تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 263 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

** واقعا من نمیدونم دوستان چرا اینقد جواب گمراه کننده میدن؟! **

سلام دوست عزیز ..

فعالسازی دکمه Wifi :

وقتی شما ویندوز رو تازه نصب کردید ، میتونید از Wifi لب تاپ استفاده کنید اما دکمه مربوط به اون عملا هیچ کاری انجام نمیده و زرد رنگه ...

با نصب این درایور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( رو لینک کلیک کنید ) که حجمش هم 2.7 مگ می باشد ، اون دکمه هم فعال میکنید و در ویندوز 8 با فشار دادنش میتونید به حالت Airplane برید .

..... لطفا در صورت انجام موارد بالا ، نتیجه رو اعلام کنید ...
    موفق باشید
    سلام

ممنون دوست عزیز .
    همین درایوری که فرموده بودید رو برای WIFI نصب کردم و مشکل حل شد و چراغ کلید WIFI هم سفید شد .
    درایور بلوتوث رو هنوز دانلود نکردم . دانلود و نصب کردم ، اطلاع میدم .

بازم ممنون دوست عزیز
    Last edited by emadd69; 05-08-2013 at 16:30.

2. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بعد از نصب نرم افزار امنیتی hp وقتی security level رو بوت گذاشتم سیستم دیگه بالا نییومد تو تنظیمات بایوس هم نمیره بایوس رو هم رییست کردم ولی همون اولش میمونه یکی بگه چجوریی درستش کنم

4. این کاربر از taha6196 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی به این ارور پایین که فکر کنم کرش هست بر میخورم زمانی که بعضی از بازی ها رو سوویچ میکنم رو amd بعد اجرا این صفحه میاد.ویندوز م 8 enterprise هست ایا به این بر خوردین ؟؟راه حلش چیه به ظور مثال بازی remember me و crysis 2 و stronghold 3 این مشکلو دارن بعد سوییچ شدن.

6. 2 کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    نمیدونم درایور بلوتوثم چیه ؟ وقتی لپ تاپمو آوردن ویندوز 7 روش بود و بلوتوثش فعال بود .دیگه درایوری واسه بلوتوثش نصب نکردم .
    ( گوشی اندروید هم قبلا داشتم الان ندارم دیگه )
    از کجا میشه فهمید درایورش چیه ؟

ممنون

از قسمت دیوایس منیجر اسم درایو بلوتوثتون رو پیدا کنین
    ** واقعا من نمیدونم دوستان چرا اینقد جواب گمراه کننده میدن؟! **

سلام دوست عزیز ..

فعالسازی دکمه Wifi :

وقتی شما ویندوز رو تازه نصب کردید ، میتونید از Wifi لب تاپ استفاده کنید اما دکمه مربوط به اون عملا هیچ کاری انجام نمیده و زرد رنگه ...

با نصب این درایور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( رو لینک کلیک کنید ) که حجمش هم 2.7 مگ می باشد ، اون دکمه هم فعال میکنید و در ویندوز 8 با فشار دادنش میتونید به حالت Airplane برید .

فعال سازی بلوتوث :

برای فعالسازی بلوتوث لب تاپتون در ویندوز 8 از این درایور استفاده کنید که حجمی برابر با 80 مگ داره ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..... لطفا در صورت انجام موارد بالا ، نتیجه رو اعلام کنید ...
    موفق باشید
    دوست عزیز!درایوهای بلوتوث این لپ تاپ توسط دو شرکت رالینک و اثروت ساخته میشند،به همین دلیل قبل از دانلود درایو بلوتوث باید بدونند کدوم درایو رو دانلود کنند.
    یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه!

