والا این دانشگاه خوارزمی رو من خیلی تعریفی ازش نشنیدم، البته خب اگه قصد ادامه ی تحصیل (مخصوصن خارج از کشور) داشته باشید شاید یه کمی مشکل ساز بشه.
من خودم دانشجوی صنعتی اصفهانم، محل دانشگاه بیرون شهره، البته سرویس رفت و آمدش فراهمه در طول روز به طور تقریبن مرتب، سختگیری هم بستگی به دانشکدش داره ولی خب در مجموع میشه گفت که سختگیرن ولی شاید تا حدودی همین موضوع براش اعتبار آورده، البته رشته ی صنابع به طور خاص کلن رشته ی سختی نیست که بخواد مشکل ساز بشه. در مورد جو دانشگاه هم هر کی بهت گفته دمش گرم، حرف حق رو زده

، که این جو البته توی زمان ریاست همین رییس ملعونش ایجاد شده، چون قبلش به این شکل نبوده، این رییس هم احتمالن با تغییر وزیر علوم رفتنیه و ما هم از همین الان پیگیر باز کردن انجمن اسلامی و انجمن های صنفی هستیم، این مورد رو بنده شخصن قول میدم که از ترم بعد شرایط بهتر میشه

.
اما در مورد دانشگاه اصفهان، در مورد رشته های علوم پایه و محض واقعن در قدرت و اعتبارش حتی در زمینه ی بین المللی هیچ شکی نیست ولی خب در زمینه ی رشته های مهندسی، در سطح صنعتی اصفهان نیست، البته واقعن توی این چند سال پیشرفتش خوب بوده ، هم دانشکده های جدید ساختن هم هییت علمی هاش قوی شدن و هم اقبال دانشجوها نسبت بهش بیشتر شده، هم نکته ی مثبت دیگه اینه که در بهترین نقطه ی اصفهان چه از نظر آب و هوا، چه از نظر دسترسی به همه جا قرار داره.
در مورد اون صحبت دانشجوی کامپیوتر هم گفتید، ایشون درست گفته، در اون زمینه ها ایران بازار مناسبی نداره، مثلن کسی که علاقه به ساخت بازی های کامپیوتری داره توی ایران به هیچ وجه موفق نیست، ولی خب اون مثالی که زدم در مورد برنامه نویسی یه نمونه از کارهای فوق العاده سودده توی ایرانه