پروتکت که اصلا ولی سابم که میلرزونه احساس میکنم چراغام کم نور میشه و عدده روی خازنم به 12 هم میرسه تو صدایه زیاد... خیلی میلرزونه که به 11.8 هممیرسه ... اوجه صدا ..![]()
پروتکت که اصلا ولی سابم که میلرزونه احساس میکنم چراغام کم نور میشه و عدده روی خازنم به 12 هم میرسه تو صدایه زیاد... خیلی میلرزونه که به 11.8 هممیرسه ... اوجه صدا ..![]()
سلام
دوستان پخش 2din که جی پی اس هم داشته باشه سراغ دارین ؟ غیر فابریکی از همین مارکهای خودمون پایونیر ؛ کنوود و ... درست حسابی هم باشه
اقا هیچکی پاسخگوی ما نیست؟!!!
چند تا سوال پرسیدیم ولی...!!!
از 80prs بگیر تا...بوی سوختگی کواک
سلام
اون بوی سوختگی رو من جای دیگه هر چی بلد بودم گفتم ! اگه گفتی کجا ؟؟؟![]()
سلام
دوستان نظرتون درباره این پخش چیه ؟
avh-2450bt
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که سالاری منظورم بقیه اساتید بود![]()
سلام دوستان من برای ماشین میخوام فقط یه ضبط بگیرم فلش بخوره تا پدر گرامی بدون دردسر اهنگ هاش گوش بده در همین حد کافیه براش...فقط هم پنلش جدا بشه وفلش بخوره وکیفیتش خوب باشه عمر بالا بودجه زیر 200
کلا چی پیشنهاد میدین؟
برند همه متفرقه بود بین اونا چی نظرتونه
مارشال چطوریاس؟
یه 155 یا 1550 یا 2550 پایونیر بگیرید
که قیمتاشون بین 200 تا 260 هستش که البته قیمتای پایونیر اومده پایین که قیمتایی که من دادم برا قبله و الان ارزونترم میتونین گیر بیارین
Sent from my HTC One X
سلام
عزیزانی که سروکار بیشتر با خرید و فروش دارن .بنظرتون قیمتهای پایونیر بازم میاد پائین ؟ از کنوود قرار نیست پائین بیاد ؟
من به زور راضیش کردم دست از این اف ام پلیرش برداره..راستم میگه چون واقعا استفاده ش پایینه شهرام ناظری و شجریان با کیفبت 128 گوش میدهخو پس خیلی خرج کنه همون حذدودا 180 170 ایناست بگم صبر کنه قیمتا بیاد پایین ؟؟در مورد برند متفرقه ها توضیح میدین کدوم بهتره؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)