تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 175 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من همچنان منتظر ورود n550 هستم !فقط در مورد hd و fhd حسابی گیج شدم.از یه طرف با خودم میگم گوشی 4 اینچی رو hd میزنن بی انصافیه 15.6 اینچی hd باشه . از یه طرف fhd رو فقط با گانفیگ بالا میزنن مثلا پردازنده ci7 .بعدش یه سری میگن کارت گرافیک خیلی باید قوی باشه وگرنه بدبختیه .از یه طرف هم fhd بیشتر مخصوص برنامه هایی مث word و غیرست یه سری ناراضی بودن از fhd که واسه دیدن فیلم باید هی رزولیشن رو تغییر بدن وگرنه چشم رو اذیت میکرد...فقط بخاطر IPS وگرنه به همون hd قانعم...

2. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان میشه جریان فریم دادن تو حالت های hd و fhd در بازی ها رو بگید ینی چی؟خوب نمی دونم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من همچنان منتظر ورود n550 هستم !فقط در مورد hd و fhd حسابی گیج شدم.از یه طرف با خودم میگم گوشی 4 اینچی رو hd میزنن بی انصافیه 15.6 اینچی hd باشه . از یه طرف fhd رو فقط با گانفیگ بالا میزنن مثلا پردازنده ci7 .بعدش یه سری میگن کارت گرافیک خیلی باید قوی باشه وگرنه بدبختیه .از یه طرف هم fhd بیشتر مخصوص برنامه هایی مث word و غیرست یه سری ناراضی بودن از fhd که واسه دیدن فیلم باید هی رزولیشن رو تغییر بدن وگرنه چشم رو اذیت میکرد...فقط بخاطر IPS وگرنه به همون hd قانعم...
    آل‌دیجیتال و چند تا فروشگاه دیگه تو ایران n550jv رو آوردن،‌حالا اینکه کی سازگار میخواد بیاره رو نمیدونم ولی بیاره هم از اینا خیلی ارزونتر نیست
    (تو خاورمیانه وارد شده بار جدید، بری لب‌مرز هم هست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان میشه جریان فریم دادن تو حالت های hd و fhd در بازی ها رو بگید ینی چی؟خوب نمی دونم!
    واضحه تو حالت HD رزلوشن 1366 هستش و تو حالت Full HD رزلوشن 1920 هستش،وقتی هم رزلوشن بالاتر بره به گرافیک بیشتر فشار میاد و فریم پایین تر میاد،رو این حساب بازی کند تر میشه،ازینورم رزلوشن تو کیفیت تصویر حرف اول رو میزنه و اینکه مثلا رزلوشن HD روی n550 معمولی به مراتب بهتر از رزلوشن HD روی n550 فول اچدی هستش در واقع بازی ها معمولا باید با رزلوشن native هر صفحه نمایش اجرا بشن و اگه پایین تر بیاری کیفیت تصویرش افت پیدا میکنه.
    البته یه نکته ای هم هست اونم اینکه صفحه تصویر n550 فول اچدی دارای IPS هستش،شاید حتی اگه با HD بازی کنی کیفیتش پایین نیاد ولی به هر حال این یه حرف کلی واسه همه مانیتور ها هستش.
    رو این حساب اگه فول اچدی بگیری باید با رزلوشن بالاتر و فریم پایین تر بازی کنی.
    Last edited by masoud_5april; 06-08-2013 at 13:09.

6. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بین لپتاپ msi gt70 و asusg750 به نظرتون کدوم بهتره؟الان قیمت ارزون ترین مدل ایسوس g750jx لینک زیر هست 6,650,000 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آل‌دیجیتال و چند تا فروشگاه دیگه تو ایران n550jv رو آوردن،‌حالا اینکه کی سازگار میخواد بیاره رو نمیدونم ولی بیاره هم از اینا خیلی ارزونتر نیست(تو خاورمیانه وارد شده بار جدید، بری لب‌مرز هم هست)
    میدونم اما قیمتی که آل دیجیتال واس فروش زده بی انصافیه! خب نمایندگی قضیش فرق میکنه حتما ارزونتره .راجع به جنس های لب مرز هم بگم والا نمیشه اطمینان کرد مث لپ لپ میمونه!!

9. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آل‌دیجیتال و چند تا فروشگاه دیگه تو ایران n550jv رو آوردن،‌حالا اینکه کی سازگار میخواد بیاره رو نمیدونم ولی بیاره هم از اینا خیلی ارزونتر نیست(تو خاورمیانه وارد شده بار جدید، بری لب‌مرز هم هست)
    واضحه تو حالت HD رزلوشن 1366 هستش و تو حالت Full HD رزلوشن 1920 هستش،وقتی هم رزلوشن بالاتر بره به گرافیک بیشتر فشار میاد و فریم پایین تر میاد،رو این حساب بازی کند تر میشه،ازینورم رزلوشن تو کیفیت تصویر حرف اول رو میزنه و اینکه مثلا رزلوشن HD روی n550 معمولی به مراتب بهتر از رزلوشن HD روی n550 فول اچدی هستش در واقع بازی ها معمولا باید با رزلوشن native هر صفحه نمایش اجرا بشن و اگه پایین تر بیاری کیفیت تصویرش افت پیدا میکنه.البته یه نکته ای هم هست اونم اینکه صفحه تصویر n550 فول اچدی دارای IPS هستش،شاید حتی اگه با HD بازی کنی کیفیتش پایین نیاد ولی به هر حال این یه حرف کلی واسه همه مانیتور ها هستش.رو این حساب اگه فول اچدی بگیری باید با رزلوشن بالاتر و فریم پایین تر بازی کنی.
    موافقم!به نظر من اگه اول رزولیشن hd پنل IPS داشت بهتر میشد .یعنی اول یه فکری به حال این hd بدبخت میکردن !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بین لپتاپ msi gt70 و asusg750 به نظرتون کدوم بهتره؟الان قیمت ارزون ترین مدل ایسوس g750jx لینک زیر هست 6,650,000 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایسوس تو رده گیمینگ همیشه یکه تازه،من بودم ایسوس رو میگرفتم درضمن این مدل gt750 امتحانش رو پس داده،قیمتش هم واقغا مناسبه.
    ولی پیشنهاد من به تو اینه که با همین پول اگه سیستم ببندی به مراتب دو برابر عملکرد بهتری رو میگیری و تا سالهای سال واست میمونه،باز خودت میدونی.

12. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اگه لپ تاپی قیمتش نسبت به سیستمش ، ارزش خرید نداره، دیگه آدم مجبور نیست حتما همون رو بخره!!
    هر چند این قیمتایی که آل دیجیتال گفته، خیلی غیر واقعیه و فقط خواسته یه سوء استفاده ای این وسط بکنه، ولی اگه سازگار هم یه مدل از N550 که حدودا 960 دلار هست رو زیر 3400 نده،من میرم سمت مدلای دیگه.
    درسته همه چی تمومه و کاملا برا من مناسبه ولی پول زور به کسی نمیدم :|
    فعلا باید صبر کرد
    اگه این مدل C i7 HD بدون بلوری زیر 3400 بود میگیرمش، امیدوارم باشه، فقط ماجرای N56 fhd نشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان به نظرتو سری های k خوب هستند..
    با توجه به اینکه این مدل K56CB مشخصاتش از خیلی از سری هاس n بهتر هم هست..
    فقط پردازندش هاسول نیست و صفح نمایشش بجای HD..FHD خالی هست...بجای گرافیک 750 گرافیک 740 داره
    در ضمن افتش هم کرده...نه مثا این n550 که 4300 میلیون هست..
    Last edited by air_damned; 06-08-2013 at 15:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •