تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 175 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان به نظرتو سری های k خوب هستند..
    با توجه به اینکه این مدل K56CB مشخصاتش از خیلی از سری هاس n بهتر هم هست..
    فقط پردازندش هاسول نیست و صفح نمایشش بجای HD..FHD خالی هست...بجای گرافیک 750 گرافیک 740 داره
    در ضمن افتش هم کرده...نه مثا این n550 که 4300 میلیون هست..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان به نظرتو سری های k خوب هستند..
    با توجه به اینکه این مدل K56CB مشخصاتش از خیلی از سری هاس n بهتر هم هست..
    فقط پردازندش هاسول نیست و صفح نمایشش بجای HD..FHD خالی هست...بجای گرافیک 750 گرافیک 740 داره
    در ضمن افتش هم کرده...نه مثا این n550 که 4300 میلیون هست..
    راستیتش من خودم نداشتم،اما یکی از بچه های همین فروم بود که راضی بود.
    اما من خودم از خود رایان کاوه و چندتا فروشنده دیگه که پرسیدم گفتن که به مراتب سری N بهتره و مادربوردش درواقع بهتره (البته من که چیزی سر در نیاوردم)درحالیکه تفاوت قیمت زیادی ندارند.
    ازینورم تو همین فروم تو بحش مشکلات تقریبا میشه گفت 60 درصد مشکلات از سری K بود یعنی من خودم هرچی مشکل میدیدم از سری K بود،البته این دلیل نمیشه بگیم بده،نه ولی این چیزی بود که من دیدم،درضمن شما یه کم بیشتر هزینه کنی سری N میتونی بگیری،من که خودم همین کار رو میخوام بکنم،البته بعد ورود نسل جدید به بازار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راستیتش من خودم نداشتم،اما یکی از بچه های همین فروم بود که راضی بود.
    اما من خودم از خود رایان کاوه و چندتا فروشنده دیگه که پرسیدم گفتن که به مراتب سری N بهتره و مادربوردش درواقع بهتره (البته من که چیزی سر در نیاوردم)درحالیکه تفاوت قیمت زیادی ندارند.
    ازینورم تو همین فروم تو بحش مشکلات تقریبا میشه گفت 60 درصد مشکلات از سری K بود یعنی من خودم هرچی مشکل میدیدم از سری K بود،البته این دلیل نمیشه بگیم بده،نه ولی این چیزی بود که من دیدم،درضمن شما یه کم بیشتر هزینه کنی سری N میتونی بگیری،من که خودم همین کار رو میخوام بکنم،البته بعد ورود نسل جدید به بازار.
    اين موردی که شما ازش در باره سری k میفرمایید شاید در سری ها سال ها یقبل باشه و الان نسل جدید سری k اومده که به مراتب بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اگه لپ تاپی قیمتش نسبت به سیستمش ، ارزش خرید نداره، دیگه آدم مجبور نیست حتما همون رو بخره!!
    هر چند این قیمتایی که آل دیجیتال گفته، خیلی غیر واقعیه و فقط خواسته یه سوء استفاده ای این وسط بکنه، ولی اگه سازگار هم یه مدل از N550 که حدودا 960 دلار هست رو زیر 3400 نده،من میرم سمت مدلای دیگه.
    درسته همه چی تمومه و کاملا برا من مناسبه ولی پول زور به کسی نمیدم :|
    فعلا باید صبر کرد
    اگه این مدل C i7 HD بدون بلوری زیر 3400 بود میگیرمش، امیدوارم باشه، فقط ماجرای N56 fhd نشه!
    الان n56vz حدود 4 تومنه.عمرا n550 قیمتش 3400 نمیشه!!

