البته این رو هم اضافه کنید که طبق نظر دوستان پیدا کردن w810 رجیستر قانونی تو بازار ، یه کم سخته.
البته این رو هم اضافه کنید که طبق نظر دوستان پیدا کردن w810 رجیستر قانونی تو بازار ، یه کم سخته.
اولا" W800 هم mp4 پخش ميكنه فقط تو امكاناتش قيد نكردن و هيچ فرقي هم از اين لحاظ باW810 ندارهنوشته شده توسط barton2500
دوما" اگه منظورتbluetooth V.2 هست كه بايد بگم سرعت انتقال اطلاعات از طريق بلوتوث تو اين گوشي بالاتره و 40 كيلو بايت در ثانيه است در حالي كه در مدل هاي پائين تر 20 كيلو بايت در ثانيه است
قابليت هاي edge هم مهم هست ولي فعلا" تو ايران جواب نميده
كاملا درسته و موافقمنوشته شده توسط kevin
![]()
معمولا مدلهاي جديد (مخصوصا توي يه سري) مطمئنا تغييراتي هست كه عيوب مدل قبلي رو رفع ميكنه و يه مقدار به امكانات اضافه ميشه فقط اين نيست كه از لحاظ ظاهري تغيير پيدا كنه
صد در صد ..اما اين دليل نمي شه كه حتما صفحه ي نمايش اون تغير كرده.
از لحاظ بلندي صدا w800
اما کیفیت صدا w810
هدفون اندکی w810 بهتره
دوربین کاملا یکی هستند
با تشکر
Alex
این که کدوم زیباتر هستند کاملا سلیقه ای هست همانطور که سلیقه من اصلا حاضر نیست 800 رو تحمل کنه ... واگر این دوگوشی اینقدر شبیه هستند چرا آدم با پول کمتر یک گوشی شیک تر نداشته باشه؟ منظورم خریدن 810 هست... در ضمن من اکثر 800 ها رو که دیدم هر از یه مدت هنگ می کنه یا ریسیت می شه
اتفاقا و800 خیلی کم هنگ میکنه مگه اینکه از دستتون بیفته.
راستی من ی چند وقته به دلیل مشکلاتی نتونستم به بازار های موبایل سر بزنم.
ولی شنیدم که میگن و800 اصلا گیر نمیاد درسته؟
only w 810
من که به ظاهرش خیلی اهمیت می دم و همین طور ال سی دیش...خیلی با کیفیت تره......تا حدی که شرکت gameloft
این گوشی رو به عنوان گوشیه اصلیه خودش واسه ارئه ی بازیهاش انتخاب کرده
only w 810
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)