با شما نبودم كه
اونا رو ميگم
اونجا گفته بودن آورديم
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
با شما نبودم كه
اونا رو ميگم
اونجا گفته بودن آورديم
ببخشید سو تفاهم شد،ولی به هرحال اینا اصلا نمیخوان دقیق لو بدن کی میارن،چون اگه شما بدونی مدلهای جدید کی میاد که دیگه قبلی ها رو نمیخری
اینام زرنگن
راستی کسی نظری راجع به s551lb نداره ؟
خیلی لپ تاپ خوبیه و سبکه.اونم قیمتش مناسبه،البته اگه مثل ux31 نکننش.
دوستان من از نظر آگاهی مشکلی ندارم و فقط نظر میخوام لطفا نظراتتون رو بگید!![]()
اين بستگي به كاربرد و نيازتون داره
من خودم حاضرم پردازنده ضعيف تر باشه ولي صفحه با كيفيت باشه
سايز 15 كجاش كوچيكه من پيكسل ها رو از 30 سانتي مي بينم و تفاوتش كاملا مشخصه
البته من آيفون و آيپد رتينا داشتم و مك بوك پرو هم داشتم كه كيفيت صفحه شون خيلي بالاست و بهش عادت كردم
همين سري ها n ايسوس مثل n46 رو من ميخواستم بخرم كنار مك خودم گذاشتم شوكه شدم اينقد رنگ هاش مرده و بي حال و بد بود در مقابل مك بوك پرو كه منصرف شدم از خريد
علت اصلي انتظار براي سري هاي بعدي هم همين صفحات IPS با رزولوشن full hd هست
البته اين بستگي به نياز وانتظارات كاربر داره
كه شايد كسي اصلا براش مهم نباشه كه اون بايد دنبال پردازنده قوي تر باشه
دقیقا صحبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز رو تائید میکنم و مساله اینجاست که اگه قبلا با این صفحه تصویرهای با کیفیت کار نکرده باشین مشکلی نیست اما خدای نکرده کیفیت خوب رو تجربه کرده باشین دیگه حالتون بهم میخوره با تصاویر معمولی کار کنین.. سعی کنید حدالامکان تصاویر با کیفیت بخرین. شک نکنین 5 سال دیگه کیفیت تصاویر 4k شده و یه چیزی فراتر از IPS مثلا چه میدونم کوفت PS اومده. درضمن درحال حاضر تفاوت قیمت پردازنده i7 با i5 بیشتر از تفاوت fhd با hd هست. فکر کنم تصویر بهتر انتخاب بهتری باشه.
منم همین حس رو با با صفحه نمایش ips اپتیموس بلک و led سونی اکسپریا بهم دست داد، گذاشتمشون کنار هم رنگهای سونی مرده تقریباً مثل سیاه سفید بود در مقابل اپتیموس
کیفیت صفحه نمایش براتون مهمه به نوع نکتولوژی شون توجه کنید
4k رزولوشنه مثل فول اچ دی، ممکنه تکنولوژی led back-lite باشه میخواد ips میخواد امولد یا یه تکنولوژی جدید دیگهدقیقا صحبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز رو تائید میکنم و مساله اینجاست که اگه قبلا با این صفحه تصویرهای با کیفیت کار نکرده باشین مشکلی نیست اما خدای نکرده کیفیت خوب رو تجربه کرده باشین دیگه حالتون بهم میخوره با تصاویر معمولی کار کنین.. سعی کنید حدالامکان تصاویر با کیفیت بخرین. شک نکنین 5 سال دیگه کیفیت تصاویر 4k شده و یه چیزی فراتر از IPS مثلا چه میدونم کوفت PS اومده. درضمن درحال حاضر تفاوت قیمت پردازنده i7 با i5 بیشتر از تفاوت fhd با hd هست. فکر کنم تصویر بهتر انتخاب بهتری باشه.
Last edited by tiyam 01; 02-08-2013 at 00:03.
من بیشتر کارم موزیکه که ازین بابت سری n چیزی کم نداشته ,بعد از اون میرسیم به بازی که کیفیت تصویر واقعا خیلی اینجا تاثیر گذاره, گهگداری ویرایش ویدیو و عکس هم انجام میدم که باز هم کیفیت تصویر خوب باشه بهتره!راستی فروشنده گفتش fhd خیلی کم وارد میشه اونم با کانفیگ های خاص !میگه مثلا با کانفیگ ci5 شاید اصلا فول نیاد تو ایران! والا چی بگم سری قبل هم اینطور بود مدل فول فقط با کانفیگ ci7 بود ,حالا جالب اینجاس وقتی بهش گفتم امسال فول تو مدهای عمومی بیشتر استفاده میشه حرفمو تایید کرد !اینها یا چیز زیادی نمیدونن یا خودشونو به میزنن به اون راهبه هر حال امیدوارم این مدل با کانفیگ های متنوع و فول وارد بازار شه ,قیمتاشون هم همونطور که parsicola عزیز گفته بودن امیدوار کنندست!فقط تنها مشکل این تحریم جدیده که فعلا حرفش شده امیدوارم دلار بخاطر این گرون نشه والا قبلا که اینطور بود تا یه حرف میشد دلار 500 تومن گرون میشد!!! تشکر فراوان از دوستان عزیز parsicola و dendelionsland
![]()
این انتخاب دقیقا چیزیه که به مصرف و علاقه خودتون برمیگرده، منم نظرم مثل نظر دوستانه
من خودم صفحه نمایش خیلی برام مهمه، چون کارای گرافیکی زیاد انجام میدم
بازی زیاد انجام نمیدم (از اول تابستون اسیسن رو نصب کردم، حوصله ندارم بازی کنم) ولی خب پیس و فیفا نمیشه به راحتی از بقلشون گذشت
و الان که وارد نسل هشتم کنسول ها شدیم، از این به بعد بازیا بر اساس این نسل ساخته میشن ( CPU 8 هسته ای - گرافیک 4 - رم 8 ! ) پس در نتیجه رو Ci5 نمیشه رو بلند مدت حساب باز کرد ( سیستم پیس هم که شده یه پا کرایسیس 3 !)
امیدوارم FHD با C i7 وارد بشه، قبلا که FHD ها با C i7 میومدن،امیدوارم این دفه هم همینجوری بشه
اونوقت پس میگین اگه مثلا من بخوام با صفحه معمولی بخرم (نه فول اچدی)،اونوقت صفحش IPS نیست ؟
خیلی از دوست و آشناهام پردازنده ci5 و وحتی پایین تر دارن اما هنوزم ضعف نشون نداده ,شما منظورتون از بلند مدت چه مدتیه؟6سال؟درسته ci5 فقط دو هسته داره اما فرکانس بیشتری نسبت به ci7 داره بعدش خیلیا در مورد گرمای ci7 ناراضی هستند! دقیقا همینطوره اول مدلهای fhd با کانفیگ ci7 وارد میشن !!!من هم امیدوارم مدلهای full با کانفیگ ci5 هرچی زودتر وارد شم. تشکر از دوست عزیز amir-rainman
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)