نه ,فعلا صفحه fhd از پنل IPS استفاده میکنه !
نه ,فعلا صفحه fhd از پنل IPS استفاده میکنه !
نمیگم الآن C i5 ضعیفه، ولی از سال بعد تو بازیا ضعیف عمل میکنه!
Ci7 هم همیشه همه از گرماش میگن، که خب معمولبه
اول از هر چیزی: IPS چیه؟
مربوط به کیفیت صفحه نمایش ِ با لمسی بودن صفحه نمایش؟
حالا ما صفحه لمسی نخواییم، کیو باید ببینیم؟
- تصویر: 15.6" HD (1366x768)/ IPS FHD (1920x1080 مات با صفحه تاچ اسکرین و حساس به فرامین صوتی و اشاره دست
-------------------------------
بعضی دوستان گلایه کرده بودن که تایپیک فقط شده N550
خب از بین مدلایی که تو صفحه اول هست میشه گفت فقط مدل گیگابایت و ایسوس بدرد جیب خیلی از ماها میخوره، و چون ایسوس بیشتر امتحان پس داده، بحث حول ایسوس میچرخه
Y510 هم هست ولی چون کسی در موردش چیزی نمیگه، بقیه هم چیزی نمیگن![]()
Last edited by Amir-Rainman; 02-08-2013 at 12:36.
هر جور که نگاه میکنم میبینم y510pارزش خریدش بیشتر ازn550هست
قیمت ارزونتر
گرافیک بهتر
باطری بهتر
صدای بهتر
از سال بعد ضعیف میشه؟مثلا تو چه بازیهایی؟تو رندرینگ چطور؟Ips رنگ ها رو زنده و شفاف نشون میده فرقی نمیکنه هم در صفحه نمایش لمسی و هم معمولی استفاده میشه اما خیلی مهمه مثلا دیگه مشکل زاویه دید نخواهیم داشت!!خب واقعا n550 یه چی دیگس من که عاشقش شدم
Last edited by 3aman021; 02-08-2013 at 13:01.
ممنون بابت توضیح IPS
تو رندرینگ نمیدونم ولی چون امسال XBOX One و PS4 اومده، صنعت بازیسازی رفته تو نسل هشتم، البته زیاد فکرتون رو این موضوع نباشه، Ci5 حداقل تا 2-3 سال میتونه بازیا رو ساپورت کنه! شایدم بیشتر!
خواهش میکنم .بله احتمالا تا چند سال دیگه هم مشکلی نخواهد داشت ,به هر حال ci5 هم ابر قدرتیه واسه خودش!!!
Last edited by 3aman021; 17-10-2013 at 21:02.
اتفاقا مهمترین المان تو بازی کارت گرافیک هستش،من خودم cpu کامپیوترم 2 هسته ای ولی خیلی راحت باهاش بازی میکنم،فقط هم به خاطر گرافیک نسبتا خوبی هست که دارم،تازه من سی پی یوم واسه 4 سال پیشه.
کلا سی پی یو نباید تو گرافیک گلوگاه ایجاد کنه،همینش مهمه که i5 ها هیچکدوم مشکل ندارن.
تایید میشه!!!
cpu ci5 تو بازی مشکلی نداره اما من کارهایی مث ویرایش ویدیو هم انجام میدم امیدوارم از پس این کارها هم بر بیاد![]()
n550 کی قراره با I5 بیاد؟
حدودا چه قیمت خواهد بود؟
فرقش با N56 چیه؟
نوت بوک چک هنوز این لب تاپ رو انالیز نکرده؟!
n550 کی قراره با I5 بیاد؟
حدودا چه قیمت خواهد بود؟
فرقش با N56 چیه؟
نوت بوک چک هنوز این لب تاپ رو انالیز نکرده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)