تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 97 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

طبق موعدی که دکتر اعصاب برام گذاشته بود رفتم پیشش وبرادوهفته دیگه قرص بهم داد یکیش که همون کلدینیوم سی ویکی دیگش نورتریپتیلین10(که به جای ایمی پرامین10 ) بهم داد وتا دوهفته داد تامصرف کنم.
    انشاالله یه حق این ماه وبه حق شب های عزیزی که درراه است همه خوب خوب شیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستانی که رفتن پیش روان پزشک نتیجه گرفتن؟راستش من دیگه روم نمی شه برم پیش یه دکتر دیگه بشینم ب مشکلات عدیدم رو براش توضیح بدم.به نظرتون می تونم برم پیش دکتر گوارشم بهش بگم برام داروی اعصاب یا ارام بخش ببنویسه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام lyl125
    یه سوال دارم اونم این که تا بحال پیش روانپزشک رفتی یانه؟اگه نرفتی حتما برو ودوره درمانو پیش اون شروع کن وتمام مشکلات روحی وجسمیتو براش بگو وکارهایی که کردی.البته دوستان دیگه هم که پیش روانپزشک رفتن نظرشون رو بدن.بچه ها ما باید با کمک به یکدیگر این بیماری روریشه کن کنیم وهمه این راه با همفکری ومشورته.....

4. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام lyl125
    یه سوال دارم اونم این که تا بحال پیش روانپزشک رفتی یانه؟اگه نرفتی حتما برو ودوره درمانو پیش اون شروع کن وتمام مشکلات روحی وجسمیتو براش بگو وکارهایی که کردی.البته دوستان دیگه هم که پیش روانپزشک رفتن نظرشون رو بدن.بچه ها ما باید با کمک به یکدیگر این بیماری روریشه کن کنیم وهمه این راه با همفکری ومشورته.....
    سلام
    راستش قبل از شروع این مشکل،یه مدت استرس و فشار روحی زیادی روم بود،یه بار رفتم پیش روان پزشک بهم داروی ارام بخش داد ولی من داروها رو استفاده نکردم،و دیگه نرفتم.حالا نمی دونم به همون دکتر گوارش بگم یا برم پیش روان پزشک؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بابا چرا اینجا هیچ خبری نمیشه
    همه خوب شدن؟تاثیر داروهای اعصاب اینقدر هست که همش میخوابین؟؟؟؟؟
    درمورد خودم من دارم هنوز داروهای اعصاب رو مصرف میکنم واحساس خوبی دارم وروزای خوبی رو دارم میگذرونم.....امیدوارم برا همه اینجور باشه......بچه هایی که دارین درمان عصبی میکنین لطفا از وضعیتتون بی خبرمون نزارین؟
    مرسی

7. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بابا چرا اینجا هیچ خبری نمیشه
    همه خوب شدن؟تاثیر داروهای اعصاب اینقدر هست که همش میخوابین؟؟؟؟؟
    درمورد خودم من دارم هنوز داروهای اعصاب رو مصرف میکنم واحساس خوبی دارم وروزای خوبی رو دارم میگذرونم.....امیدوارم برا همه اینجور باشه......بچه هایی که دارین درمان عصبی میکنین لطفا از وضعیتتون بی خبرمون نزارین؟
    مرسی
    خیلی خوبه که داروهای اعصاب انقدر تاثیر خوبی روتون داره،من چند وقت یش یه دکتر رفته بودم برام فلوکسیتین تجوبز کرد الان 2-3 روزیه که شروع به مصرفش کردم ولی اصلا حس خوبی ندارم یه خاطرهمین به زودی می خوام برم پیش روان پزشک.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

خیلی خوبه که داروهای اعصاب انقدر تاثیر خوبی روتون داره،من چند وقت یش یه دکتر رفته بودم برام فلوکسیتین تجوبز کرد الان 2-3 روزیه که شروع به مصرفش کردم ولی اصلا حس خوبی ندارم یه خاطرهمین به زودی می خوام برم پیش روان پزشک.

کسی تا به حال قرص فلوکسیتین مصرف کرده؟من شنیدم 2 هفته طوا می کشه تا اثرش مشخص بشه.!!!!!

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    خب من دیروز رفتم دکتر . داروهایی که بهم داد ایناست :

1 *** Amitriptyline - آمی تریپتیلین 10 ( 6برگ = 60 عدد) هر شب 1 عدد .

2 *** Clidinium C - کلیدینیوم سی ( یک بسته = 100 عدد) هر شب قبل از غذا یک عدد ____ البته تا حالا هر دکتر گوارشی که رفتم اینو بهم داده ولی تاثیر خاصی من ازش ندیدم هیچوقت , شاید متوجه نشدم - چون خودم یه مدت این قرص رو به تنهایی هم میخوردم که تاثیرش رو ببینم ...

3 *** 4Biocap - کپسول فوربیوکپ ( یک بسته = 24 عدد ) ---- که اینم مکمل غذایی دارای 4 گونه پروبایوتیک هست

این دکتر دیگه واسم انتی بیوتیک و .... ننوشت البته منم نسبت به چند ماه پیش خیلی بهتر شدم و احتمالا واسه همین واسم ننوشته ...

بعدش هم منو فرستاد اتاق بغلیش که یه متخصص تغذیه نشسته بود البته تازه کار بود که این دستور عمل رو توضیح داد و بعدشم داد به خودم

ازمایش خون هم برام نوشت - البته ازمایشهای خون قبلیم هم همه خوب بودن و مشکلی نداشتم :

Last edited by orp; 21-08-2013 at 13:35.

11. 2 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام orp
    دکتر اعصاب که من رفتم داروهایی رو بهم داد که به تو داده فقط بایک تفاوت در نوع قرص اعصاب (اول ایمی پرامین 10وبعد نورتریپلین10)که از بچه های دیگه هم پرسیدم فهمیدم که برا هر کسی نوع خاصی تجویز میکنه.وفرق دیگه در مقدار مصرف برامن دکتر گفته که روزی 2بار از هرکدوم مصرف کنم....یه سوال:اون کپسول پروبیوتیک جدیداومده؟قیمت آزاده یا بیمه حساب میکنه؟قیمتش مثل لاکتول هست یا کمتر؟.....
    یه سوال چطوری بدون مصرف دارو تونستی نسبت به چند ماه پیش بهتر بشی؟با کنترل استرس واضطراب یا رژیم غذایی؟....
    ممنون

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام orp
    دکتر اعصاب که من رفتم داروهایی رو بهم داد که به تو داده فقط بایک تفاوت در نوع قرص اعصاب (اول ایمی پرامین 10وبعد نورتریپلین10)که از بچه های دیگه هم پرسیدم فهمیدم که برا هر کسی نوع خاصی تجویز میکنه.وفرق دیگه در مقدار مصرف برامن دکتر گفته که روزی 2بار از هرکدوم مصرف کنم....یه سوال:اون کپسول پروبیوتیک جدیداومده؟قیمت آزاده یا بیمه حساب میکنه؟قیمتش مثل لاکتول هست یا کمتر؟.....
    یه سوال چطوری بدون مصرف دارو تونستی نسبت به چند ماه پیش بهتر بشی؟با کنترل استرس واضطراب یا رژیم غذایی؟....
    ممنون
    فکر کنم نورتریپتیلین برای خواب باشه - از من هم پرسید که مشکل خواب داری گفتم الان بهتر شدم ولی قبلا معمولا تا ساعت 3 شب بیدار بودم و خواب منظمی نداشتم واسه همین بهم قرص برای خواب نداد ...
    اون کپسول 4 گونه از پروبیوتیک هست و اسم اصلی که تو نسخه واسم نوشت فوربیوتیک هست . من نمیدونم جدید اومده یا نه ولی من خودم تو این چند سالی که با دارو ها اشنا شدم تا حالا اسم فوربیوتیک رو نشنیده بودم

والا من دفترچه بیمه شرکت نفت دارم باید کل پول دارو رو بدم بعد از نفت بگیرمش و قیمتی که برای یک بسته فوربیوتیک دادم 24100 بود . لاکتول رو دقیق یادم نیست چند گرفتم چون اونو دکتر برام ننوشته بود و خودم سر خود رفتم خریدمش و تو دفترچم قیمتش نیست که ببینم بهت بگم ولی فکر میکنم اونم همین 20 -25 تومن بود .
    ببین من خیلی کارا کردم واسه همین خودم نفهمیدم چی شده که بهتر شدم ولی کارایی که تو دو ماه اخر مشکلم انجام دادم اینا بود که بعدش احساس کردم حالم بهتر شده ...
    اول اینکه 2 ماه از خونه بیرون نرفتم - سیگار رو ترک کردم - یکی دوبار مشروبات الکلی خوردم - 1 ماه از صبح کامل تو اتاقم بودم و فقط شبا که همه میخوابیدن میرفتم غذا برمیداشتم و میاوردم تو اتاق میخوردم و فقط یک وعده در 24 ساعت - و در طی روز اب فقط میخوردم -یه دوره کامل اموکسیسیلین هم به صورت 2 تا صبح 2تا شب تو همین حین مصرف کردم - البته کار خیلی اشتباهی کردم ولی خوب دیگه زده بودم به سیم اخر گفتم یه بلایی سرم بیاد و علائم فیزیکی و ... داشته باشه بهتر از اینه که یه مشکلی داشته باشم که کسی نفهمه چم هست - خلاصه با شکم خالی اموکسیسیلین میخوردم - البته اگه اشتباه نکنم اوایل شروع به خوردن اموکسیسیلین یه مقدار بیسموت هم از قبل داشتم اونم زدم تنگش خوردم , طبق دستور عمل های تجویز شده از قبل

کتاب ارتباط با بعد دیگر وجود رو یکی بهم معرفی کرد که اونو قبلا خونده بودم ولی زیاد بهش عمل نمیکردم - توش یک سری تمرینات ریلکسیشن داره و بردن امواج مغری به سطح الفا و ... - البته من زیاد حوصلشو نداشتم ولی خب یه چند باری انجام دادم - خود اون کسی هم که بهم کتاب رو معرفی کرد تو فیسبوک باهاش اشنا شدم و خودشم یکم بهم کمک کرد و هنوزم باهاش در ارتباطم و میگه باید سبک زندگیتو عوض کنی و ارباب شک رو به شک بندازیو همه چیز در درون خودت هست و خیلی چیزای دیگه که مفصل هست و اونم میتونه بهم کمک کرده باشه

دیگه اینکه الان تقریبا 1- 2 ماه هست که ماشین نداریم و من رانندگی هم نکردم که اینم خیلی موثر میدونم تو بهتر شدن حالم
    یکسری حرکات پرشی که مثل طناب زدن هست رو هم انجام دادم که اونم بد نبود
    اینا کارایی بود که کردم .
    چندین وقت قبل از اینا هم که دندون عقل و کشیدم ولی یعید میدونم مشکل از اون بوده باشه چون هنوز دندون 2 تا دندون عقلم رو نکشیدم و یه دندون هم که داشت خراب میشد دکتر یکمیش رو تراشید و پر کرد
    یه چیزی من تازه فهمیدم اینه که من افسرده شدم - تا الان باورم نمیشد که افسرده شدم ولی جدیدا بعضی روزا کاملا احساس میکنم که روحیم یکدفعه عوض میشه و تازه میفهمم که من تو افسردگی بودم قبلش
    یه چیز دیگه هم اینکه من چند ماه پیش ( اینکه هی میگم چند ماه پیش چون این 2-3 ماه گذشته من اصلا زمان دستم نبود و نفهمیدم چجوری گذشت ) من ازمون استخدامی شرکت گاز قبول شده بودم و یه امتحان روانشناسی و یه مصاحبه علمی داشتم که مجبور بودم به خاطر اونا هم که شده یه تغییری تو خودم بدم وگرنه روانشناس میفهمید یه مرگم هست قطعا ردم میکرد هر چند که به خاطر کمبود ظرفیت استخدام من رد شدم ولی فکر میکنم باز یکی از دلایلش همین مشکلات روحی بود - ولی فکر میکنم همون مدت که سعی کردم یکم خودم رو عوض کنم هم تاثیر داشت

به هر حال تقریبا اینا بود دیگه - واسه همین خودم نفهمیدم کدومش عامل اصلی بود - ولی یه چیزی که هست من نفخم خیلی زیاد شده جدیدا و این اذیت میکنه ولی صدا خیلی کمتر شده .

من احتمال زیاد میدم که مشکل عصبی و روحی هست ولی وقتی میبینم من با اموکسیسیلین و مترونیدازول و بیسموت و ... یه مدت حالم خوب شده بود به این نتیجه میرسم که نمیشه فقط عصبی باشه .
    Last edited by orp; 08-09-2013 at 14:12.

14. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •