تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 175 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا خوب چرا حمله میکنی،رفتم پرسیدم دیگه.
    من فقط چیزی رو که شنیدم گفتم دیگه نمیدونم تو ف بی کی چی گفته.
    با شما نبودم كه
    اونا رو ميگم
    اونجا گفته بودن آورديم

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با شما نبودم كه
    اونا رو ميگم
    اونجا گفته بودن آورديم

ببخشید سو تفاهم شد،ولی به هرحال اینا اصلا نمیخوان دقیق لو بدن کی میارن،چون اگه شما بدونی مدلهای جدید کی میاد که دیگه قبلی ها رو نمیخری
    اینام زرنگن
    راستی کسی نظری راجع به s551lb نداره ؟
    خیلی لپ تاپ خوبیه و سبکه.اونم قیمتش مناسبه،البته اگه مثل ux31 نکننش.

3. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موفق باشی داداش!میدونم شما fhd مد نظرته اما من بین فول و صفحه معمولی موندم میگم پولی که بابت fhd میدم رو بابت ci7 بدم بهتر نیست؟در صفحه کوچیک 15 اینچ تفاوت فول اچ دی و اچ دی بدون در نظر گرفتن Ips چه تفاوتی رو میشه حس کرد؟درسته فول اچ دی کیفیت بیشتری داره اما بیشتر در صفحه نمایش های بزرگتر تفاوت آنچنانی نسبت به اچ دی داره!و در آخر اینکه پردازنده ci7 رو فدای کیفیت تصویر کنم یا برعکس؟نظرتون چیه؟
    دوستان من از نظر آگاهی مشکلی ندارم و فقط نظر میخوام لطفا نظراتتون رو بگید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من از نظر آگاهی مشکلی ندارم و فقط نظر میخوام لطفا نظراتتون رو بگید!
    اين بستگي به كاربرد و نيازتون داره
    من خودم حاضرم پردازنده ضعيف تر باشه ولي صفحه با كيفيت باشه
    سايز 15 كجاش كوچيكه من پيكسل ها رو از 30 سانتي مي بينم و تفاوتش كاملا مشخصه
    البته من آيفون و آيپد رتينا داشتم و مك بوك پرو هم داشتم كه كيفيت صفحه شون خيلي بالاست و بهش عادت كردم
    همين سري ها n ايسوس مثل n46 رو من ميخواستم بخرم كنار مك خودم گذاشتم شوكه شدم اينقد رنگ هاش مرده و بي حال و بد بود در مقابل مك بوك پرو كه منصرف شدم از خريد
    علت اصلي انتظار براي سري هاي بعدي هم همين صفحات IPS با رزولوشن full hd هست
    البته اين بستگي به نياز وانتظارات كاربر داره
    كه شايد كسي اصلا براش مهم نباشه كه اون بايد دنبال پردازنده قوي تر باشه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دقیقا صحبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز رو تائید میکنم و مساله اینجاست که اگه قبلا با این صفحه تصویرهای با کیفیت کار نکرده باشین مشکلی نیست اما خدای نکرده کیفیت خوب رو تجربه کرده باشین دیگه حالتون بهم میخوره با تصاویر معمولی کار کنین.. سعی کنید حدالامکان تصاویر با کیفیت بخرین. شک نکنین 5 سال دیگه کیفیت تصاویر 4k شده و یه چیزی فراتر از IPS مثلا چه میدونم کوفت PS اومده. درضمن درحال حاضر تفاوت قیمت پردازنده i7 با i5 بیشتر از تفاوت fhd با hd هست. فکر کنم تصویر بهتر انتخاب بهتری باشه.

7. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين بستگي به كاربرد و نيازتون داره
    من خودم حاضرم پردازنده ضعيف تر باشه ولي صفحه با كيفيت باشه
    سايز 15 كجاش كوچيكه من پيكسل ها رو از 30 سانتي مي بينم و تفاوتش كاملا مشخصه
    البته من آيفون و آيپد رتينا داشتم و مك بوك پرو هم داشتم كه كيفيت صفحه شون خيلي بالاست و بهش عادت كردم
    همين سري ها n ايسوس مثل n46 رو من ميخواستم بخرم كنار مك خودم گذاشتم شوكه شدم اينقد رنگ هاش مرده و بي حال و بد بود در مقابل مك بوك پرو كه منصرف شدم از خريد
    علت اصلي انتظار براي سري هاي بعدي هم همين صفحات IPS با رزولوشن full hd هست
    البته اين بستگي به نياز وانتظارات كاربر داره
    كه شايد كسي اصلا براش مهم نباشه كه اون بايد دنبال پردازنده قوي تر باشه

منم همین حس رو با با صفحه نمایش ips اپتیموس بلک و led سونی اکسپریا بهم دست داد، گذاشتمشون کنار هم رنگهای سونی مرده تقریباً مثل سیاه سفید بود در مقابل اپتیموس