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا ما که از خودامونه دلار تا چند ماه آینده قیمتش بیاد پایین.در مورد مذاکرات هم بنظرم بهترین منبع کنفرانس خبری هاست نه تحلیل و اخبار بعضی از سایت ها!
    و اما اخبار مربوط به لپ تاپ های مدیا نسل جدید
    Eurocom M3 نسل جمع و جور لپ تاپ های سری بازی
    معمولاً لپ تاپ های رده بالای سری بازی، دستگاه های سبکی نیستند در واقع بهترین لپ تاپ های سری بازی در میان همتایان خود هیولاهای 15 اینچی یا 17 اینچی هستند که فضای بزرگ بدنه ی آنها بیش از هر چیزی برای جای دادن گرافیک قدرمند و تمام قطعات مورد نیاز برای یک عملکرد بی نظیر لازم است.
    بنابراین تا همین اواخر این تصور رایج بود که لپ تاپ های سبک وزن و جمع و جور در سری بازی جایی ندارند چرا که لزوماً کوچک شدن ابعاد با قربانی کردن کارایی در ارتباط است اما کمپانی انگلیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تازگی لپ تاپی را معرفی کرده است که به نظر راه حل تازه ای می باشد.
    Eurocom's M3 یکی از تازه ترین لپ تاپ های سری بازی است که دارای یک صفحه نمایش 13.3 اینچی مات با کیفیت فول اچ دی است. علاوه بر این پردازنده ی Core i7 سری Haswell و کارت گرافیک فوق حرفه ای Nvidia Geforce GTX 765M مهمترین تراشه های به کار رفته در این دستگاه هستند.
    سایر مشخصات چشمگیر این لپ تاپ عبارتند از تا 16 گیگابایت RAM، نزدیک به 2.5TB حافظه ی داخلی، کیبورد با نور پس زمینه، تکنولوژی صوتی-سینمایی قدرتمند و تمام پورت های لازم.
    این کمپانی انگلیسی بسیار تلاش کرده است تا مشخصات قدرتمند فوق را در بدنه ای سبک جمع کند و نتیجه حاصل از تلاش Eurocom ضخامت 3 سانتی متری لپ تاپ و وزن 1.99 کیلوگرمی آن است و همچنین باتری این دستگاه قادر است تا نزدیک به 5 ساعت شارژ ارائه دهد.
    M3 در حال حاضر با قیمت 1100 دلار برای مدل دارای 8 گیگابایت RAM از طریق سایت این کمپانی ارائه شده است.

6. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اين موردی که شما ازش در باره سری k میفرمایید شاید در سری ها سال ها یقبل باشه و الان نسل جدید سری k اومده که به مراتب بهتره.
    بله درسته اما مدلهای جدیدشم بودن،شما یه سر بزن.
    اما میگم من این سوال رو از فروشنده هاش پرسیدم،حتی خودمم تا چند وقت پیش مصمم به خرید k46 بودم،اما نظرم عوض شد.درضمن شما همون هزینه رو میتونی رو سری N بکنی،باز خودت میدونی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

الان n56vz حدود 4 تومنه.عمرا n550 قیمتش 3400 نمیشه!!
    اولا که اون مدل که شما میگی بالاترین کانفیگش هست و بعدشم کانفیگ های i7 پایینش از 3 تومن شروع میشه.
    دوما هم ما منظورمون ازینکه ارزون بیاد اینه که پایین ترین کانفیگش باشه که البته حرف شما رو نمیشه رد کرد اما به هرحال میتونن با قیمت معقول وارد کنن،چون به هر حال لپ تاپ 1000دلاری رو نامردیه 4 تومن بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا ما که از خودامونه دلار تا چند ماه آینده قیمتش بیاد پایین.در مورد مذاکرات هم بنظرم بهترین منبع کنفرانس خبری هاست نه تحلیل و اخبار بعضی از سایت ها!
    و اما اخبار مربوط به لپ تاپ های مدیا نسل جدید
    Eurocom M3 نسل جمع و جور لپ تاپ های سری بازی
    معمولاً لپ تاپ های رده بالای سری بازی، دستگاه های سبکی نیستند در واقع بهترین لپ تاپ های سری بازی در میان همتایان خود هیولاهای 15 اینچی یا 17 اینچی هستند که فضای بزرگ بدنه ی آنها بیش از هر چیزی برای جای دادن گرافیک قدرمند و تمام قطعات مورد نیاز برای یک عملکرد بی نظیر لازم است.
    بنابراین تا همین اواخر این تصور رایج بود که لپ تاپ های سبک وزن و جمع و جور در سری بازی جایی ندارند چرا که لزوماً کوچک شدن ابعاد با قربانی کردن کارایی در ارتباط است اما کمپانی انگلیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تازگی لپ تاپی را معرفی کرده است که به نظر راه حل تازه ای می باشد.
    Eurocom's M3 یکی از تازه ترین لپ تاپ های سری بازی است که دارای یک صفحه نمایش 13.3 اینچی مات با کیفیت فول اچ دی است. علاوه بر این پردازنده ی Core i7 سری Haswell و کارت گرافیک فوق حرفه ای Nvidia Geforce GTX 765M مهمترین تراشه های به کار رفته در این دستگاه هستند.
    سایر مشخصات چشمگیر این لپ تاپ عبارتند از تا 16 گیگابایت RAM، نزدیک به 2.5TB حافظه ی داخلی، کیبورد با نور پس زمینه، تکنولوژی صوتی-سینمایی قدرتمند و تمام پورت های لازم.
    این کمپانی انگلیسی بسیار تلاش کرده است تا مشخصات قدرتمند فوق را در بدنه ای سبک جمع کند و نتیجه حاصل از تلاش Eurocom ضخامت 3 سانتی متری لپ تاپ و وزن 1.99 کیلوگرمی آن است و همچنین باتری این دستگاه قادر است تا نزدیک به 5 ساعت شارژ ارائه دهد.
    M3 در حال حاضر با قیمت 1100 دلار برای مدل دارای 8 گیگابایت RAM از طریق سایت این کمپانی ارائه شده است.

خیلی ممنون اما سوال اینجاست که از چنین برندی بعید میدونم وارد کنن،مگرینکه تک و توک یه چندتا فروشنده بیارن،و بعدشم اونقدر قیمتش رو بالا میبرن که نگو،دقیقا مثل سری گیمینگ ایسوس.تازه این برند هم شناخته شده نیست تو ایران.ولی من که خوشم اومد.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان زاویه دید n56 چطور بود ؟ به نظر میاد تو محیط بیرون و زیر نور آفتاب افت کیفیت در زاویه دید نداشت!زاویه دیدش 150 درجه بود, از زاویه افقی و عمودی در هنگام دیدن فیلم رنگ ها سیاه دیده نمیشد؟مثکه n550 زاویه دید عالی داره ( 175 درجه) این مدل در رزولیشنhd هم زاویه دید بهتری داره یا فرقی با n56 نمیکنه؟ضمنا n550 با رزولیشن 1600*900 هم داریم؟
    Last edited by 3aman021; 07-08-2013 at 14:32.

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان زاویه دید n56 چطور بود ؟ به نظر میاد تو محیط بیرون و زیر نور آفتاب افت کیفیت در زاویه دید نداشت!زاویه دیدش 150 درجه بود, از زاویه افقی و عمودی در هنگام دیدن فیلم رنگ ها سیاه دیده نمیشد؟مثکه n550 زاویه دید عالی داره ( 175 درجه) این مدل در رزولیشنhd هم زاویه دید بهتری داره یا فرقی با n56 نمیکنه؟ضمنا n550 با رزولیشن 1600*900 هم داریم؟
    ریویویی که از هر دو تو یه نوتبوک چک هست میشه خیلی واضح کیفیت این دو مدل رو بررسی، هم تو اتاق تاریک و هم فضای بیرون
    زاویه هاشون یادم نیست، ولی صفحه FHD n550 خیلی بهتر از FHD n56 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    n550 رزولویشن صفحه اچ دیش 1366x768 و اون رزولویشن رو نزده!
    ریووی N56
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ریووی N550
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------------------------------------------------------------
    صفحه FHD اصن تویه 15 اینچ معنایی داره؟؟
    البته تراکم پیکسالا زیاد میشه اینجوری ولی این خوبه یا بد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •