فکر کنم همه رشته های عباسپور توی بهشتی هم ارائه میشن.
من خبرشو توی سایت گاج خوندم. تو نت یه سرچی بکنی احتمالا ببینی درسته یا نه.![]()
فکر کنم همه رشته های عباسپور توی بهشتی هم ارائه میشن.
من خبرشو توی سایت گاج خوندم. تو نت یه سرچی بکنی احتمالا ببینی درسته یا نه.![]()
[رتبه:4630][منطقه: 1][رشته : ازاد پزشکی یا هر رشته خوبی از تجربی][شهر :همه شهر ها ]
سلام دوستان
2تا سوال
1)دانشگاه عباس پور در كل دانشگاه خوبيه؟(در مقايسه با دانشگاهاي شهرستاناي بزرگ يا دانشگاه قزوين)
2)اگه يكي رياضي شريف قبول بشه ميتونه تغيير رشته بده علوم كامپيوتر بخونه؟ يعني معدل آوردن واينا در چه حد سخته؟
خواهش ميكنم جواب بدين
بدجوري گير كردم![]()
2)اگه يكي رياضي شريف قبول بشه ميتونه تغيير رشته بده علوم كامپيوتر بخونه؟ يعني معدل آوردن واينا در چه حد سخته؟
سختش بستگی به آدمش داره !!ولی خوب کلا دو ترم اول برای همه سخته درس خوندن مگر اینکه برای این هدفتون واقعا انگیزه ی بالایی داشته باشید و آدم سخت کوشی باشید و ارادتون هم قوی باشه.
یعنی یک دانشجوی معمولی در حالت عادی ترم اول و دوم انقدر هنوز تو فکر اینه که تو دانشگاه چه خبره نمیدونم کی با چه رتبه ای چی قبول شده بعدشم نظام باورهاش میشکنه و کاخ تصوراتش هم ویران میشه .اصولا این دانشجوی معمولی معدلش در بهترین حالت 15 بشه نشه.
درسهای ترم اول و دوم واقعا اینقدر سختن ؟
منم رتبم خوب نشد اما میخوام یه دانشگاه خوب برم بعد تغییر رشته بدم.
اگه میشه در این باره توضیح بدین
امکان انتخاب رشته تو همه دانشگاه ها هست یا فقط تو بعضی ها ؟
نه بیشتر به خاطر اینکه آدم تازه وارده و تمرکز نداره و منظقی درس نمی خونه اینجوری میشه.یعنی من که همش خودم نگران بودم امتحانای دانشگاه در چه سطحیه استادا واقعا چقدر سخت گیرن دانشگاه چه قدر سخت گیره همین موارد باعث میشه آدم با تمرکز درس نخونه.
فکر می کنم در هر دانشگاهی در سطح خود اون دانشگاه و اون زیرگروه((تجربی و ریاضیو ...) امکانش وجود داره.ولی خوب معدل بالای 17 آوردن نیارمند برنامه ریزی و تمرکزه(مگر اینکه خیلی باهوش باشید).
[رتبه:4630][منطقه: 1][رشته : ازاد پزشکی یا هر رشته خوبی از تجربی][شهر :همه شهر ها ]
با کسب رتبه 4630 در چه رشته در علوم تجربی در دانشگاه میتوان قبول شد؟
میخواستم بدونم با رتبه های زیر میتونم پزشکی دانشگاه ازاد شهرستان قبول شد؟ یا هر رشته بهتری دیگه میتونم؟
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم تجربي :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 234467
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 4630 3120 4947
وضعيت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زير گروه ، گروه آزمايشي :علوم تجربي
پنج چهار سه دو يک رتبه و نمره کل / زير گروه 3718 3852 2824 3786 3980 نفر
5962 رتبه در سهميه بين 272745 282764 211900 278169 291095 نفر
438015 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين *4401 *4349 4947 *4332 *4217 نمره کل نهايي
ببینید درس های ترم اول و دوم بیشتر دروس پایه و عمومی هستن و معمولا 3 واحد از دروس اصلی رشته تون قراره تو این دو ترم تدریس بشن
ولی معمولا بعد کنکور و تحمل اون همه فشار درسی، اکثر دانشجو ها تو ترم های اول و دوم دچار افت درسی میشن
ضمن اینکه ورودی های جدید معمولا از نحوه ی سوال دهی و نمره دهی اساتید اطلاع هم ندارن و گاها حتی با خوندن کامل کتابی که استاد معرفی کرده سر جلسه امتحان حاضر میشن اما نمره ی مورد نظرشون رو نمی گیرن
یکی از دوستان در مورد تغییر رشته مطلبی رو نوشتن که پیشنهاد میکنم بخونید:
در کل به نظر من ریسک بزرگیه، من سال پیش که برای انتخاب رشته رفته بودم دانشگاه های شهر تهران رو از نزدیک ببینم و شرایطشون رو بررسی کنم، با چند نفر از دانشجوهای دانشگاه تهران که صحبت میکردم، شرایط مشابه شما رو داشتن، یادمه یکیشون رتبه ش حدود 900 منطقه 1 شده بود، به امید تغییر رشته مهندسی شیمی دانشگاه تهران رو انتخاب کرده بود، ولی معدل سال اولش حدود 15.5 شده بود و مجبور بود تو همون رشته بمونه، البته میگفت من به مهندسی شیمی هم علاقمند شدم و مشکلی ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی یکی دیگه از دانشجو ها که با همین شرایط عمران - نقشه برداری رو انتخاب کرده بود حسابی ناراضی بود
همچین ریسکی از نظر من منطقی به نظر نمیرسه، از دوستان خودم هم چند نفری بودن که همین شرایط رو داشتن، مثلا یکی رتبه اش حدود 250 شده بود، به مکانیک علاقه داشت، میتونست عمران شریف برداره و بعد تغییر رشته بده، که این ریسک رو نکرد و مکانیک دانشگاه تهران رو ترجیح داد، الان معدل همین فرد 15 هست!
خلاصه که در این مورد بیشتر فکر کنید، تصمیمی نیست که بشه به سادگی ازش رد شد...
1) اونطور که میگن دانشگاه خوبیه و ارتباط زیادی نسبت به بعضی دانشگاه ها با صنعت داره و دانشجوهای این دانشگاه شرایط ورود به بازار کارشون خوبه
2) لطفا جوابی که بالا نوشتم رو شما هم مطالعه کنید. این رو هم اضافه کنم که دروسی که ترم های اول و دوم قراره داشته باشین به هیچ وجه سخت نیستن که نتونین معدلتون رو بالا نگه دارین، ولی یه شرایطی باعث میشه که بعضی دانشجو ها که اتفاقا معدلشون تو دبیرستان حسابی بالا بوده، افت تحصیلی داشته باشن و معدل دلخواهشون رو به دست نیارن
بعله دوست عزیز، من هم تو روزنامه خوندم که قراره دانشگاه شهید عباسپور با دانشگاه شهید بهشتی ادغام بشه و دانشجوهای این دانشگاه هم مدرکشونو از دانشگاه شهید بهشتی دریافت کنن
البته اونطور که من خوندم این مسئله از اواسط سال پیش مطرح هست و باهاش مخالفت هایی هم شده، اما به این مخالفت ها هم اعتراض شده و احتمال ادغام بالاست
نسبت به دوران مدرسه که مثلا هفته ای 30 ساعت میخوندیم خیلی باید بیشتر بخونیم ؟
دوران مدرسه منظورتون سال کنکوره دیگه!نه دیگه در اون حدم!!!اگه واقعا هفته ای 30 ساعت با تمرکز درس بخونین بعیده که معدلتون بالای 17 نشه.
ولی خوب توی یک دانشگاه خوب تصور کنین به طور متوسط از هر15نفر یک نفر هست که معدلش بالای 17 میشه.احتمالات بر ضد شماست!
بعدش استادای خوب و بد داریم شما شاید اون اول باهاشون آشنا هم نیستین(مخصوصا استادای عمومی که غیرمنطقی ترن) .مثلا من خودم به طور متوسط عمومیامو تا اینجا 13 گرفتم!مثل دوران مدرسه نیست که به عنوان بچه درس خون به راحتی بتونید روی نمره ی بالای درس های عمومی حساب باز کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)