سبلم خدمت دوستان در مورد لپ تاپ APPle macbook air L600 با این مشخصات یه مشورتی می خواستم خوبه بده چجوریاست بدرد می خوره یا نه
cpu : atom 2.134 cpu
hdd 640
ram 4gb
vga 1273
سبلم خدمت دوستان در مورد لپ تاپ APPle macbook air L600 با این مشخصات یه مشورتی می خواستم خوبه بده چجوریاست بدرد می خوره یا نه
cpu : atom 2.134 cpu
hdd 640
ram 4gb
vga 1273
دوستان سلام
کانفیگ زیر از پرو چقدر بدرد کارهای مهندسی می خوره در واقع تنها کار من ران کردن متلب هست در مهندسی برق کنترل و خوب سیمولینک
4 گیگ رم
دو هسته ای 2.5 گیگ core i 5که در حالت توربو بوست به 3.1 میرسه
کارت گرافیک اینتل 4000
در واقع موندم ایا ارزش داره 300 400 دلار اضافه هزینه کنم برای core i 7 و 8 گیگ رم (مک بوک پرو پیشرفته تر ) یا core i 5 و 8 گیگ رم (رتینا) با همان فرکانس بالایی
در واقع سبکی رتینا و یا هارد ssd برام مهم نیست بیشتر برام کشش تو کار متلب اهمیت داره
ممنون از نظراتتون
سلام
دوستان چند وقتیه به سرم زده ایسوس 15.6 اینچی ام رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (i7 2630. GF GT 550M 2GB. 8GB. Bluray) بفروشم به جاش یدونه Macbook Air 2013 با مشخصات (i7 Haswell. intel5000. 8GB. 256 SSD. 13) بخرم.
کل کاری که با لب تاپ دارم یخرده برنامه نویسیه و عمدتا برنامه های تحلیلی (مهندسی عمران) مثل SAP2000 & SAFE & ETABS & CAD ... زیاد اهل بازی نیستم و اوقات فراغت هم اینترنت و فیلم!!!
این رو هم اضافه کنم طراحی، وزن،سهولت حمل و البته عمر باطری فوق العاده Macbook Air نظرمو جلب کرده!
شما رو به خدا راهنماییم کنید که اصلا این کار عاقلانس؟ بعدا پشیمون نمیشم؟
ممنون از توجهتون
...
باید ببینید نرم افزارهایی که ذکر کردید رو همشو مک داشته باشه ؛ من فقط اتوکد رو میدونم که داره. اگه حتی یکدونه از برنامه های مورد نیازتون رو هم مک نداشت به نظرم بی خیال شو چون اصلن ویندوز رو اپل حال نمیده (این تجربه رو به هیچ وجه بی توجهی نکن بهش)
اگر همه ی نرم افزارهاتو مک داره ، ایر رو بگیر مشخصاتش آدم رو جادو میکنه
من اگه پولشو داشتم صد در صد این ایر رو می گرفتم خیلی عالیه![]()
حدود قیمتش رو با اون کانفینگ که گفتم میدونید؟
میشه بیشتر توضیح بدید که چرا "حال" نمیده ... کندی و گیر داره؟
از قیمتش اطلاع ندارم بهروز جان ، ایر ۱۳ آی ۷ ، ۸ گیگ رم فکر کنم بالاترین کانفینگ ایر باشه. و ویندوز هم روی مک زیاد حال نمیده چون مصرف باتریش اولن مثل لپ تاپ های دیگه میشه و هماهنگی ترک پد و او اس ایکس روی مک بوک یه روونیه خاصی داره که عملا تو ویندوز اون وجود نداره که شما رو از موس بی نیاز میکنه اما این ترک پد تو ویندوز فقط محیط بزرگتری برای حرکت دست بهت میده نه تمام قابلیت هارو ، اما منظور من از حال ندادن دقیقن اینها نبود. شما که مک بوک میگیری برای چی اون رو انتخاب میکنی ؟ یکی میگه برای او اس ایکس و دقیقن درسته اما یکی ممکنه بگه برای زیباییش میگیرم و با ویندوز کار میکنم. اصلن این سخت افزار و نرم افزاره برای هم مگر ساخته نشده ان اون وقت تو با ویندوز توش کار کنی؟؟؟ اگر هم بخواهی هم با مک کار کنی هم با ویندوز عملن داری سادگیه کار کردن با یه سیستم عامل رو از خودت سلب میکنی و هی باید بری تو این سیستم عامل و اون سیستم عامل. به خاطر اینا میگم باحال نیست
بهترین مدلی که خود اپل معرفی کرده zonm0003x هست ولی من خودم داشتم خوشم نیومد خودت چکش کن ولی ACER S7 از همش بهتره
سلام.
من میخواستم که یه مک بوک پرو با مشخصات بالا برای کار رندر بهم معرفی کنید.
i7 و هشت گیگ رم داشته باشه، اگه هم قیمت هم لطف کنید عالی میشه.
ممنون...
با منی Sina ???
دوستانی که برای کار میخوان اپل بخرن چار ایر میخرین ؟
پرو برای کارهای تخصصی بهتره
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)