همچین خالی هم نسیت که نویدجان
راستی شما پیگیر 117 بودی ،تفاوتش با 303 یا 305 در تنظیمات صدا خیلی زیاده؟
بنظر من برای کامپوننت اینا رو تو اولیت داشته باش
سرس x آلپاین حدود 1200، سری VOCE آدیسان که جایزه اروپا رو برده حدود 600، گلیدن و آدیو سیستم هم به سایتش سر بزن محصولات خوبی داره که اونا هم جایزه های ارزشمندی رو بردند حدود 300 تا 1200
در مورد ساب هم از ادیسان AV 10 , 12 ساب های خیلی خوبی هستن av10 جایزه 2013 اروپا رو برده قیمت حدود 650 ، آدیو سیستم هم باز یه سایت سر بزن ساب های جالبی داره و جایزه هم بردند که همونحا مشخصه
سری های انرژی هزتر هم بنظر من کامپ های خوبی داره، من کاملا از صدا و کیفیتشون راضی بودم حدود قیمت از 400 به بالا
نشد که تو کار نیست، من نظرم اینکه 2awy راضی کنندست ، مسلما 3way هم محاسن خودشو داره.
راکفورد و ام تی ایکس هم مسلما خوبن ، اتفاقا رنج فرکانس کامپ های mtx سری " های اند " خیلی جالبه و نسبتا از خیلی از کامپ های برند های دیگه سر تره، اما یابد تصمیم بگیری که مثلا ارزش داره برای کامپ 13 سانتی MTX احدود 1300 (قیمت چند ماه پیش در یکی از فروم های فروش)هزینه کنی ؟
در مورد راکفورد هم داستان از دید من همینه، منظورم اینه که مثلا با دو برابر شدن هزینه چقدر تو بازدهی و جنس صدا بین کامپ ها باید تفاوت وجود داشته باشه تا هزنه دو برابر یا سه برابر منطقی باشه؟
در کل من نظرم رو آدیسان ، خانواده گلیدن و آدیو سیستم و هرتز هست. روی کاغذ جای بحثی ندارند ، کارنامشون روشنه تنها سلیقه صداست که انتخاب رو سخت میکنه