تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 175 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

راستیتش نظر منو بخوای صفحه نمایش FHD واسه 15.6 یکم زیادی و به نظرم ارزشش رو نداره چون به هر حال صفحه کوچیک هستش و به اون صورت فرقی نمیشه دید،البته من در مورد IPS نظری ندارم و فقط در مورد رزلوشن میگم.
    ازینورم بخوای بازی کنی مجبوری بزاری روی FHD چون افت پیکسل پیدا میکنی و اینم بگم کارت 750 قادر نیست تا به راحتی بازی ها رو با FHD اجرا کنه،پس بهتره به همون HD قناعت کنی و پولش رو صرف سخت افزارش بکنی.
    بعدشم صفحه n550 واقعا در حد قابل قبولی هستش و به نظرم HDش همه خیلی عالیه.درضمن درست میگی شما معمولا اونچه ما دیدیم این بوده که اولا صفحات فول اچ دی یه مقدار کمیاب هستن و بعدشم اینکه روی آخرین سخت افزارها قرار میگیرن.باز اطلاعی از سری جدید ندارم شاید وضعیت عوض بشه

2. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیلی کم پیدا میشه. و کلا هم لبتاپ پرسروصدائیه . درحالت کلی یه کارت گرافیک داره که اگر بخواین میتونین بدون dvd بخرینش و جای dvd کارت sli رو روش نصب کنن. فعلا جائی ندیدم موجودی sli داشته باشن. در دنیا هم بازار خوبی پیدا نکرد. چون با اینکه دوتا کارت 650 روش بود نهایتا به اندازه یه 670 قدرت نداشت. و گرونتر از اون هم درمیومد.
    توی یه پست تو چند صفحه قبل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با مقایسه گفتم که msi ge40 جدید با یه کارت گرافیک 760 از این لبتاپ دوکارته لنوو تو برخی موارد سریعتره! لذا اگه میخوای پول نسبتا زیاد به این لبتاپ لنوو بدی (اگه پیدا کنی) بهتره یه لبتاپ جدید با کارت 760 بخری که همون پرفورمنس رو بهت میده با وزن و حرارت و سروصدای کمتر.

مدل جدید y510 هم اومده با یه کارت 750 که از 820 الی 980 دلار به فروش میرسه. من خودم لینک 820 دلاریشو زیاد دیدم.
    سلام
    این لپتاپ lenovo y510p sli خیلی قویتر از GTX670 هست.اگه منظورتون gtx670 باشه یه مقایسه با gt70 بکنید.اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو بازی ها ترکونده.ولی خوب خیلی گرم میشه
    مثل اینکه اصلا قرار نبود تو لپتاپ های سری جدید کارت گرافیک ها بهبود پیدا کنه!؟! اخه این gt750m که روی n550 گذاشتند به چه دردی میخوره!تازه 5 میلیون هم قیمتشه
    اخه 5 ملیون تومن بدی به لپتاپی که میانگین فریم هاش تو 5 تا بازی 12 هم نمیشه!!!
    Last edited by lord Asghar; 04-08-2013 at 15:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    عزیزان به نظرتون این چقدر میرزه؟
    samsung
    cpu i7 3635
    vga gddr5 650m
    hdd 1t 7200prm
    ram 8
    17.3" full hd
    weight 2.5 kilu
    badane titanium
    battry 8 cell
    لپتاپ 2012 یا 2013 هست و خاص کاناداست و تو ایران و ... نیست
    کارتون نداره
    به نظرتون 3 میلیون میرزه؟
    چقدر میرزه؟
    در ضمن کارکرده نیست و آکبند هست

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    عزیزان به نظرتون این چقدر میرزه؟
    samsung
    cpu i7 3635
    vga gddr5 650m
    hdd 1t 7200prm
    ram 8
    17.3" full hd
    weight 2.5 kilu
    badane titanium
    battry 8 cell
    لپتاپ 2012 یا 2013 هست و خاص کاناداست و تو ایران و ... نیست
    کارتون نداره
    به نظرتون 3 میلیون میرزه؟
    چقدر میرزه؟
    در ضمن کارکرده نیست و آکبند هست
    اگه فقط بخوایم به سخت افزار نگاه کنیم....
    این مدل با این کانفیک مثله n56vz داره که الان 4 تومن هست تازه این صفحه نمایش بزرگ تر و Full Hd هم هست که حدودا 4500 میشه.
    اما برند سامسونگ هست،من خودم عیب و ایراد هاشو نمی دونم اما دوستان می گن کیفیت ساخت خوبی نداره.
    مدل این لپ تاپو بفرمایید تا بشه قیمت جهانی یا نقد و بررسی هاشو دید و با دقت بیشتر جواب داد.
    موفق باشید

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علت داغ شدن بیش از حد y510p چی هست؟که اینقدر دوستان به عنوان یک نقص بزرگ بهش نگاه می کنن؟
    مگه لنوو اولین بارش هست که داره لپ تاپ می زنه؟

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

علت داغ شدن بیش از حد y510p چی هست؟که اینقدر دوستان به عنوان یک نقص بزرگ بهش نگاه می کنن؟
    مگه لنوو اولین بارش هست که داره لپ تاپ می زنه؟
    اون مدلی که دوستان میگن داغ میکنه کارت گرافیک sli داره یعنی 2 تا کارت گرافیک با هم کار میکنه.خب این طبیعی که گرمتر از لپ تاپ های دیگه باشه.من منتظر این لپتاپم اگه به ایران بیاد میخرمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه فقط بخوایم به سخت افزار نگاه کنیم....
    این مدل با این کانفیک مثله n56vz داره که الان 4 تومن هست تازه این صفحه نمایش بزرگ تر و Full Hd هم هست که حدودا 4500 میشه.
    اما برند سامسونگ هست،من خودم عیب و ایراد هاشو نمی دونم اما دوستان می گن کیفیت ساخت خوبی نداره.
    مدل این لپ تاپو بفرمایید تا بشه قیمت جهانی یا نقد و بررسی هاشو دید و با دقت بیشتر جواب داد.
    موفق باشید
    Samsung Series 7 NP700Z7C-S01UB

البته طرف گفته مال اون از تیتانیوم و 2.5 کیلو هستش
    خیلی فوریه
    اگه میشه زودتر جواب بدید
    ممنون

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستیتش نظر منو بخوای صفحه نمایش FHD واسه 15.6 یکم زیادی و به نظرم ارزشش رو نداره چون به هر حال صفحه کوچیک هستش و به اون صورت فرقی نمیشه دید،البته من در مورد IPS نظری ندارم و فقط در مورد رزلوشن میگم.ازینورم بخوای بازی کنی مجبوری بزاری روی FHD چون افت پیکسل پیدا میکنی و اینم بگم کارت 750 قادر نیست تا به راحتی بازی ها رو با FHD اجرا کنه،پس بهتره به همون HD قناعت کنی و پولش رو صرف سخت افزارش بکنی.بعدشم صفحه n550 واقعا در حد قابل قبولی هستش و به نظرم HDش همه خیلی عالیه.درضمن درست میگی شما معمولا اونچه ما دیدیم این بوده که اولا صفحات فول اچ دی یه مقدار کمیاب هستن و بعدشم اینکه روی آخرین سخت افزارها قرار میگیرن.باز اطلاعی از سری جدید ندارم شاید وضعیت عوض بشه
    تایید میشه !!من بیشتر بخاطر IPS نظرم رو Fhd بوده اگه ci5 fhd داشته باشه میگیرم اگه نه میرم سراغ همون ci7 hd اگه hd این مدل (n550) زاویه دید محدودی نداشته باشه و بشه تو محیط بیرون باهاش کار کرد خیلی خوب میشه!!این زاویه دید خیلی اذیت کنندست من قبلا hp povilion داشتم نمیشد درست حسابی بازی کرد از دست زاویه دید یه فیلمم نمیشد دور همی نگاه کنیم .خدا کنه n550 hd این مشکل رو نداشته باشه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام
    این لپتاپ lenovo y510p sli خیلی قویتر از GTX670 هست.اگه منظورتون gtx670 باشه یه مقایسه با gt70 بکنید.اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو بازی ها ترکونده.ولی خوب خیلی گرم میشه
    مثل اینکه اصلا قرار نبود تو لپتاپ های سری جدید کارت گرافیک ها بهبود پیدا کنه!؟! اخه این gt750m که روی n550 گذاشتند به چه دردی میخوره!تازه 5 میلیون هم قیمتشه
    اخه 5 ملیون تومن بدی به لپتاپی که میانگین فریم هاش تو 5 تا بازی 12 هم نمیشه!!!
    من مدل 2012 رو گفتم . دقت نکردین. این لینک شما مال مدل جدید 2013 هستش. مدل 2012 دوتا کارت 650 روشه اما 2013 دوتا 750. طبق اون بنچمارکی هم که براتون گذاشتم. ge40 با کارت 760 از مدل 2012 لنوو sli سریعتره یا تقریبا مساوی اونه.

11. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

تایید میشه !!من بیشتر بخاطر IPS نظرم رو Fhd بوده اگه ci5 fhd داشته باشه میگیرم اگه نه میرم سراغ همون ci7 hd اگه hd این مدل (n550) زاویه دید محدودی نداشته باشه و بشه تو محیط بیرون باهاش کار کرد خیلی خوب میشه!!این زاویه دید خیلی اذیت کنندست من قبلا hp povilion داشتم نمیشد درست حسابی بازی کرد از دست زاویه دید یه فیلمم نمیشد دور همی نگاه کنیم .خدا کنه n550 hd این مشکل رو نداشته باشه
    با این اوضاعی که درست شده، من به C i7 HD راضیم!
    هفت ساله دارم از مانیتور HD استفاده میکنم، نیازی به FHD ندیدم، رو لپ تاپ هم فک کنم احتیاجم باشه!!
    فقط مشکلی که هست صفحه HD از جنس IPS نیست و امیدوارم کیفیتش راضی کننده و در حد قیمتی که پرداخت میکنیم باشه
    تماسی هم که با سازگار داشتم، گفتن مدلای Acer v3 711 و Y510 با پردازنده هاسول، به زودی وارد بازار میشن و فک نکنم به این زودی قصد وارد کردن N550 رو به بازار داشته باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •