چي بگم
آخه خيلي زور داره اين قيمت
من واقعا توانش رو ندارم
يه هفته صبر ميكنم پايين نيومد بيخيالش ميشم يه چيز ارزونتر ميخرم
آخه با اين وضعيت اقتصادي چيه 4300 بدم به لپ تاپ
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
چي بگم
آخه خيلي زور داره اين قيمت
من واقعا توانش رو ندارم
يه هفته صبر ميكنم پايين نيومد بيخيالش ميشم يه چيز ارزونتر ميخرم
آخه با اين وضعيت اقتصادي چيه 4300 بدم به لپ تاپ
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام الان lenovo y510p تو بازار هست؟چنده قیمتش؟اون خیلی بهتر از n550 هست
نوسانات ارز تنها چیزیه که باعث سوء استفاده فروشنده ها میشه !اگه ارز ثبات داشته باشه ازین خبرا نیست !البته این آل دیجیتال هم به نظر کلاه برداره ,تازه n550 رو داره بدون گارانتی میفروشه این یعنی به صورت قاچاقی وارد شده !یادمه چند ماه پیش رفته بودم سایتش دنبال k56 بودم دیدم بدنش مثل k55 ولی مشخصاتش k56 بود!!!به هر حال اگه دلار ثابت بمونه امید به افت قیمت است .مثلا xperia z اوایل ورود به بازار2900 بود اما الان شده 1600
به نظرم کلا به این سایت ها نمی شه اطمینان کرد،فقط درحد مشخصات رو باید تو سایت ها دید بعد بری توی بازار و مدل مد نظر رو پیدا کنی.البته این آل دیجیتال هم به نظر کلاه برداره
تایید حرف شما!
دوستان اصلا n550 رو بیخیال چندتا مدل دیگه از لپ تاپ ها رو تو این سایت ببینید ,نمونش n46vz ci7 یکی بارنگ مشکی قیمتش هست 3900 یکی عین همون مشخصات اما رنگش رو زده سیلور اما بنظر میاد سفیده قیمتش هم 3200
اقا من کرمانم. ال دیجیتال بعضی قیمتاشو تو سایت اشتباه میزنه، بعضیام نداره ولی زده موجود...
کلا بخش کامپیوترش اپدیتش ضعیف تره
ولی فروشنده هاش بی انصاف نیستن.
جالب اینکه یکبار یکی از موارد تخفیف ویژه رو رفتم بخرم فروشنده نگاه کرد دید قیمت رو برچسب از قیمت تخفیف هم کمتره :-D
گفت شانس اوردی حضوری خریدی :-D
یکبارم میباست ۱۰ تومن بهم پس بده بهم ۳۰ تومن داد... حواسشون پرته
منم بعدش فهمیدمو رفتم پولشو دادم.
در کل فروشگاه معتبر کرمانه و خیلی شیک و با ابهته... فقط یکم گرون تره در بعضی موارد
قسمت کامپیوترش یکم ضعیفه
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
Last edited by Ocaryx; 03-08-2013 at 19:13.
خب دوست عزیز شما که کرمانی بی زحمت یه آمار بگیر بگو قضیه چیه که n550 قیمتش 4350 اونم بدون گارانتی لطف کن ببین اشتباه کردن آیا؟
من میگم صبر کنیم خود نمایندگی ایسوس میاره معلوم میشه دیگه فوقش دو هفته بیشتر که نمیشه
منم موافقم.فقط قیمت آل دیجیتال لو نره نمایندگی ها بفهمن بد میشه!
جالبهn550 با قیمت 4900000 که صفحه لمسی بود الان زده صفحه لمسی نیست
واسه رم12 و بلوری 600هزار تومان بیشتر میگیره؟؟؟
اقا اصلا نمیشه اعتماد کرد بهش
دوستمون زاس میگه وایسیمنمایندگی ایسوس بیاره ببینیم چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)