کیفیت صفحه نمایش براتون مهمه به نوع نکتولوژی شون توجه کنید

دقیقا صحبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز رو تائید میکنم و مساله اینجاست که اگه قبلا با این صفحه تصویرهای با کیفیت کار نکرده باشین مشکلی نیست اما خدای نکرده کیفیت خوب رو تجربه کرده باشین دیگه حالتون بهم میخوره با تصاویر معمولی کار کنین.. سعی کنید حدالامکان تصاویر با کیفیت بخرین. شک نکنین 5 سال دیگه کیفیت تصاویر 4k شده و یه چیزی فراتر از IPS مثلا چه میدونم کوفت PS اومده. درضمن درحال حاضر تفاوت قیمت پردازنده i7 با i5 بیشتر از تفاوت fhd با hd هست. فکر کنم تصویر بهتر انتخاب بهتری باشه.
    4k رزولوشنه مثل فول اچ دی، ممکنه تکنولوژی led back-lite باشه میخواد ips میخواد امولد یا یه تکنولوژی جدید دیگه
    Last edited by tiyam 01; 02-08-2013 at 00:03.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من بیشتر کارم موزیکه که ازین بابت سری n چیزی کم نداشته ,بعد از اون میرسیم به بازی که کیفیت تصویر واقعا خیلی اینجا تاثیر گذاره, گهگداری ویرایش ویدیو و عکس هم انجام میدم که باز هم کیفیت تصویر خوب باشه بهتره!راستی فروشنده گفتش fhd خیلی کم وارد میشه اونم با کانفیگ های خاص !میگه مثلا با کانفیگ ci5 شاید اصلا فول نیاد تو ایران! والا چی بگم سری قبل هم اینطور بود مدل فول فقط با کانفیگ ci7 بود ,حالا جالب اینجاس وقتی بهش گفتم امسال فول تو مدهای عمومی بیشتر استفاده میشه حرفمو تایید کرد !اینها یا چیز زیادی نمیدونن یا خودشونو به میزنن به اون راهبه هر حال امیدوارم این مدل با کانفیگ های متنوع و فول وارد بازار شه ,قیمتاشون هم همونطور که parsicola عزیز گفته بودن امیدوار کنندست!فقط تنها مشکل این تحریم جدیده که فعلا حرفش شده امیدوارم دلار بخاطر این گرون نشه والا قبلا که اینطور بود تا یه حرف میشد دلار 500 تومن گرون میشد!!! تشکر فراوان از دوستان عزیز parsicola و dendelionsland

10. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

موفق باشی داداش!میدونم شما fhd مد نظرته اما من بین فول و صفحه معمولی موندم میگم پولی که بابت fhd میدم رو بابت ci7 بدم بهتر نیست؟در صفحه کوچیک 15 اینچ تفاوت فول اچ دی و اچ دی بدون در نظر گرفتن Ips چه تفاوتی رو میشه حس کرد؟درسته فول اچ دی کیفیت بیشتری داره اما بیشتر در صفحه نمایش های بزرگتر تفاوت آنچنانی نسبت به اچ دی داره!و در آخر اینکه پردازنده ci7 رو فدای کیفیت تصویر کنم یا برعکس؟نظرتون چیه؟
    این انتخاب دقیقا چیزیه که به مصرف و علاقه خودتون برمیگرده، منم نظرم مثل نظر دوستانه
    من خودم صفحه نمایش خیلی برام مهمه، چون کارای گرافیکی زیاد انجام میدم
    بازی زیاد انجام نمیدم (از اول تابستون اسیسن رو نصب کردم، حوصله ندارم بازی کنم ) ولی خب پیس و فیفا نمیشه به راحتی از بقلشون گذشت و الان که وارد نسل هشتم کنسول ها شدیم، از این به بعد بازیا بر اساس این نسل ساخته میشن ( CPU 8 هسته ای - گرافیک 4 - رم 8 ! ) پس در نتیجه رو Ci5 نمیشه رو بلند مدت حساب باز کرد ( سیستم پیس هم که شده یه پا کرایسیس 3 !)
    امیدوارم FHD با C i7 وارد بشه، قبلا که FHD ها با C i7 میومدن،امیدوارم این دفه هم همینجوری بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اونوقت پس میگین اگه مثلا من بخوام با صفحه معمولی بخرم (نه فول اچدی)،اونوقت صفحش IPS نیست ؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این انتخاب دقیقا چیزیه که به مصرف و علاقه خودتون برمیگرده، منم نظرم مثل نظر دوستانهمن خودم صفحه نمایش خیلی برام مهمه، چون کارای گرافیکی زیاد انجام میدمبازی زیاد انجام نمیدم (از اول تابستون اسیسن رو نصب کردم، حوصله ندارم بازی کنم ) ولی خب پیس و فیفا نمیشه به راحتی از بقلشون گذشت و الان که وارد نسل هشتم کنسول ها شدیم، از این به بعد بازیا بر اساس این نسل ساخته میشن ( CPU 8 هسته ای - گرافیک 4 - رم 8 ! ) پس در نتیجه رو Ci5 نمیشه رو بلند مدت حساب باز کرد ( سیستم پیس هم که شده یه پا کرایسیس 3 !)امیدوارم FHD با C i7 وارد بشه، قبلا که FHD ها با C i7 میومدن،امیدوارم این دفه هم همینجوری بشه
    خیلی از دوست و آشناهام پردازنده ci5 و وحتی پایین تر دارن اما هنوزم ضعف نشون نداده ,شما منظورتون از بلند مدت چه مدتیه؟6سال؟درسته ci5 فقط دو هسته داره اما فرکانس بیشتری نسبت به ci7 داره بعدش خیلیا در مورد گرمای ci7 ناراضی هستند! دقیقا همینطوره اول مدلهای fhd با کانفیگ ci7 وارد میشن !!!من هم امیدوارم مدلهای full با کانفیگ ci5 هرچی زودتر وارد شم. تشکر از دوست عزیز amir-rainman

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •