تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 249 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آخرين وضعيت پيوستن خلعتبري به پرسپوليس

مديرعامل باشگاه پرسپوليس از هواداران و عاشقان اين باشگاه خواست براي جذب محمدرضا خلعتبري به او کمک کنند.
    يکي از اهداف محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس جذب محمدرضا خلعتبري در فصل جديد است، رويانيان دوست ندارد که هم‌شهري خود در ليگ جعلي امارات که به نام خليج ع ر ب ي نام‌گذاري شده بازي کند، پس از ديدار روز گذشته با خلعتبري، باز هم امروز با مسئولان فدراسيون فوتبال و عزيزمحمدي رئيس اتحاديه فوتبال در جلسه هم‌انديشي شرکت کرد تا راه‌هاي بازگشت اين بازيکن به فوتبال ايران و پرسپوليس را بيشتر بررسي کند.
    در اين نشست طرفين به توافقات خوبي با يکديگر رسيده‌اند و عزيزمحمدي و مسئولان فدراسيون فوتبال نيز مشاوره‌هاي خوبي را به رويانيان دادند. حالا بايد ديد تا سه روز آينده آيا مديرعامل قرمزها به هدفش خواهد رسيد يا عجماني‌ها روي حرف خود مي‌مانند و خلعتبري را به پرسپوليسي‌ها نمي‌دهند.
    رويانيان در خصوص آخرين وضعيت خلعتبري و در پاسخ به سؤالي که آيا بالاخره ديروز شما با خلعتبري ديداري داشتيد يا خير، گفت: شب و روزم را براي جذب خلعتبري گذاشته‌ام و دنبال پول هستم. من ديروز فقط ديدار با خلعتبري را تأييد نکردم چون شرايط طوري بود که تيم من بايد چند ساعت ديگر مقابل مس بازي مي‌کرد و نمي‌توانستم با اين اخبار تمرکز بازيکنانم را به هم بزنم.
    وي افزود: من با خلعتبري ديدار خوبي داشتم از همين‌جا از تمام هواداران و عاشقان پرسپوليس مي‌خواهم به من براي جذب اين بازيکن کمک کنند تا ان‌شاءلله خلعتبري به جاي بازي در فوتبال امارات، توانايي‌اش را در ليگ ايران به نمايش بگذارد.
    رويانيان تصريح کرد: همچنين از خلعتبري نيز انتظار همکاري دارم. او بايد به ما نشان بدهد که عاشقانه دوست دارد به ايران و پرسپوليس بيايد که اين موضوع را نشان داده، ما هم تمام تلاش خودمان را انجام مي‌دهيم تا ببينيم خدا تا چند روز آينده چه مي‌خواهد. بالاخره همه مي‌دانند عجمان يک ميليون دلار براي خلعتبري مي‌خواهد و به همين دليل از هواداران و دوستداران پرسپوليس کمک مي‌خواهم. اميدوارم که همه چيز ختم به خير شود.

90/

2. 8 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

نیمکت پرسپولیس؛ 13 سال پیش و قبل از بازگشت پروین‎

این عکس نیمکت مربیگری تیم پرسپولیس در سال 1377 را نشان می دهد که ایویکا مت کوویچ در کنار دستیاران خود، ناصر محمدخانی و فرشاد پیوس، و محمود خوردبین نشسته و البته عابدینی مدیر باشگاه هم در این عکس دیده می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از جدایی استانکو از این تیم، عابدینی یک مربی کروات به نام ایویکا مت کوویچ را جانشین وی کرد. این مربی نسبتاً ناموفق 3 هفته بعد از شروع لیگ آزادگان 77-78 جای خود را به پروین داد. علی پروین سرمربی سابق پرسپولیس بعد از 5 سال خانه نشینی دوباره به این تیم بازگشت و طی 4 سال موفق به کسب 3 جام قهرمانی لیگ و یک جام حذفی شد.

4. 10 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

گل‌محمدی: من بودم که بعضی‌ها در پرسپولیس ماندند/ می‌توانیم جزو ۵ تیم اول لیگ برتر باشیم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از دیدار فردای تیمش برابر راه آهن به انتقاد از برگزاری نشست‌های خبری پیش از بازی پرداخت و گفت: صحبت‌ها در مورد بازی تکراری شده و از سازمان لیگ می‌خواهم کنفرانس پیش از بازی را لغو کند. در مسابقاتی که در شهرستان برگزار می‌شود باید از تمرین بزنیم و خودمان را به نشست خبری برسانیم و این در حالی است که صحبت‌ها نیز تکراری است.

وی افزود: با احترامی که برای شما دوستان خبرنگار قائلم باید بگویم که هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. فردا راه آهن با انگیزه بالا مقابل ما ظاهر خواهد شد. ما هم هفته گذشته بازی خوبی ارائه دادیم و اگر همان انگیزه را فردا داشته باشیم می‌توانیم بازی قابل قبولی را ارائه دهیم. برای این بازی محروم و مصدوم نداریم و همه بازیکنان سرحال هستند.

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران نظرش در مورد لغو نشست‌های خبری پیش از بازی تاکید کرد و از سازمان لیگ خواست که این پیشنهاد او بررسی شود.

گل‌محمدی در پاسخ به این سوال که آیا زمانی که در پرسپولیس بود هم این صحبت را انجام می‌داد یا خیر؟ گفت: 2، 3 تیم هستند که نشست‌های‌شان صحبت دارد، مانند استقلال، پرسپولیس و سپاهان اما حرف‌های سایر نشست‌ها همه تکراری است. اگر سازمان لیگ این پیشنهاد را بررسی کند ممنون می‌شوم.

وی در مورد اینکه آیا طلب فصل گذشته‌اش را از پرسپولیس گرفته است یا خیر؟ گفت: خیر. پس از صحبتی که 2 هفته پیش انجام دادم متاسفانه هنوز نه تماسی گرفته شده و نه خبری شده است. از مسئولان باشگاه می‌خواهم به زمانی که من در این تیم بودم فلش بک بزنند، شاید اگر من نبودم آنها هم ماندنی نمی‌شدند ولی حالا من در پرسپولیس نیستم و آنها در این تیم حضور دارد. این دوستان نباید اینگونه رفتار کنند و پاسخ تلفن و پیامک‌های من را ندهند. از این موضوع ناراحتم و امیدوارم این مسئله مسالمت آمیز حل شود. باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد، آیا به روی خودشان می‌آورند یا خیر.

گل‌محمدی در مورد درگیری رسانه‌ای کریمی و دایی گفت: من نمی‌ خواهم در مورد این مسئله صحبت کنم. این موضوع به خود پرسپولیسی‌ها بر می‌گردد و وارد این موضوعات نمی‌شوم.

وی در مورد تعریف‌های ابراهیم‌زاده از خط دفاع نفت گفت: ابراهیم‌زاده لطف دارد ولی خودم نسبت به عملکرد بازیکنانم در 3 بازی گذشته خصوصا خط دفاعی انتقاد دارم دریافت 3 گل در 3 بازی آمار جالبی نیست و بایدتمرکز بیشتری داشته باشیم.گل‌هایی هم که دریافت کردیم به خاطر عدم تمرکز بود ضمن اینکه یکی از آنها را نیز از روی نقطه پنالتی دریافت کردیم که البته فکر می‌کنم پنالتی نبود. نباید با یک اشتباه گل بخوریم و هرچه زودتر باید این مسائل را برطرف کنیم.

سرمربی نفت تهران در مورد کیفیت توپ‌های لیگ برتر گفت: فکر می‌کنم توپ‌ها نسبت به سال گذشته بهتر شده است و بعید می‌دانم برندی مانند نایک و آدیداس بیاید و توپ‌های مجانی به باشگاه‌ها و سازمان لیگ بدهد. با توجه به اینکه 2،3 سال است با این توپ‌ها بازی می‌کنیم و همچنین نظر بازیکنان را که پرسیدم گفتند نسبت به سال گذشته کیفیت توپ‌ها بهتر شده است، بهتر است با همین توپ‌ها بازی کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که هدف نفت در فصل جاری چیست؟گفت: تیم را نسبت به سال گذشته جوان‌تر کرده‌ایم و شرایط جدیدی برای‌مان به وجود آمده است. ضمن اینکه رقابت‌ها در فصل جدید نسبت به گذشته سخت‌تر شده است. امسال لیگ 16 تیمی شده و نکته‌ای که فصل گذشته وجود داشت این بود که تیم‌های مانند پرسپولیس، مس و ذوب آهن دوران افت خود را سپری می‌کردند. ما تیم جوانی داریم و بازی‌به‌بازی بهتر می‌شویم. احساس می‌کنم که می‌توانیم شرایطی را ایجاد کنیم که جزو 5 تیم اول باشیم.

در پایان نشست خبری یکی از خبرنگاران این سوال را مطرح کرد که دلیل دریافت گل‌های نفت در دقایق پایانی چیست و گل‌محمدی با رد نظر این خبرنگار گفت: در بازی قبل در دقایق 68 و 69 گل خوردیم و این بیشتر به دلیل عدم تمرکز و تجربه کافی بازیکنان ما بوده است.

انتهای پیام /

6. 7 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نامه رسمی پرسپولیس به باشگاه عجمان برای جذب خلعتبری

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسئولان باشگاه پرسپولیس در چند وقت اخیر دیدار و گفت‌وگوهایی را با محمد‌رضا خلعتبری مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان داشتند و نظر مثبت این بازیکن را برای حضور در پرسپولیس گرفتند. خلعتبر‌ی مورد تائید علی دایی نیز قرار گرفت.
    با توجه به اینکه اماراتی‌ها نام لیگ خود را به نام مجعول خلیج ع ر ب ی نامگذاری کرده‌اند خلعتبری نیز تصمیم گرفته تا فوتبالش را در ایران دنبال کند. به همین دلیل پس از جلسات متوالی بالاخره باشگاه پرسپولیس در نامه‌ای رسمی به باشگاه عجمان خواستار لغو قرارداد خلعتبری با عجمانی‌ها و در اختیار گرفتن این بازیکن شد.
    این نامه به باشگاه عجمان فرستاده شده و عجمانی‌ها نیز با پیگیری مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کردند به زودی جلسه هیئت‌مدیره خود را تشکیل داده و در این خصوص تصمیم‌گیری خواهند کرد.
    گفتنی است امروز 10 آگوست آخرین روزی بود که پرسپولیسی‌ها می‌توانستند به صورت رسمی خواستار حضور خلعتبری در پرسپولیس باشند که به وعده خود عمل کردند.
    رویانیان هم در گفت‌وگویی اعلام کرده از روز دوشنبه آماده گرفتن کمک‌های مردمی برای رفع مشکل خلعتبری و پرداخت پولش است.

8. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی دایی

FB

10. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دایی و ماتیوس روی نیمکت بایرن مونیخ

واکنش پرطرفدارترین بازیکن جهان در قبال این عکس:
    ،

12. 10 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از همون بچگیشم اعصاب نداشت

14. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رویانیان: از افتتاح رسمی شبکه «پرسپولیسTV» خودداری کردیم!

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمد رویانیان اظهار داشت: به احترام مسئولان صدا و سیما از افتتاح رسمی شبکه رسمی «پرسپولیسTV» خودداری کردیم تا ضوابط و مقررات مورد نظر سازمان صدا و سیما را به دست بیاوریم، امیدواریم مسئولان صدا و سیما نیز از این اقدام ما حمایت کنند.
    وی ادامه داد:‌ شرکت پرسپولیس اینترنشنال در برزیل و شرکت پرسپولیس جهانی در انگلیس ثبت شده است که باشگاه نیز با این دو شرکت مشارکت می‌کند تا بهره اقتصادی ببرد. ما اقدامات قانونی را در این زمینه انجام دادیم اما در داخل کشور بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی از نام پرسپولیس بهره‌مند می‌شوند بدون آنکه سودی به باشگاه برسد. برخی رستوران‌ها، کارخانجات تولیدی، فروشگاه و آژانس مسافرتی با نام پرسپولیس افتتاح کرده‌اند که هیچ ارتباطی به باشگاه ندارد. در برخی موارد موفق شده‌ایم تا در این زمینه حقوق باشگاه را بگیریم و در برخی موارد هم موفق نبوده‌ایم. امیدوارم از این پس بنگاه‌های اقتصادی با کسب اجازه از باشگاه به فعالیت ادامه دهند تا این باشگاه نیز به این ترتیب از برند خود سودآوری داشته باشد.
    رویانیان با اشاره به شبکه جهانی «پرسپولیسTV» گفت: پخش آزمایشی این شبکه همچنان ادامه خواهد داشت و برنامه‌های آن متنوع‌تر هم می‌شود اما تا کسب ضوابط مورد نظر صدا و سیما افتتاح رسمی آن به تعویق افتاده است.

16. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محتوای مخفی: دايي: خودمان را به بالاي جدول مي چسبانيم 
    علي دايي در نشست خبري پيش از بازي با سايپا که در هيات فوتبال استان البرز برگزار شد، ابتدا با تبريک "عيد فطر" و روز "خبرنگار" و همچنين راهيابي تيم ملي بسکتبال به فينال قهرماني آسيا، بيان کرد: از زحمات دکتر محمودي و سردار خاکي که اجازه دادند، امروز (شنبه) در کرج تمرين کنيم، تشکر مي‌کنيم. قطعا بازي فردا از حساسيت زيادي برخوردار خواهد بود و سعي مي کنيم با گرفتن سه امتياز خودمان را به بالاي جدول بچسبانيم و در آن بالا بمانيم.

به گزارش ايسنا،وي ادامه داد: سايپا هم مي‌آيد تا از امتياز ميزباني استفاده کرده و با پيروزي خودش را بالا بکشد. بازي سختي خواهد بود. سايپا تيم خوبي است و امسال هم کادرفني خوبي دارد ولي ما هر سه بازي‌اش را آناليز ‌کرده‌ و مي‌دانيم که تيمي نبوده که بخواهد در زمين خودش ببازد. سايپا هم در اهواز خوب بازي کرد و پارسال هم مقابل ما در راه‌آهن عملکرد موفقي داشت. همچنين يک ديدار با اين تيم داشته‌ و مي‌دانيم که از کيفيت خوبي برخوردارند ولي نتايج در سه بازي قبل را ملاک قرار نمي‌دهم. با اين حال معتقدم که بازي زيبايي خواهد بود و ان‌شاءالله حق به حق دار برسد.

سرمربي پرسپوليس همچنين درباره برگزاري بازي در ورزشگاه انقلاب کرج عنوان کرد: ميزباني حق هر تيمي است که در استان خودش بازي کند. سال قبل هم روي اين موضوع پافشاري داشتم. اميدوارم که مسئولان اجرايي و شوراي تامين کرج تمهيداتي را بينديشند تا فردا مشکلي پيش نيايد. همه چيز دست مسئولان امنيتي ورزشگاه و هواداران خواهد بود. اميدوارم که فقط تيم خودشان را تشويق کنند و دست به کار غيرفوتبالي نزنند. هواداران اگر يار ما باشند توان بيشتري خواهيم داشت.

علي دايي در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا درباره همکاري با انگين فيرات در سال‌هاي قبل تصريح کرد: زماني که به سايپا آمدم، فيرات در پنج هفته‌ اول کمک مربي لورانت بود. در تيم ملي از او هم استفاده کردم اما وسطش رها کرد و به سپاهان رفت. با اين حال هم من از او شناخت دارم و هم او از من. ولي شناخت در فوتبال ايران نسبي است و همه از هم يک شناخت نسبي دارند.

علي دايي همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا از عملکرد بازيکنانش در سه بازي قبل راضي است يا خير، بيان کرد: از عملکرد تمام بازيکنانم راضي هستم؛ چه در دوران بدنسازي و چه طي انجام بازي‌ها. ما تيم خوبي داريم که همه در آن زحمت کشيده‌اند. اميدوارم که بتوانيم با تلاش بيشتر دل هواداران را هم به دست آوريم و نتايج در خور شان پرسپوليس را بگيريم. بازيکنان جواني داريم که زمان مي‌برد با تيم هماهنگ شوند ولي من به آينده اميدوارم.

محتوای مخفی: فيرات: براي دايي سوپرايز دارم 
    انگين فيرات در نشست خبري پيش از بازي با پرسپوليس تهران ابتدا ضمن تبريک روز "خبرنگار" و "عيد سعيد فطر " و قبولي طاعات و عبادات ايراني‌ها ، گفت: قبل از اين که درباره خود بازي صحبت کنم، مي‌خواهم از کساني که در البرز تلاش کردند تا ما در اين شهر با پرسپوليس بازي کنيم، تشکر کنم. ما با هم اين مسئوليت را قبول ‌کرده‌ايم. ما از مردم کرج هم مي‌خواهيم ظرفيت بازي فردا را بدانند و ورزشگاه را پر کنند.

به گزارش ايسنا،سرمربي ترک تبار سايپا همچنين درباره بازي با پرسپوليس، عنوان کرد: هم من دايي را مي‌شناسم و هم دايي من را مي‌شناسد. اميدوارم دايي فردا سوپرايزي را براي من تهيه کرده باشد، مطمئن باشيد که من هم برايش فردا سوپرايزي دارم. فردا بازي جنگنده‌اي خواهيد ديد. فردي که بين ما و پرسپوليس بوده اين است که آنها فصل را خوب شروع کرده‌اند و هيچ گلي هم نخورده‌اند. اين اعتماد به نفس مي‌دهد و پرسپوليس از اعتماد به نفس بالايي برخوردار خواهد بود. در طرف ديگر ما فصل را خوب شروع نکرديم، با اين حال اميدوارم که بازيکنانم براي فردا گل‌هايشان را آماده کرده باشند.

وي با بيان اين که تيمش پتانسيل بالايي دارد افزود: ما در حال عوض کردن تيم هستيم. در بازي استقلال در اهواز بازيکناني مثل شهبازي و زينالي زاده را که زير 26 و 24 سال سن دارند، استفاده کرديم. اين‌ها تازه به حضور به 90 دقيقه‌ بازي در ميدان کرده‌اند. مطمئنم که سايپا به فوتبال ايران هم خدمت‌هاي زيادي خواهد کرد.

سايپا براي بازي مقابل پرسپوليس محرومي ندارد ولي رضا ناصحي ، مجيد غلام‌نژاد و اسحاق سبحاني را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت.

محتوای مخفی: ميثم حسيني بازي با سايپا را از دست داد 
    ميثم حسيني به دليل مصدوميت از ناحيه کتف بازي مقابل سايپا را از دست داد اما حسين ماهيني بدون مشکل فردا به ميدان مي‌رود.

به نقل از فارس، خبر ديگر از سرخپوشان اينکه تعدادي از ليدر‌هاي باشگاه پرسپوليس بعد از ظهر امروز با حضور مقابل درفشي‌فر اعتراض شديد خود را به صحبت‌هاي امير جعفري يکي از هنر‌پيشه‌هاي صدا و سيما که در برنامه ماه عسل اعلام کرده بود فيلمي از بازي استقلال و پرسپوليس و آن شش گل معروف وجود ندارد، موضع نشان دادند. آنها به اين هنر‌پيشه اعلام کردند که مراقب حرف‌ زدن‌هايش باشد تا در آينده دچار مشکل نشود.

خبر ديگر از پرسپوليس اينکه آخرين تمرين سرخپوشان قبل از ديدار با سايپا با مساعدت مسئولان هيئت فوتبال کرج بعد از ظهر امروز در ورزشگاه انقلاب محل بازي فردا برگزار خواهد شد به همين دليل دايي از مسئولان هيئت فوتبال کرج تقدير و تشکر کرد.

محتوای مخفی: واکنش باشگاه پرسپوليس به ناراحتي سايپا 
    مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در واکنش به نامه باشگاه سايپا، اظهار کرد: ضمن احترامي که به مديران باشگاه سايپا قائل هستيم، بايد چند نکته را بگويم. اولا هيچ بي احترامي در نامه باشگاه پرسپوليس شوراي تامين استان البرز وجود نداشته است. اين که گفته‌اند نامه پرسپوليس وهن آميز بوده حرف نادرستي است و پيگيري دارد. مسئولان پرسپوليس چه بي‌احترامي به مردم کرج کرده‌اند؟

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: باشگاه پرسپوليس فقط با ارسال نامه‌اي نگراني خود را از برگزاري اين بازي در ورزشگاه "انقلاب" اعلام کرده و دو موضوع را به عنوان دلايل نگراني خود مطرح کرده است. يکي فاصله کم تهران تا کرج و ديگري هم ظرفيت محدود ورزشگاه انقلاب کرج است که باعث مي‌شود تعداد زيادي از هواداران خود را به اين ورزشگاه برسانند، اما بايد پرسيد کجاي اين نامه وهن آميز است؟ چرا مسئولان باشگاه سايپا با نامه خود مي‌خواهند مديران پرسپوليس را رو در روي مردم کرج قرار دهند؟ چرا فرافکني مي‌کنند؟

قدوسي گفت: من بايد مسئولان باشگاه سايپا را به اتفاق مهمي که فصل گذشته رخ داد رجوع دهم. سال گذشته قرار بود بازي تيم‌هاي پرسپوليس و گهر در هفته‌ سوم ليگ در ورزشگاه تختي تهران برگزار شود. من به درخواست مديرعامل باشگاه شخصا نامه‌اي به شوراي تامين استان نوشتم و در آن توضيح دادم که گهر براي اولين بار است به ليگ اول صعود کرده و علاوه بر اين که طرفداران زيادي در تهران دارد، بخش ديگري از هواداران اين تيم هم از استان لرستان به تهران مي‌آيند. در آن سو پرسپوليس بازيکنان جديد زيادي گرفته و هواداران اين تيم دوست دارند بازيکنان جديد خود را ببينند. پيش‌بيني ما اين است که اين بازي بيشتر از 30 هزار نفر تماشاگر خواهد داشت و بنابراين ورزشگاه تختي ظرفيت پذيرايي اين تعداد هوادار را ندارد.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس ، گفت: همه ديدند که براي اين بازي 70 هزار نفر به ورزشگاه آمدند. حال بايد اين سوال را پرسيد که اگر ما نگراني خود را به شوراي تامين اعلام نمي کرديم چه اتفاقاتي ممکن بود بيفتد. در واقع پرسپوليس با آن نامه جلوي يک فاجعه بزرگ را گرفت. آيا کسي آمد بگويد دست شما درد نکند! همه به سراغ اين رفتند که آيا گل گهر سالم بود يا نه.

قدوسي در پايان گفت: بايد به مديران محترم سايپا بگوييم که ميزباني حق شماست و پرسپوليس بحثي در آن ندارد. ان‌شاءالله فردا با نظارت مسئولان و نهادهاي ذيربط مشکلي به وجود نمي‌آيد و ميزباني شما به گونه‌اي مي‌شود که بازي‌هاي بعدي پرسپوليس و استقلال با سايپا هم در همين ورزشگاه برگزار شود. باز هم مي گوييم که پرسپوليس به قانون تمکين مي‌کند و هيچ توهين و بي‌احترامي در کار نبوده است.

محتوای مخفی: پرسپوليس در غياب رضايي راهي کرج شد 
    با تصميم علي دايي تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز براي تشکيل اردوي يک روزه و تمرين در ورزشگاه انقلاب کرج راهي اين شهرستان شد.

به نقل از فارس، در اين سفر تمام بازيکنان پرسپوليس حتي مصدومان همراه سرخپوشان حضور داشتند اما غلامرضا رضايي به دليل کسالت شديد که از صبح امروز گريبانگير او شد همراه سرخپوشان به کرج نرفت و با تشخيص پزشکان به استراحت و درمان خود پرداخت. اين در شرايطي است که بازيکنان و کادر فني‌اي که اهل استان کرج هستند پس از حضور سرخپوشان در اين شهرستان به جمع ساير بازيکنان و کادر فني اضافه خواهند شد. همچنين علي دايي نيز که براي کنفرانس مطبوعاتي به کرج رفته بود مستقيم به ورزشگاه انقلاب رفت تا به سرخپوشان بپيوندد.

پرسپوليسي‌ها امشب در کردان کرج اقامت خواهند داشت.

محتوای مخفی: گزارش تمرين پرسپوليس 
    آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار مقابل سايپا از ساعت 18:20 امروز در ورزشگاه انقلاب کرج محل بازي فردا برگزار شد.

به گزارش فارس، در اين تمرين پرسپوليسي‌ها به مرور آخرين کارهاي تاکتيکي پرداختند.

*حسين ماهيني در تمرين امروز بدون مشکل با سرخپوشان تمرين کرد.

*غلامرضا رضايي به دليل مريضي غيبتش در بازي فردا مقابل سايپا قطعي شد.

*ميثم حسيني به دليل مصدوميت در تمرين امروز تمرين کم‌فشار انجام داد.

*در فوتبال دست‌گرمي دايي با ترکيب بازي گذشته خود مقابل مس اين تيم را با کاورهاي رنگي در زمين چيد و معلوم بود او به ترکيب تيم برنده‌اش در هفته گذشته دست نزده است.

*در ابتداي تمرين حدود 20 هوادار و خبرنگار به داخل ورزشگاه انقلاب از درب پشتي وارد شده بودند که با درخواست مسئولين پرسپوليس ورزشگاه را ترک کردند.

محتوای مخفی: پاسخ باشگاه پرسپوليس به گل‌محمدي 
    حسين قدوسي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در خصوص اظهارات گل‌محمدي درباره مطالباتش در نشست خبري اظهار داشت: رويانيان در چند وقت اخير هميشه گل‌محمدي را به عنوان يک مربي خوب، بااخلاق و کاردان ناميده است و در دوراني که او در پرسپوليس بود هميشه حمايت‌هاي خود را نشان داد.

به نقل از فارس، وي افزود:مصاحبه‌هايي که گل‌محمدي در نشست‌هاي خبري خود براي دريافت مطالباتش انجام مي‌دهد يک نوع توهين است و اين راه رسيدن به مطالباتش نيست.

قدوسي ادامه داد: رويانيان بابت اين موضوع بسيار ناراحت است و ما به گل‌محمدي پيشنهاد مي‌کنيم در يک نشست مشکلات پيش‌آمده را حل کند چون باز هم تاکيد مي‌کنيم مديرعامل باشگاه دوست ندارد شان هيچ پيشکسوتي از بين برود و بهتر است گل‌محمدي اين موضوع خانوادگي را به نشست‌هاي مطبوعاتي نکشاند تا افراد ديگر سوءاستفاده کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 9 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب غلامرضا هم خود به خود از ترکیب خارج شد
    ترکیب من

........................نیلسون.............. ....

نورمحمدی....سدجلال.....بنگر.... ماهینی

..........حقیقی.......دهنوی............

................صادقیان..................

غریبی............................... عسگر

.................سدصالحی.............

ولی با تجربه ای که از دایی در این چند بازی بدست آوردیم احتمالا ترکیب اینه

........................نیلسون.............. ....

نورمحمدی....سدجلال.....بنگر.... ماهینی

..........حقیقی.......دهنوی............

................نوری..................

صادقیان............................... عسگر

.................سدصالحی.............

واقعا دیگه باید تو این بازی به غریبی و عالیشا بازی داده بشه و عباسزاده هم زودتر بیاد تو.

20. 9 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •