دقیقا شما هم مشکل من رو دارید.
بچه ها لطفا کمک کنید
اگه میشه نرم افزار یا درایور مخصوص خود لپ تاپ رو بدید
البته من هر چیرو ک بنظرم لازم بود رو از سایت ایسوس دان کردم و نصب کردم ولی هنوز مشکل دارم
البته به ظاهر همه چی نصبه ولی کار نمیکنه
دقیقا شما هم مشکل من رو دارید.
بچه ها لطفا کمک کنید
اگه میشه نرم افزار یا درایور مخصوص خود لپ تاپ رو بدید
البته من هر چیرو ک بنظرم لازم بود رو از سایت ایسوس دان کردم و نصب کردم ولی هنوز مشکل دارم
البته به ظاهر همه چی نصبه ولی کار نمیکنه
دوستان منم یکبار این مشکل رو داشتم.من سی دی درایومو دوباره گذاشتم و با سی دی برنامه ی بلوتوثو uninstaleکردم.بعدش که دوباره نصب کردم درست شد.
بعضی وقتا برنامه نصب میشه ولی ناقصه!!!!!!!!!!!!
در ضمن لپتابه منم asus k45vd
سلام
من ک دوباره ویندوزم رو عوض کردم و دوباره درایور هارو با برنامه driver solution نصب کردم با این حال درایورهای بلوتوث رو ک جدا از سایت ایسوس دان کرده بودم بازم نصب کردم بازم نشد.
دیگه نمیدونم باید چیکار کرد
نمیدونم چرا کسی درایورهای فعال سازی بلوتوث رو از ک مخصوص لپ تاپ من باشه بهم نمیده!
یا کسی میتونه مشکل من رو حل کنه!
با سلام.
دو عدد لپ تاپ از این مدل با کانفیگ مختلف دارم که ویندوز 7 نسخه 64 بیتی بر روی اون نصب کرده ام!
تمامیه درایورها رو از سایت ASUS مربوط به این مدل دانلود کرده ام! بعد از نصب درایور ها تمام قطعات نصبه و در دیوایس منیجر تمام قطعات نصبه!
---------------
وایرلس و ... هم کار میکنه! اما بلوتوث کار نمیکنه در system tray هم آیکون بلوتوث هستش! اما کار نمیکنه! توی منوهای همین آیکون بلوتوث گزینه Send File و Receive File وجود نداره! درایورهایی که از سایت Asus گرفتم و مربوط به بلوتوث بود رو پاک کردم! و درایور خود ویندوز بلوتوث رو شناخت و سند فایل و ریسیو فایل اومد اما بازم کار نمیکنه!
--------------
منم این مشکل رو دارم مثل دو دوست قبلی×
سلام لپ تاپ دل مدل inspiron n4110 دارم و از همان اول ویندوز اوریجینال روی ان نصب بود اما سع عدد ازدرایورهای بلوتوث سیستم علامت زرد کنارش هست یعنی نصب نیست
دی وی دی درایور های خود لپ تاپ رو که می ذارم و همه درایور های مرتبطه رو نصب می کنم باز هم همان سع عدد درایور مذکور نصب نمیشن یعنی اصلا انگار فایلی نصبی ندارن !
2-حتی به صورت دستی مسیر فولدر های دی وی دی درایور را در Update blootuth driver در device manager می زنم باز هم هیچ فایلی مرتبط برای نصب پید ا نمی کند
3- دی وی دی driver pack solution گرفتم ولی دقیقا برای همین سه عدد درایور بلوتوث ، فایل نصبی درایور ندارد و پیام می دهد از اینترنت باید دانلود شود
لطفا بگید چه کا کنم اخه مگه میشه که دی وی دی درایور های خود ویدندوز فایل نصبی کلیه درایور ها رانداشته باشد ؟؟؟؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)