خیر مخابرات خراسان رضوی طرح های نامحدودش را حدود 1 سالی میشه که جمع کرده
ولی دانلود رایگان شبانه داره لیست تعرفه هاش هم در این لینک برات میزارم
خیر مخابرات خراسان رضوی طرح های نامحدودش را حدود 1 سالی میشه که جمع کرده
ولی دانلود رایگان شبانه داره لیست تعرفه هاش هم در این لینک برات میزارم
باز دوباره سرعت ریده اول شب خوب بود ولی الان ساعت 2 شبه سرعت ریده داشت با 300 دانلود می کرد یک دفعه نمیدونم چی شد سرعت شد50![]()
سرعت دانلود سرویسهای طلایی چنده؟ شبا سرورهای داخلی و خارجی فرق دارن؟
بستگی به کیفیت خط تلفنت داره من طلایی دارم وقتی با خط دیگم که جدیده کانکت میشم شبه ها از سرور های داخلی سرعت 300 میده ولی از سرور های خارجی حدود 170 میده البته شب ها روز ها هر دوتاشون 300 تا رو پر می کنند
ولی با خط دیگم کانکت میشم به همون اکانت طلایی سرعتش میشه 150 از سرور های داخلی و 120 از سرور های خارجی
سرعت دانلود طلایی از سرور داخلی250-260kb/sهستش البته دانلود شبانه از بعضی سرور های داخلی این سرعتو میده.در مورد سرور خارجی فقط روزانه این سرعتو میده و فکر اینکه شبانه از سرور خارجی دانلود داشته باشی رو باید از سرت بیرون کنی.
بروبچ مشهد. کسی هست از های وب سرویس داشته باشه ؟
یه آمار از کیفیتش میخوام
سلام دوستان امروز داشتم تو سامانه گلدنت شماره ها رو میزدم تا ببینم ملت چه طرح هایی دارند که خردم به دو تا طرح تازه
کسی میدونه این طرح خانواده رضوی چیه؟مطمئنم یک تخفیف های کله گنده بهشون میدن
یک طرح دیگه هم دیدم به نام طرح سلامت3از خودشون طرح درست می کنند به ما هم نمیگن
امید مگه HIWEB به فیبر نوری سرویس میده ؟
من که ازش تعریف زیاد شنیدم
ولی به عمل کار براید به سخنرانی نیست![]()
اعتبار حجمی ام رو به پایان ولی زمانی هنوز دارم، دوستانی که سابقه شارژ تو گلدنت رو دارن بنظرتون بذارم تموم بشه شارژ کنم یا نه؟ اصلا وقتی شارژت تموم میشه میتونی وارد سامانه بشی و شارژ کنی یا نه؟ علت اینکه همچین سوالی کردم اینه که من قبلا نامحدود داشتم و بعد که اینا به اجبار از این طرح های حجمی مسخره شون دادن اولین باره که می خوام شارژ کنم! خلاصه باتجربه ها راهنمایی کنند بخصوص اگه راه دور زدن اینا رو میدونین، آخه بی شرف ها اینقدر از ما دزدیدن که... خودتون بهتر می دونین!
من به زودی روی خط جدیدی که گرفتم از های وب سروریس میگریم و اعلام وظعیت میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)