سلام عرض ادب و خسته نباشید و آرزوی قبولی نماز و روزهای دوستان و مدیران گرامی میرم سر اصل مطلب انگلیسی و فارسی زیاد سرچ کردم متاسفانه به علت ضعیف بودن زبان به نتیجه ای که می خواستم نرسیدم در مورد فارسی هم در همین جا و انجمن های مختلف سرچ کردم و به علت پیدا نکردن کلمه کلیدی مناسب باز هم به نتیجه نرسیدم پس بر این شدم تا در این جا مطرح کنم و از دوستان عزیز کمک بگیرم بیشتر به توضیح می پردازم ؛
یک php file دارم به اسم categorymanagement.php که داخل این page از session استفاده کردم که اگر user من login کرده بود و برای دسترسی به این page roll 1 داشت بتونه page رو مشاهده کنه ! که از قرار کد زیر هست ؛
حالا سوال اینه که می خوام زمانی که user و یا کسی که چه به صورت حدسی و یا به هر نوعی میدونست که من یک page دارم به اسم categorymanagement.php و خواست این برگه رو در url باز کنه به خودی خود به page login.php redirect بشه و بعد از این که login کرد و اگر سطح دسترسی داشت برای استفاده از اون page بتونه به اون page که در خواست کرده بوده مجدد redirect بشه ((مثل وردپرس)) ادامه توضیحات در خطوط بعدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر این برگه رو از وردپرس در خواست کنی
سریع شما رو به این برگه می فرستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد از login شدن دوباره به صفحه زیر می فرستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که من کد های وردپرس رو هم نگاه کردم ولی متوجه نشدم این امکان رو چه طوری پیاده سازی کردن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا اصلا مثل همین انجمن ساز vB که بارها دیدم برای دانلود چیزی یا استفاده از لینکی میگه اول از طریق فرم ورود وارد شو و بعد خود به خود دوباره بر می گردم همون صفحه قبل !
ادامه توضیحات
اگر هم دسترسی رو نداشت و به قولی session ست نشده بود و حتی با ست شدن سشن اگر session rool با 1 برابر نبود پیغامی مبنی بر اینکه شما دسترسی لازم را ندارید چاپ بشه و از اجرای ادامه برنامه جلوگیری بشه ممنونم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

جواب بصورت نقل قول