همچین Option ی داره ولی یادم نیست کجا هست. البته تو سایز کاغذ نیست. بلکه فکر کنم تو قسمت تنظیمات admin هست یه نگاهی بکن اگر نبود بگو من ببینم برات.
همچین Option ی داره ولی یادم نیست کجا هست. البته تو سایز کاغذ نیست. بلکه فکر کنم تو قسمت تنظیمات admin هست یه نگاهی بکن اگر نبود بگو من ببینم برات.
من پرینتر hp1020 دارم .برگه های پرینت شده خطوط مشکی پررنگی داره.چکارش کنم؟
يه عكس بذاريد ازش. خطوط سايه دارن يا خط هاي ثابتي هميشه در برگه هست.
در كل بايد ديد تا نظر داد
باسلام ووقت بخير جناب خضوعي
اگه ممكنه من نتونستم پيدا كنم حضرتعالي زحمتشو بكشيد ممنون ميشم
خطوط پرررنگ ( 4 خط ) و بدون سایه با فاصله یکسان.خیلی مرتب و شیک.
اگر خط ها افقی هستن و به صورت کاملا یکسان تکرار میشه از کارتریج دستگاه هست ولی بازم اگه میتونید یک نمونه ازش بذارید
خوب اگر شیک هست که خوبه
اگر حالت رندوم داره یعنی تکرارش منطقی نیست احتمال مگنت کارتریج هست و مشکی یک دست هست.
با سلام من یک پرینتر اپسون پی 50 دارم هد این پرینتر کثیف شده بود که با کلین کردن آن مشکلشو داشتم بر طرف می کردم که دو تا از چراغ دوم و سوم آن (چراغ قطره و برگه و سطل زباله) شروع به روشن و خاموش شدن به صورت پشت سر هم شدن زمانی که پرینتر روخاموش و مجدداَ روشن کردم هیچ عکس العملی مکانیکی از خودش نشان نداد . من خودم فکر می کنم نیاز به ریست کردن کنتور اون باشه .من توی این تاپیک در مورد این مشکل خیلی جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم .میشه لطفا راهنمایم کنید. باتشکر.![]()
سلام من میخوام برای چاپ کاورهای بازی یه پرینتر رنگی بخرم بهتره مارک کنان بگیرم یا اچ پی ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
samsung 1640 دارم.
میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید بعد از آخرین شارژ، چه تعداد پرینت گرفته شده ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)