خیر ولی کانکتورهایی برای این کار هست (البته کارشون فقط انتقال عکس و فیلم هست):
کلا در دنیای Post-PC (که آیپد و محصولات اپل پرچم دار اون هستند) مموری در آوردن و زدن خیلی جایی ندارند البته این حرکت به جلو می تونه تو کشورهایی مثل ایران اذیت کننده باشه.
خیر ولی کانکتورهایی برای این کار هست (البته کارشون فقط انتقال عکس و فیلم هست):
کلا در دنیای Post-PC (که آیپد و محصولات اپل پرچم دار اون هستند) مموری در آوردن و زدن خیلی جایی ندارند البته این حرکت به جلو می تونه تو کشورهایی مثل ایران اذیت کننده باشه.
سلام
1- من میتونم به آیپد کیبورد وصل کنم؟
2- میتونم هارد اکسترنال به آی پد وصل کنم و از روش فیلم ببینم؟؟
خوشم اومد .خیلی خفن بود...کلی خندیدم.
بصورت بلوتوث بله
مبدل برای اتصال فلش و USB هست باید بشه هارد رو هم متصل کرد
سلام.
آیپد سلولار قابلیت ارسال پیامک یا مکالمه رو داره؟
برنامه های وایبر و ویچت رایگان هستند یا باید اونا رو خرید؟
Last edited by faraso0; 31-07-2013 at 17:28.
1- خیر فقط برای اینترنت استفاده میشه
2- هم بله هم خیر ! رایگان به صورتی که جیلبریک کنید
سلام دوستان عزیز
تو خرید آیپد کمی تو شک هستم
مثلا موندم که نسخه سیم کارت خور رو بخرم یا غیر ؟؟؟
علتشم اینه که با این سرعت اینترنتی که ایرانسل یا همراه اول داره اصلا میرزه که بیشتر هزینه کنم یا خیر !!!
یکی دیگه از سوالاتم اینه که میشه از برنامه هایی مثل ویچت یا ... روی آیپدی که سیم کارت نمیخوره استفاده کرد ؟؟؟
و در آخر هم به نظرتون آیپد رو بهتره که جیلبریک کنم یا خیر (چون شنیدم بعد از جیلبریک آیپد هنگ میکنه کلی اتفاقات دیگه
شرمنده که تعداد سوالاتم زیاده
با تشکر
در جواب دوستی که گفتن نمیدونن سیمکارت خور بخرن یا وای فای باید بگم که اگه گوشیتون قابلیت wifi tether داره(مثل گوشیهای اندرویدی) دیگه نیازی به پرداخت هزینهی بیشتر به خصوص در ایران برای نسخه ی سیمکارت خور نیست!
دوستان من یه ایپد 2 وایفای مشکی 32 گیگ برای فروش دارم!کاملا تمیز و بدون خط و خش با محاظ ال سی دی و بدنه و اسمارت کاور و کیف !از اپل استور هند خریدم!یه کمرا کیت هم براش از ایران خریدم!دوستان که مایل هستن بهم پیغام خصوصی بدن تا بهشون اطلاعات بیشتر از قیمت و دستگاه بدم!مرسی
سلام دوستان
من بین خرید آیپد 5 (coming soon!) و مک بوک ایر 2013 موندم ... (البته میدونم ایر گرونتره)... فقط میتونم یکیشو بخرم!!!
دوستان راهنماییم کنید که پشیمون نشم ...
آیا ایر میتونه برای کارهای معمول تبلتی مث کتابخونی و ... جایگزین مناسبی باشه؟ کنارشم یه لب تاپ مناسب برای نرم افزار های تحلیلی (مهندسی عمران مثل SAP2000.SAFE.ETABS) و برنامه نویسی باشه؟
یه سوال درباره گارانتی های ipad
بیشتر ipad هاای موجود در بازار گارانتی ندارند !!
چرا؟
در بین شرکت های نا معتبری که خودشون گارانتی میکنند کدوم رو میپسندین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)