بچه ها اینجا تو فروم کسی هست که مهندسی شیمی و یا مهندسی صنایع خونده باشه ؟
بد جوری کمک لازم دارم برا تصمیم نهایی . اگه برا دانشگاه تهران یا صنعتی اصفهان یا شیراز هم که باشه عالیه!
بچه ها اینجا تو فروم کسی هست که مهندسی شیمی و یا مهندسی صنایع خونده باشه ؟
بد جوری کمک لازم دارم برا تصمیم نهایی . اگه برا دانشگاه تهران یا صنعتی اصفهان یا شیراز هم که باشه عالیه!
Last edited by Sh.m_note; 11-08-2013 at 09:21.
بچه ها کسی انتخاب رشته کرده ؟
یه نفر میگه باید 10500 بدی یه نفر میگه من بدون کارت انتخاب رشته کردم
آقا منم میخوام مهندسی شیمی بزنم شیراز یا اصفهان یکی بگه که چطوریه؟خوبه؟می ارزه؟ااصلا با 2100 منطقه دو میارم؟
بعد یه سوال دیگه داشتم دانشگاه عباسپور چطوره؟برق عباسپور رو بالاتر بزنم یا مهندسی شیمی شیراز و اصفهان رو؟ یا اینکه برق کنترل شیراز رو ؟؟؟!!!!!!!!!
جوااااااااااب لطفاااا
10500 که مال انتانتخاب رشتهی مجازیه که در اصل مفت نمیارزه! انتخاب رشته اینجاست:یه نفر میگه باید 10500 بدی یه نفر میگه من بدون کارت انتخاب رشته کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احيانا اگه كارت نمي خواد اين به كدوم شماره پرونده و رمز ورود اشاره دارد ؟:
همون كارت اعتباري كه براي كنكور گرفتيم ؟من از كجا مدارك رو پيدا كنم الان
![]()
انتخاب رشته مجازی چیه دیگه ؟
خب ما هم داریم مجازی انتخاب رشته میکنیم
انتخاب رشته مجازي يعني 10 تومن پول ناقابل ميريزي تو حلق سنجش ..بعد بهت ميگه با درصد و رتبت امكان داره كجا ها قبول شي
بعله ...در اينجا مجازي معني اينترنتي نميده ..معني غيرواقعي ميده ...FAKE ,,
دوستان کسی نیست جواب بده؟
پرستاری 5000 می خواد ولی امسال معلوم نیست چون پارسال کسی 20 هزار می شد ترازش 5400 می شد...امسال نمی شه بگی چند میگره
آره، همونه. شمارهی پرونده رو بالای کارنامه نوشتهان. رمز ورود رو هم اگه ندارید از کد ملی و سیریال شناسنامه یا کد رهگیری استفاده کنید.احيانا اگه كارت نمي خواد اين به كدوم شماره پرونده و رمز ورود اشاره دارد ؟:
همون كارت اعتباري كه براي كنكور گرفتيم ؟من از كجا مدارك رو پيدا كنم الان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)