تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 215 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام بنده دو فایل که خیلی به آنها مشکوک بودم را اسکن کردم
    1:winfile.exe البته یک این طور فایل هایی در وین های9xهست تو درایو سی وین 98 بود می ترسم دلیت کنم برم هوا!
    2: SVCHOST.EXE-2D5FBD18.pf
    خوب حالا من چه کنم؟

یک سرچ کننین ببین فایلی به نام winhelpدارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دارم!
    Last edited by shahedi; 28-12-2006 at 14:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

کرکی اجراء کردم که آلوده بود البته کاسپراسکای(601411 آبدیت شده )آنرا شناخت وپاک کرد ولی ویندوز خودبخود ریستارت شد بعد از آن بعضی اوقات ویندوز پیغام ریستارت میدهد وبعد از حدود یک دقیقه ریستارت میشود .
    چاره چیست؟

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

11 جواب

سلام
    دوست عزیز این رستارت ها نشانه ی این است که ویروس هنوز وجود دارد
    چاره این است که از تمام قدرت کاسپرسکی استفاده کنین
    البته کاسپرسکی این قوت رو به طور اوتوماتیک غیر فعال نصب میکند چون خیلی وقتها اشتباه عمل میکن
    برای بهره گیری از تمام توان نه تمام توان بلکه با این کار باعث میشه تا تمام برنامه ها رو کنترل کنه و با این کار وقتی این پیغام ظاهر میشه میتونه بفهمه که این پیغام ناشی از چیه یا اینکه اصلا به طور کل بلاک کنه
    نحوه ی فعال کردن Proactive defense
    ابتدا کاسپرسکی رو باز کرده و به قسمت تنظیمات رفته
    واز پنجره ای که باز می شود در بخشprotection
    در قسمت Proactive defense
    رفته و در انجا چکهای همه ی گزینه ها رو زده مخصوصا اون Application Integrity control را حتما چکمارک زنید
    و بعد از این کارها سیستم رو فول اسکن کنید
    یا باید منتظر بمانید موقعی که این پیغام ظاهر میشود برای همیشه ان را بلاک کنید تا دیگه اجرا نشود
    کاسپرسکی به این صورت عمل می کنه که میاد و این برنامه یا همون ویروس رو اسکن می کنه
    که این پیغام از اون ناشی میشه رو پیدا میکنه
    نظر من اینه که شما بعد از بلاک کردن این هشدار یا پیدا کردن این ویروس و پاک کردن ان این تنظیمات رو غیر فعال کنید
    چون به همه ی برنامه های در حال اجرا گیر میده و اونا رو اسکن میکنه
    قربانتان
    Adel.p30

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست من جنابvtn54

مشکل شما و آقا سعید ناشی از یک بدافزار به اسم SpywareQuake می باشد برای خلاصی از دست آن فایل زیر را

داونلود و نصب کنید و سپس با آن سیستمتان را اسکن کنید ( آنتی ویروس و فایروال و هر نرم افزار امنیتی دیگری را قبل از نصب غیر فعال

کنید ) حین اسکن به اینترنت وصل باشید تا برنامه فایلهای مورد نیازش را داونلود کند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از نصب و اجرای برنامه یک صفحه به شکل زیر باز می شود:

باسلام
    من هم چندروزپيش اين مشكل راداشتم ولي باتغييرتنظيمات كاسپراسكاي مشكلم حل شدولي براي اطمينان كه ريجيستري راهم پاك كنم راهي كه شما فرموديد انجام دادم فقط ميخواستم بپرسم كه بعدازتمام شدن كاردربرگه Note Pad كه درآخربازميشودوآدرس كليدهايي درريجيستري راميدهد آيا خودبرنامه اين كليدهاراپاك ميكنديابايدخودمان دستي اينكاررابكنيم.
    متشكرم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست من جنابvtn54

مشکل شما و آقا سعید ناشی از یک بدافزار به اسم SpywareQuake می باشد برای خلاصی از دست آن فایل زیر را

داونلود و نصب کنید و سپس با آن سیستمتان را اسکن کنید ( آنتی ویروس و فایروال و هر نرم افزار امنیتی دیگری را قبل از نصب غیر فعال

کنید ) حین اسکن به اینترنت وصل باشید تا برنامه فایلهای مورد نیازش را داونلود کند :

پس از نصب و اجرای برنامه یک صفحه به شکل زیر باز می شود:

باسلام
    من هم چندروزپيش اين مشكل راداشتم ولي باتغييرتنظيمات كاسپراسكاي مشكلم حل شدولي براي اطمينان كه ريجيستري راهم پاك كنم راهي كه شما فرموديد انجام دادم فقط ميخواستم بپرسم كه بعدازتمام شدن كاردربرگه Note Pad كه درآخربازميشودوآدرس كليدهايي درريجيستري راميدهد آيا خودبرنامه اين كليدهاراپاك ميكنديابايدخودمان دستي اينكاررابكنيم.
    متشكرم
    سلام دوست من

کار خوبی کردی آن فایل را اجرا کردی چون کاسپرسکی آن بدافزار را پاک نمی کند فقط آن را بلوک می کند و اگر

