دوستان آل ديجيتال اين مدل رو با كانفيگ فول اچ دي در دو مدل لمسي بل بلوري و غير لمسي بدون بلوري وارد كرده
تو سايت زده به زودي
قيمت زد يه راهنمايي بكنيد در مورد قيمت كه اگه حبابي نباشه بخريم
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوستان آل ديجيتال اين مدل رو با كانفيگ فول اچ دي در دو مدل لمسي بل بلوري و غير لمسي بدون بلوري وارد كرده
تو سايت زده به زودي
قيمت زد يه راهنمايي بكنيد در مورد قيمت كه اگه حبابي نباشه بخريم
لپ تاپ y510p 'گرافیکشgt750m ار نوع gddr5 است اما n550 گرافیکش gt750m از نوع ddr3هست
با این که n500 از چهارتا بلندگو استفاده کرده ولی صدای n56 بهتر از n550 حال این که کیفیت صدای y510p در بازه کمی بالاتراز n56 قرار داره پس از n550 قطعا بهتره
فکر میکنم در مورد دما سایتnotebookcheck کمی اغراق میکنه چون قبلا هم به لپ تاپ های دیگه ای از نظر دما نمره کمی داده بود ولی دوستانی که اون لپ تاپ هارو داشتن از لحاظ دما مشکلی نداشتن
lاولا که شما باید چند سایت رو بری بررسی ها رو بخونی.
دوما شما میخوای کولینگ یه لپ تاپ رو در نظر بگیری،یه نگاه هم به زیرش و سیستم خنک کنندگیش بندازی بد نیست،مثلا به نظرم ایسوس خیلی تو این زمینه خوب کار کرده،درضمن لپ تاپ ها همه تو بازی و کارهای سنگین داغ میکنن،فقط مهم اینه که اولا هوا رو خوب بدن بیرون (که مثلا HP معمولا خروجی هواش کوچیکه) و دوم اینکه قسمت کیبورد و تاچ پد گرم نشه،
البته n550 متاسفانه کیبوردشم مثل اینکه دیگه پلاستیکی نیست،حالا دقیق نمیدونم تو گرمای زیاد چجوری میشه.
اینا وارد کردن و احتمالا دارن رو کیبوردش و یه سری مسایل دیگش کار میکنن،
ولی امیدوارم قیمتش مناسب باشه.کسی تماس گرفته باهاشون ؟!
من در کل هر کدوم ارز لپ تاپ هایy510p یا n550 زودتر بیاد میخرمش
بابا میدونیم شما زیاد بررسی هارو خوندی
عزیز من این تنها نظر من نیست دوستان دیگه هم تو این تایپیک اشاره کردن در مورد دما نمیشه زیاد اعتماد کرد به notebookcheck شما که مارو راهنمایی میکنی بریم برسی بخونیم ما هم شمارو راهنمایی میکنیم تایپیک رو از اول بخونی استاد./
دوستان دقت کنن که صرفا یکی بودن مشخصات دو لبتاپ به معنای یکی بودن سرعت و کیفیت نیست. کیفیت قطعات و هماهنگی بین اونها ، سیستم کولینگ و ... همه در سرعت نهائی تاثیر میزاره بعضی ها وقتی از سیستم کولینگ حرف زده میشه به ذهنشون فن میاد درحالیکه سیستم کولینگ بخش کوچیکش فن هستش و شبکه ای از لوله کشی های مسی و آلومینیومی بر روی قطعات مختلفه و مهمتر از اون هدایت گرما از طریق این سیستم به بیرونه. به نحوی که این سیستم گرما رو به قسمتهائی از بدنه مثل کیبورد و تاچ پد و زیر لبتاپ هم هدایت نکنه و فقط از طریق هواکش به بیرون بده. این فرایند چیزیه که هنر سازنده لبتاپ رو نشون میده.
بعضی سازنده ها در ظاهر، لبتاپ خوشگل میسازند اما داخلشون مشکلات فراوان مهندسی ساخت دارند که در نهایت باعث میشه مشکلاتی در هنگام استفاده به وجود بیاد. از جمله پائین اومدن عمر دستگاه، پائین اومدن پرفورمنس دستگاه و ... اتفاقی نیست که اپل درعین باریک بودن نسبت به هم رده های خودش خنکتر و سریعتره و عمر باتریش تا 12 ساعت هم میرسه!
الان ssd هائی داریم که در ظرفیت یکسان بیشتر از 100 دلار اختلاف قیمت دارند که علتش سرعت و پایداری بیشتره. حالا دیگه از کیفیت قطعات و مداربندی مادربورد و دیگر قطعات حرف نمیزنیم که همه بهش واقفند. مثل ram که تو بازار 100 مدل ram داریم با ظرفیت یکسان که بعضیشون سه برابر اونیکی قیمت داره.
نه داداش من صحبت كردم گفتن امروز تا فردا برا فروش ميذاريم
دوستان من واقعا هم حوصله صبر كردن ندارم هم كلي كارم عقب افتاده هر چي باشه ميخرم
راستي دوستان اومد رو سايت در مورد قيمتش يه مشورتي انجام بديم كه اگر حباب نداشته باشه بخريم
راستي مدل غير لمسي رو نگاه كنيد به نظر شما اين مدل بايد چه قيمتي داشته باشه
بالاتر از 3.5؟
با توجه به قيمت اصلي در فروشگاههاي خارجي
ببین آخه اینجا بدبختی قیمتی خیلی نمیشه روش حساب کرد،الان n56vz فول آپشن حدود 1100 دلاره (البته الان که فک نمیکنم دیگه باشه)اینجا حدود 3700 میشه.اینجوری بخوای حساب کنی این سری اگه 980 دلارم باشه حدود 3200 به بالا در میاد.باز صبر کنیم قیمت میزنن معلوم میشه،ولی یحتمل بعد دو ماه یکم پایین تر میاد.
دوستان یه سوالی دارم ...
من خیلی از n500 خوشم اومدهووولی این باطری 4 سلولی یه خورده دغدغه من شده..
میگم چرا 6 سلولی نذاشتند ؟ کم نمیاره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)