فایل RAR شده تکسچر رو باید کپی کنید توی resourcepacks پوشه ماینکرافت برای اینکارم برید توی ران بزنید %appdata% بعد پوشه .minecraft رو پیدا کنید داخلش اونو میبینید کل فایل rar رو مستقیم بریزید اونجا !! بازش نکنید خود فایل رو بریزید
فایل RAR شده تکسچر رو باید کپی کنید توی resourcepacks پوشه ماینکرافت برای اینکارم برید توی ران بزنید %appdata% بعد پوشه .minecraft رو پیدا کنید داخلش اونو میبینید کل فایل rar رو مستقیم بریزید اونجا !! بازش نکنید خود فایل رو بریزید
وقتی ناظر این بخش میاد اینقدر محترمانه ازتون می خواد بحث نکنید من نمی دونم دلیل ادامه بحث های بی ربط با موضوع تاپیک چیه؟!الآن دو نفر دارن دعوا می کنن ، تاپیک رو کامل در جریان بحثاشون دارن خراب می کنن .
اینجور بحث هاتونو ببرید تو پروفایلاتون .
از این به بعد هر کسی ، کوچک ترین توهینی بکنه تو این تاپیک یا ترول بکنه ، باهاش برخورد جدی میشه . دیگه مثل این که فقط پاک کردن پست یا قفل کردن تاپیک کار نمی کنه رو اینجا . و این چه برای کسایی که دارن حرف درست می زنن چه غلط صادقه ، به محض دیده شدن چنین پستایی از این به بعد سریعا پاک میشن در نتیجه نیازی نیست بیاید جوابشونو بدید .
بذارید این تاپیک یه تاپیک واقعی باشه و توش اطلاعات و پستای مفید باشن نه توهین دعوا .
بحثی خارج از موضوع بازی دارین تو پروفایل همدیگه ادامه بدید
ممنون
بحثه تکچر پک شد3 4 نفر ازم پرسیدن که Texture pack دیفالت ماین کرافت رو با کیفیت بیشتر داری گفتم چرا خصوصی جواب بدم این جا میزارم همه دانلود کنید.
Red Craft Texture Pack :
Smooth Realism :
32X [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Red Craft Texture Pack :
Default Realism :
32X [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران جان هی تکسچر پک با کیفیت و خوب چی؟که اصلا بازی رو زنده تر کنه؟![]()
داری؟
آقا من رمم 4 و گرافیکم 7770msi overclocked هست سی پی یو م ام که AMD Athlon II X4 635 2.90GHz هست ...من با این مشخصات میتونم CRYSIS 2 و BF 3 رو با گرافیک آخر و رزولوشن آخر اجرا کنم ولی نمیدونم چرا این ماین رو وقتی تکسچر میریزم تیک میزنه!!!!!! یعنی گرافیک و جزئیاتش از BF 3 و CRYSIS 2 بالا تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اصلا چرا تیک میزنه؟؟؟؟؟
شما Optifine رو نصب کردید؟اگه نه نصب کنین حل میشه.
منم 560 دارم و i3 2120 ولی بدون optifine خیلی تیک میزنه
خوب دوستان بلاخره با تلاش بی وقفه من و مهرانیسری از دوستان پرسیدن چرا اینقدر طول دادید : جواب اینه که نمیخوایم مثل سرور های دیگه بیایم و یادمون بیوفته که مشکل داریم دوباره بریم( اومدیم تا بمونیم)تقریبا سرور آماده شد زمان دقیق تحویل سرور لاواکرفت مشخص شد
2013/6/10
یا همون پس فردا ( هفدهم مرداد ) پنجشنبه افتتاحیه سرور خواهد بود
به امید این که لحظه های خوبی رو باهم سپری کنیم
حالا بگو گرافیک ماین کرافت کمهOptifine بریز اوکی میشه
آرهلینک بدم یا اسمشو بگم بهت ؟
512 باشه یا 256128 یا 64
![]()
آقا من هر دفعه خواستم به طور جدی ماینکرفتو تمومش کنم (بدون رمز ) با این مشکل برخوردم :
![]()
لینک بدین لطفا آموزششم بذارین.......![]()
آخ جون...... بالا خره درس شد......خوب دوستان بلاخره با تلاش بی وقفه من و مهرانیسری از دوستان پرسیدن چرا اینقدر طول دادید : جواب اینه که نمیخوایم مثل سرور های دیگه بیایم و یادمون بیوفته که مشکل داریم دوباره بریم( اومدیم تا بمونیم)تقریبا سرور آماده شد زمان دقیق تحویل سرور لاواکرفت مشخص شد
2013/6/10
یا همون پس فردا ( هفدهم مرداد ) پنجشنبه افتتاحیه سرور خواهد بود
به امید این که لحظه های خوبی رو باهم سپری کنیم
افتطاحیه هم پولیه؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)