دیدم بعضی ها مشکلاتی در ارتباط برقرار کردن با مردم دارند به همین خاطر گفتم راهنماییتون کنم البته خودم هم خیلی حرفه ای نیستم اما خب اونقدری هست که از ارتباط برقرار کردن با کسی ترسی نداشته باشم، در ضمن خودم هم قبلا تا حدودی مثل شما بودم اما با رعایت چندتا نکته تونستم خیلی بهتر بشم
1-
وقتی می خواهید برید بیرون حتی کاری با همسایه دیوار به دیوارتون دارید باید لباسی مرتب بپوشید برای مثال یک شلوار و یک پیراهن دکمه ای آستین بلند یا به جاش یه لباس معمولی آستین کوتاه هم اشکالی نداره اما مراقب باشید که کثیف نباشه و جای لکی از خونه روش نباشه.
2-
عطر بزنید یا اگه نمی خواید عطری بزنید اشکالی نداره فقط بو ندید، در ضمن موهاتون رو درست کنید قبل از بیرون رفتن، یه روز در میون یا دو روز درمیون یه حموم حتما برید.
3-
دونستن تعارفات و تشریفات، ما تو ایران زندگی می کنیم چه دلمون بخواد و چه دلمون نخواد مجبوریم تعارفات معمولی رو بلد باشیم هر چی بیشتر بلد باشی بهتره، برای دونستن این تعارفات دیدن فیلم های ایرانی خوبه هر چند هیچ ارزش دیگه ای ندارند
در ضمن به این تاپیک هم سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- درست راه رفتن، همیشه موقع راه رفتن کمرتون رو راست بگیرید، سرتون هم بالا، اگه عادت ندارید ممکنه اولش یخورده عجیب باشه اما سریع عادت می کنید بعدشم محکم قدم بردارید با این کار نشون میدید اعتماد به نفس دارید.
خوب فعلا همینا به ذهنم رسید، ببخشید یخورده رک حرفام رو زدم قصد توهین نداشتم می خواستم این نکات ابتدایی و بسیار مهم رو اول بدونید بعد فکر بقیش باشید.
تو پست بعدی چیزهای دیگه ای هم براتون می نویسم.