8. 2 کاربر از great.armin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز!درایوهای بلوتوث این لپ تاپ توسط دو شرکت رالینک و اثروت ساخته میشند،به همین دلیل قبل از دانلود درایو بلوتوث باید بدونند کدوم درایو رو دانلود کنند.
    یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه

بنده هم همین جواب رو دادم یه اخوی میاد میگه چرا جواب گمراه کننده میدی!!!فک میکنه اولین نفریه که این کارهارو انجام داده

10. 2 کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی به این ارور پایین که فکر کنم کرش هست بر میخورم زمانی که بعضی از بازی ها رو سوویچ میکنم رو amd بعد اجرا این صفحه میاد.ویندوز م 8 enterprise هست ایا به این بر خوردین ؟؟راه حلش چیه به ظور مثال بازی remember me و crysis 2 و stronghold 3 این مشکلو دارن بعد سوییچ شدن.
    ویندوزت رو به پرو تغییر بده !64 بیت
    Windows 8 RTM Crack این کرک بهترین نوعشه!!من خودم دارم توی پک لرد که خریدم،بود!!! ببین میتونی لینک دانلودش رو پیدا کنی
    remember me رو بازی کردم بدون لگ و افت کیفیت!!!
    بقیشو نیدونم!!

12. 2 کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

از قسمت دیوایس منیجر اسم درایو بلوتوثتون رو پیدا کنین

یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه!
    دوست گرامی تو دیوایس منیجر وقتی درایورش نصب نیست و اسمی از اون مشخص نیست .. ایشون از کجا بفهمن ! گذشته از این ، درایو Wifi لب تاپ ایشون Ralink بود و با توجه به اون بنده این درایور رو بهشون پیشنهاد دادم ..
    هیچ انسان عاقلی وقتی گرافیکش ATI عه درایور Geforce نصب نمیکنه !!!
    ضمن اینکه من تمام درایورهای مربوط به بلوثوت رو از سایت HP دانلود کردم و تو این مدل فقط همین این کار داده ..
    اولین بارمه از شما می شنوم و برامم جالبه اگه این مدل از لب تاپ دوستان ، بلوثوت اثروت هم داره .. عکس بزارن ببینم !
    با تشکر

14. این کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه

بنده هم همین جواب رو دادم یه اخوی میاد میگه چرا جواب گمراه کننده میدی!!!فک میکنه اولین نفریه که این کارهارو انجام داده
    هرچی تلاش کردم این پستو ندم .. نشد !
    دوست عزیز اولا شما به خودت و جوابت شک داری ؟! که به خودت گرفتی !
    ثانیا من، خود شما و سایر دوستانی که وقت میزارن میان اینجا و جواب دوستان رو میدن ! غیر از اینه که این کارو برای رفع مشکل بچه ها انجام بدن ؟! پس دیگه چه دلیلی داره بخوام وانمود کنم که خیلی بلدم یا به قول شما اولین نفری هستم که ... ! چه سودی برای من و شما داره این ؟!
    ثالثا این تاپیک جای اعتراض و انتقاد از اشخاص نیست اگه مشکلی با بنده و پست هام دارین خصوصی بیان کنید ..
    موید باشید

16. این کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوست گرامی تو دیوایس منیجر وقتی درایورش نصب نیست و اسمی از اون مشخص نیست .. ایشون از کجا بفهمن ! گذشته از این ، درایو Wifi لب تاپ ایشون Ralink بود و با توجه به اون بنده این درایور رو بهشون پیشنهاد دادم ..
    هیچ انسان عاقلی وقتی گرافیکش ATI عه درایور Geforce نصب نمیکنه !!!
    ضمن اینکه من تمام درایورهای مربوط به بلوثوت رو از سایت HP دانلود کردم و تو این مدل فقط همین این کار داده ..
    اولین بارمه از شما می شنوم و برامم جالبه اگه این مدل از لب تاپ دوستان ، بلوثوت اثروت هم داره .. عکس بزارن ببینم !
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فهمیدن درایورهم راحت ترین راهی که بلدم نرم افزار درایور جنیوس هستش!
    تایپیک بالا کاملا در مورد چیپ توضیح داده شده

18. 2 کاربر از great.armin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بعد از نصب نرم افزار امنیتی hp وقتی security level رو بوت گذاشتم سیستم دیگه بالا نییومد تو تنظیمات بایوس هم نمیره بایوس رو هم رییست کردم ولی همون اولش
    میمونه یکی بگه چجوریی درستش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •