده.
لا مصب من ازشون بیشتر از نیسان ابی می ترسم
![]()
در مورد سرعت من هم با سمند خودم چک کردم 9 کیلومتر البته توی سرعت 100 بیشتر نشون میده یعنی 110 کیلومتر شمارم 101 هستش البته توی سرعتهای پایین تر این اختلاف کمتره. فقط برای من این سوال وجود داره که آیا با این اوصاف میزان کلومتری هم که ماشین می اندازه بیشتر یا اون درسته و فقط آمپیر اشتباهه تا حالا پیش نیومده با جی پی اس مقدار کیلومتر رو هم بسنجم اگر فرضا بیشتر بندازه خوب به نفع خودروسازه چون زودتر کیلومتر گارانتی پر میشه! عجب کشفی کردم ها!@![]()
سلام مجدد. راستش اون 160 تا گفتم شاید فقط 2 یا نهایتا 5 دقیقه اونم تو یه جاده کفی خارج از شهر که بارها ازش آمدم و تقریبا حفظش هستم رفتم. افتخار نمی کنم. به نظر خودم حماقته. اونم با پراید. گفتم که من در 95 درصد موارد سرعتم همیشه تو محدوده قانونیه. و از آنجایی که خودم عمران خوندم و محاسبات طراحی راه میدونم. وقتی روی تابلو می زنن که پیچ خطرناک و سرعت 30 یا 60 و امثالهم اینو بدونید که سرعت طراحی شعاع پیچ در آن محدوده حداکثر 30 یا 60 یا اون عددیه که نوشتن. و بهتره تو همون محدوده سرعت پیچو رد کنید. در واقع می تونید با سرعت بالاتر مثلا 100 تا هم رد کنید اما مابه التفاوت این سرعتو ماشین و سیستم تعلیقش باید جبران کنه. یعنی اگه خدا خواست و مرسدس سوار بودید با توجه به سیستم فوق مدرن تعلیقش و باز شدن چرخها و پهنای اونا و گشتاور ماشین و خیلی پارامترهای دیگه هیج ایرادی نداره که با سرعت پیچو رد کنید اما وقتی پراید سوار میشی باید بدونی از این خبرا نیست. احتیاط شرط اوله. در مورد GPS هم کاملا حق با شما است. معمولا سرعت حدود 10 کیلومتر کمتره. یعنی اگه کیلومتر شمار ماشین 110 نشون میده احتمالا سرعت واقعی حدود 100 تا 104 کیلومتره. در مورد مصرفم تازه دیروز ماشینو بردم سرویس و تنظیم موتور که شمع هامو عوض کردم کلا چیزی به اسم شمع نداشت دیگه!!! ماشین چطوری راه میرفت خدا می دونه. 26000 تا با این شمع ها سر کردم. شمع های خودش اکیوم فرانسه بود. روش که اینو نوشته بود. خدا می دونه واقعا فرانسه باشه یا نه. خلاصه 40 تومن دادیم و یه ست شمع بوش آلمانی انداختم روش. نمیدونم اصلی بود یا نه. روش حک شده بود.یارو هم کلی قسم که اصلیه. به هر حال اصلی یا غیر اصلی من انداختم. تا ببینیم چی میشه. البته شاید همون اکیوم مینداختم بهتر بود. نمیدونم. سرتون دردنیارم. طرف گفت با این شمع های قبلی مصرفت بالا نبود؟؟ گفتم نه. معمولی بود. خلاصه دیروز حسابی جیبم خالی شد. دادم جلوبندیو چک کنن ببین اوضاعش میزونه.طرف رفت پایین و گفت باید عوض کنی لاستیک سابی هم داری. گفت اصلیش 150 تومن با هزینه نصب و شرکتیشم 130 تومن. آقا من موندم اساسی !!! اصلا فکر نمی کردم اینقدر باشه. تازه میگفت کمکهای جلوت هم ضعیفن و اگه میخوای اونارم عوض کنی بد نیست. اونم یه جفتش با تعویض میشه 160. گفتم نه والا ندارم. البته خدایی جلوبندی ماشین به نظر من هیچ مشکلی نداشت. نه سر و صدا داشت و نه لرزشی. نمیدونم والا. خلاصه دادم عوض کردن هنوزم دارم فکر می کنم بدجوری نقره داغم کردن. کلا 210 تومن جلوبندی شمع تنظیم موتور و بالانس بود. غروبشم رفتم تعویض روغن و واسکازین اونجا هم 80 تومن افتادم !!! 35 تومن روغن بهران پیشتاز و فیلتر سرکان، 27 تومن واسکازین بهران سمند 75W80 پراید، 6 تومن فیلتر !!!! 12تومن دستمزد گرفت. تازه روغنارو خودم خریدم بودم. همیشه ایرانی می ریزم. به نظرم کیفیت روغنهای خارجی مشخص نیست. خلاصه تو یه روز نزدیک 300 تومن پیاده شدم !!! این همون پراید کم خرچه. خدایی بیمه و لاستیک و این چیزارم بخواس حساب کنی کلی هزینه داره.
شما که گارانتی دارید ، چرا خرج اینجوری برا خودتون می تراشید؟ حداقل برای تعویض قطعاتی مثل کمک که می تونید برید نمایندگی
والا حقیقتش خیلی به کار نمایندگی اعتقاد ندارم. چون به نظر من اولین شرط اعتماد اینه که تعمیرات در حضور شخص و با اطلاع آن انجام بشه و داغی جنس تعویض شده یا تعمیر شده به آدم تحویل بدن. میبری نمایندگی اصلا نمیذاره حرف بزنی بگی چه کارهایی مد نظرته. بعدشم میگه شما برو زنگ میزنیم. من خیالم راحت نیست. آیا اینا واقعا روی ماشین وقت میذارن؟؟؟ آیا واقعا جنسو تعویض میکنن؟ اگه تعویض می کنن چه مارکی میندازن؟ سرویس اولیه که بردم روغنو مثلا عوض کردن. به طرف میگم روغن چی ریختین؟ میگه نمیدونم؟؟!!! تو سایتش هم تو سوابق تعمیراتی که میری اسم روغن یا اون قطعه رو نمیزنه کد میزنه که ما نمیدونیم چیه. ولی بیرون قشنگ خودتو میبره زیر ماشین نشون میده. البته قبول دارم که خرجش زیاد شد. هنوز در باورم نمی گنجه. من حتی دیسک و صفحه هم برام نمایندگی تعویض کرده. خدایی هم راضیم. اما از نظر روانی خیال آدم راحت نیست. چی میشد این نمایندگی ها جلوی خود مشتری کار انجام می دادن؟![]()
صحبت هاتون در مورد تعمیرات نمایندگی تا حدودی صحیح و منطقی هست. حتما باید صبح زود بری و برای یه مشکل کوچیک که با نیم ساعت وقت حل میشه یه روز کامل ماشینو بخابونی نمایندگی و هزار مشکل دیگه ...
ولی من با تجربه نتیجه گرفتم هر چی بیشتر حساسیت به خرج بدی بیشتر ضرر میکنی و نتیجه بهتری هم نمیگیری.
تو پست قبلی گفتین جلوبندی از نظر شما مشکلی نداشته ولی طرف گفته مشکل داره و عوض کرده!!!
از این بدتر ماشینی که 26000 تا رفته شاید قسمتی از جلوبندی خراب شده باشه ولی این که بیاین تمام جلوبندی رو عوض کنین غیر منطقی هست و شک بر انگیز از انصاف آقای جلو بندی ساز!
پیشنهاد میکنم ماشینی رو که گارانتی داره اگر فکر میکنید ایراد داره ببرید بیرون به یه استادکار ماهر نشون بدین تا عیب کار و قطعه خراب رو پیدا کنه، بعد با خیال مطمئن به نمایندگی ببرین و عیب رو دقیق بگید. خیالتون راحت حتما قطعات خراب رو عوض میکنن و نو میندازن .
دقیقا این بهترین کار هست . در ضمن قطعاتی مثل کمک و ... رو شما می تونید خودتون بعدا روی ماشین ببینید که عوض شده و چه مارکی گزاشتن و در نتیحه امکان اینکه نمایندگی کار اشتباهی بکنه وجود نداره.
در ضمن شما مثلا میری لنت ترمز توی نمایندگی عوض کنی بهت میگن که از روی گارانتی جنس خوبی نمی زارن و اگر مابه التفاوت بدید قطعه بهتر میزارن و این برای خیلی قطعات مثل کمک و ... هست و خیلی به نفع شما خواهد بود تا اینکه کامل پولش رو خودتون بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)