روزی کاسپرسکی از کار افتاد بدافزار دوباره فعال می شود .در مورد کلیدهای رجیستری هم نگران نباش برنامه آنها را

پاک می کند تازه اگر چیزی هم در رجیستری باقی بماند چون فایل مادر از بین رفته است مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

عادل خان کاری که گفته بودید انجام دادم ولی علی رغم کشف وازبین رفتن چند ویروس دیگر مشکل همچنان باقی است . ضمنا در هنگام ریستارت شدن ویندوز این پیغام را میدهد:
    the system process c\windows\system32\services.exe terminated unexpectedly with status code 203 the system will now shotdown and restart وبعد از حدود 50 ثانیه ریستارت میشود.
    لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    mapnaz
    نگاه دوست من شما ابتدا سیستم ریاستور رو غیر فعال کن
    System restore
    بعد دوباره سیستم رو اسکن کن و هر چی پیدا کرد رو پاک کن
    ضمنا اگه بتونی اسم ویروسها رو بزاری اینجا میتونم بهت خیلی کمک کنم
    قربانت
    Adel.p30

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من جنابvtn54

gholam جان دستت درد نکنه داداش .راحتمون کردی یه خدا این چند روزه بیچارمون کرده بود این هشداره
    الان دیگه درست شده

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

khahesh mikonam ye ki komakam kone man ye viruse vahshatnak daram be esme rose.exe ke hich anti nemishnasatesh va be ram man ham sadame zad va inke to tak tak drive ham hast

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

11 نحوه ی پاک کردن ویروس rose.exe

با سلام
    نحوه ی پاک کردن ویروس Rose.exe:
    ابتدا سیستم ری استور رو غیر فعال کنید
    برای این کار روی مای کامپیوتر راست کلیک کرده و پروپرتیس را انتخاب کرده و از پنجرهی ظاهر شده
    سربرگ سیستم ری استور را انتخاب کنید
    و گزینهی که به این معنا هست را چکمارک کنید غیرفعال کردن سیستم ری استور برای همه ی درایوها
    و بعد با فشردن هم زمان کلیدهای CTRL+ALT+DELETE
    پنجره ای به نام task managerضاهر خواهد شد و وقتی ان پنجره ظاهر شد به سربرگ Processesرفته
    و در انجا به دنبال Processes rose.exe بگردید ووقتی ان رو پیدا کردین
    با اشارگر موس اون رو انتخاب کنید و بعد روی دکمه ی end task کلیک کرده تا ان غیر فعال بشه
    و بعد دوباره تسک منیجر رو باز و بسته کنید این برای اینه که مطما شوید پرسی ویروس از کار افتاده
    توجه:اگر از این طریق پرسی پیدا نکردید از برنامه ی process viewerاستفاده کنید
    ProcessExplorer:
    لینک دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بر نامه ی کامل و واقا قدرتمند در زمینه ی نشان دادن پرسسهای مخفی در حال اجرا
    ودر مرحله ی بعد باید کلیدهای رو که ویروس در ریجستری ساخته رو دستی پاک کنید برای این منظور
    وبعد از منوی استارت run را انتخاب کنید
    ودر ان عبارت regedit را تایپ کنید
    و بعد از اینکه پنجره ی مربوط به ویرایشگر ریجستری باز شد به مسیر زیر رفته:
    HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Microsoft>Windows>Curr entVersion>Run
    در اینجا شما داری استارت اپ ویندوز رو از این ویروس پاک میکنید تا هر بار که ویندوز لود میشه ویروس هم همراش لود نشه
    dll = "C:\system32\rose.exe"
    ودر انجا کلید بالا یا یه چیزی شبیه اون یا کلا هر چیسزی که rose.exe داره رو پاک کنید
    خوب و در مرحله ی اخر ریجستری رو بسته و بعد
    از منوی استارت سرچ را انتخاب کنید
    ودر کادر ان تایپ کنید
    Autorun.infوسپس اگه فایلی رو پیدا کرد ان رو پاک کنید
    و وقتی فایل بالا رو پاک کردین چهار تا فایل دیگه هم هست که باید اون ها رو پاک کنید
    * NTDETECT.COM
    * run.reg
    * systemdate.ini
    * systemfile.com
    و هر یک از این فایلها رو بدو علامت ستار ه در کادر جستو جو گر ویندوز تایپ کنید وپس از پیدا شدن هر یک از انها هر یک را یکی
    یکی پاک کنید
    و به نظر من بعد که این کارها رو انجام دادید سیستم رو با یه انتی ویروس قدرتمند مثل کاسپرسکی که در همین بخش نرم افزارهای امنیتی تایپیک اختصاصیش هست و میتونید اخرین ورژن رو در اولین صحفه ی تایپیک دانلود کرده
    یک نکته اون هم اینکه موقعی که می خواید سیستم رو با یه انتی ویروس چک کنید اون رو اپ دیت کنی تا لیست جدیدترین ویروس ها به انتی ویروستون اضافه بشه
    قربانتان
    Adel.p30
    Last edited by Adel.p30; 01-01-2007 at 16:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •