سلام
بسته به نوع پذیرش بومی -منطقه ای ناحیه ای یا کشوری داره ...
بست هبه روزانه و شبانه بودن دارههه
رشته رو بفرمایید تا بشه در موردش بحث کرد
سلام
راهنمای انتخاب رشته "گزینه 2" چقدر قابل اعتماد هست؟
فقط ميتونم بگم زياد قابل اعتماد نيست و خوش بينانست .
مثلا من اصلا روزانه شبانه مجاز نشدم ...بعضي رشته ها رو زده روزانه شبانه قبولي اونم رشت كه غير بومي محسوب ميشم![]()
بچه هایی که راجع به دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و دانشگاه شیراز اطلاعات دارن به نظرتون می ارزه مهندسی شیمی رو اونجا بخونی به خصوص که من تبریزی ام .
اگر دانشگاه این رشته رو قوی ارایه بده برا رفتن مشکل ندارم .فقط حرفم سر قدرت اون رشته تو این دانشگاه هاست
لطفا جواب بدین بچه ها موندم سر دوراهی
ممنون.سلام
منظورم رشته برق داشگاه تهران بود با ظرفیت 120 نفر بود که پذیرش کشوری داره. روزانه بودنش هم نیازی به یادآوری نداره!
رشته مکانیک کم کم داره در مقطع کارشناسی به صورت مکانیک عمومی مطرح میشه
به این ترتیب که تفاوت گرایش های جامدات و سیالات از 20-30 واحد به کمتر از 10 واحد رسیده برای همین دیگه گرایش تعریف نمیشه (طبق چارتهای جدید)
شما باید دانشگاهتون رو انتخاب کنید بعد ضمن تحصیل میتونید در انتخاب واحدهاتون درسهای سیالاتی رو بیشتر برداررید (البته همون طور که گفتم تفاوتهاشون خیلی کم شده)
بعدا در مقطع کارشناسی ارشد میتونید به صورت تخصصی سمت سیالات برید
ببین.تو کانامه ی نهایی که اواسط شهریور میدن اولین رشته ای که قبئل شدین رو مینویسن.چند هفته بعدش یه کار نامه دیگه میدن که همه رشته هایی که زدی واینکه توشون قبول شدی یا نه بهت میگه که میتونی تغییر رشته بدی به رشته هایی که پایینتر زدی و قبول هم شدی.
حتما میارزه دوست عزیز.
هر 3 تا دانشگاه قوی هستن به خصوص تو مهندسی شیمی که به نظر من شیراز و صنعتی اصفهان بالاتر هستن...
البته فک کنم دوستانی هستن تو سایت که شیمی شیراز بخونن...اونا میتونن نظر کامل تری بدن.
دانشگاه شهر خودتون هم که جزو دانشگاه های مادر و خوب کشور هست...البته به نظر من میارزه زندگی مجردی و شهر دیگه و دانشگاه شیراز یا اصفهان رو تجربه کردن![]()
همون چمران بهتره.فریب معرفی دانشگاه ها که از رسانه های جمهوری اسلامی پخش میشه نخورید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)