تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1171 از 2365 اولاول ... 17167110711121116111671168116911701171117211731174117511811221127116712171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,701 به 11,710 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

سلام ....

دوستان در مورد JVC KD-AVX77 نظری ندارید ؟ چه جوریه کیفیتش ؟ من کاتالوگش رو خوندم عجیب پخشیه !

کلی تنظیمات صدا و تصویر داره با اون پنل تاچ و پیچیدگیهایی که داره میترسم زود خراب شه نظرتون چیه ؟

در ضمن کاتالوگ KDC-X8019BT رو نمیتونم پیدا کم .سراغ ندارید ؟
    Last edited by mehdi_ghp; 30-07-2013 at 21:36.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم نوید جان، من امیرم و از مصاحبت با شما خیلی خوشحالم
    کامپوننت جایی رو نمی لرزونه، خیالت راحت باشه
    خودرو چی بود ؟ ب ب فراموش کردم
    اسیتج جلو رو چیکار کردی؟
    معمولا اگه جلو و عقب کامپ استفاده بشه یه صدای فراگیر بوجود میاد و راضی کنندست، حتی اگه جلو یا عقب از کواک استفاده بشه یا ترکیب کواک و کامپ بازم صدا قابل قبوله
    دو تا کامپ 60 -70 واتی اگه جلو و عقب باشن صدا قابل قبوله،
    اگه از سیستم قدرت صدا انتظار نداری و دنبال شفافیت هستی برای اسیج عقب از نظر من یه کامپ 2way بگیر و از ساب هم استفاده کن
    برای کامپ هم از برندهای بالا بستگی مستقیم به بودجه و سلیقه داره ، در مورد ساب هم یه ساب 300 واتی یا حداکثر 400 واتی نتیجه بسیار خوبی داره و تو بازار هم به راحتی گیر میاد و تنوعش زیاده
    در ضمن با تنظیمات صدا هم میتونی ساب رو کنترل کنی و اجازه ندی جایی رو بلرزونه، خودت چه قطعاتی مد نظرته؟
    راستیتش اوندفعه ام گفتم،حکایت من جیب خالیو پز عالیه
    الان نقد 2.5 دارم میخوام یه سیستم کیفیتی جمع کنم و یواش یواش اجزاشو کامل کنم،اول دنبال هدیونیت گشتم که آقا حمید لطف کرد و به جمع بندی رسیدیم که 117 بردارم
    الانم که نوبت کامپ
    واسه استیج جلو فعلا کاری نمیکنم،دنبال برندو مدلش میرم اما فعلا نمیخرم(چون الان ماشینم پرایده و ایشالله مشکلی پیش نیاد تا 6ماه دیگه که به 206 نقل مکان کردن استیج جلو ام کار میکنم)
    درمورد کامپوننتم میدونم نمیلرزونه،منظورم نوع سیستم میخوام کیفی باشه تا قدرتی
    درمورد بودجه ام چون قیمتاشونو ندارم نمیتونم نظری بدم،من درکل اگه سیستم با اون قطعه کیفیتش خوب باشه سعی میکنم بودجمو به قیمت محصول نزدیک کنم
    فرمودین 2WAY بهتره یعنی از وفر استفاده نشه؟
    من بجز اینا تعریف هرتز و راکفوردو ام تی ایکسم و اینفینیتی هم شنیدم اما نمیتونم بینشون انتخاب کنم
    دوس دارم نظر شما و آقا حمیدو داشته باشم

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان ضیط با 400 تومن چه مدلی بگیرم خوبه؟ بین 4550 و 3550 کدوم بهتره؟
    نظرتون بین باند 718 و 7100 چیه؟ کدوم بهتره؟
    خیلی ممنون
    دوستان حرفه ای نظری نداشتن؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

4550 مدل تکمیل تریه. بلوتوث هم داره البته فکر کنم صفحش رنگش عوض نشه. قیمتش البته 385 تومن هست که از 3550، حدود 70 تومن گرونتره.

من 3550 رو انتخاب می کنم بخاطر قیمت مناسبترش.
    میتونی هر دو رو تو لینکای زیر ببینی

ممنون دوست عزیز
    نظری در مورد باند نداری؟
    Last edited by shadows_funeral; 31-07-2013 at 04:45. دليل: لینک سایتهای فروشگاهی ممنوع است

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ....
    دوستان در مورد JVC KD-AVX77 نظری ندارید ؟ چه جوریه کیفیتش ؟ من کاتالوگش رو خوندم عجیب پخشیه !
    کلی تنظیمات صدا و تصویر داره با اون پنل تاچ و پیچیدگیهایی که داره میترسم زود خراب شه نظرتون چیه ؟

در ضمن کاتالوگ KDC-X8019BT رو نمیتونم پیدا کم .سراغ ندارید ؟
    حقیقتا نمیدونم، JVC باز نبود؟؟؟؟؟
    از 8019 چیزی پیدا نکردم
    الان نقد 2.5 دارم میخوام یه سیستم کیفیتی جمع کنم و یواش یواش اجزاشو کامل کنم،اول دنبال هدیونیت گشتم که آقا حمید لطف کرد و به جمع بندی رسیدیم که 117 بردارم
    الانم که نوبت کامپ
    واسه استیج جلو فعلا کاری نمیکنم،دنبال برندو مدلش میرم اما فعلا نمیخرم(چون الان ماشینم پرایده و ایشالله مشکلی پیش نیاد تا 6ماه دیگه که به 206 نقل مکان کردن استیج جلو ام کار میکنم)
    درمورد بودجه ام چون قیمتاشونو ندارم نمیتونم نظری بدم،من درکل اگه سیستم با اون قطعه کیفیتش خوب باشه سعی میکنم بودجمو به قیمت محصول نزدیک کنم
    من بجز اینا تعریف هرتز و راکفوردو ام تی ایکسم و اینفینیتی هم شنیدم اما نمیتونم بینشون انتخاب کنم
    همچین خالی هم نسیت که نویدجان
    راستی شما پیگیر 117 بودی ،تفاوتش با 303 یا 305 در تنظیمات صدا خیلی زیاده؟
    بنظر من برای کامپوننت اینا رو تو اولیت داشته باش
    سرس x آلپاین حدود 1200، سری VOCE آدیسان که جایزه اروپا رو برده حدود 600، گلیدن و آدیو سیستم هم به سایتش سر بزن محصولات خوبی داره که اونا هم جایزه های ارزشمندی رو بردند حدود 300 تا 1200
    در مورد ساب هم از ادیسان AV 10 , 12 ساب های خیلی خوبی هستن av10 جایزه 2013 اروپا رو برده قیمت حدود 650 ، آدیو سیستم هم باز یه سایت سر بزن ساب های جالبی داره و جایزه هم بردند که همونحا مشخصه
    سری های انرژی هزتر هم بنظر من کامپ های خوبی داره، من کاملا از صدا و کیفیتشون راضی بودم حدود قیمت از 400 به بالا
    نشد که تو کار نیست، من نظرم اینکه 2awy راضی کنندست ، مسلما 3way هم محاسن خودشو داره.
    راکفورد و ام تی ایکس هم مسلما خوبن ، اتفاقا رنج فرکانس کامپ های mtx سری " های اند " خیلی جالبه و نسبتا از خیلی از کامپ های برند های دیگه سر تره، اما یابد تصمیم بگیری که مثلا ارزش داره برای کامپ 13 سانتی MTX احدود 1300 (قیمت چند ماه پیش در یکی از فروم های فروش)هزینه کنی ؟
    در مورد راکفورد هم داستان از دید من همینه، منظورم اینه که مثلا با دو برابر شدن هزینه چقدر تو بازدهی و جنس صدا بین کامپ ها باید تفاوت وجود داشته باشه تا هزنه دو برابر یا سه برابر منطقی باشه؟
    در کل من نظرم رو آدیسان ، خانواده گلیدن و آدیو سیستم و هرتز هست. روی کاغذ جای بحثی ندارند ، کارنامشون روشنه تنها سلیقه صداست که انتخاب رو سخت میکنه

6. 7 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الانم که نوبت کامپ
    سلام مهدي جان.
    استاد امير گل كاملا توضيح فرمودن و همينجا جا داره ازشون تشكر كنم.
    من در مورد MTX نظرم اينه صداي خوبي من از كامپوننتهاش نشنيدم.حتي سري بالاش كه با ساب 15 سري 9 بسته شده بود.
    يه مدل ديگه هم شنيدم كلا برند MTX بود .بازم خوشم نيامد.
    راكفورد هم همينطور.خودم كامپوننت پاور 1652 850 تومنيش رو داشتم با امپم كه اونم پاور هست به نظر من اينائي كه وارد ميشه اصلا اون راكفوردي كه من در نظر دارم نيست.(نظر كاملا شخصي)
    هرتز هم من صداي كامپهاي ميل رو با پخش خوب و آمپ هيومن رين رو ماشين دوستم شنيدم.ميگفت سيستم تنظيم نيست.ولي باز هم اون هرتزي كه من 2003 شنيدم نبود.
    گليدن رو من صداي
    mx165
    zero 165
    sqx 165
    رو شنيدم.البته با ماسكوني.واقعا عاليه.مخصوصا زيرو.نتها كاملا يكنواخت و فلت پخش ميشد.تيزي در صدا نبود.ميد باس قابل قبول Vocal بسيار شنيدني.
    باز هم همونطور كه امير جان فرمودن صدا سليقه اي هست.
    دوستان حرفه ای نظری نداشتن؟
    پاسخ بنده رو رو حساب يه حرفه اي نذاريد ها
    718 به قول يكي از دوسان اولش خيلي خوب صدا ميده ولي افت صدا داره بعد مدت كوتاهي.
    7100 هم دوستانم كه تست كرده اند ميگن صداي در حد يه 10*7 نداره.
    پخشها رو هم كه عزيزان راهنمائي فرمودن.

8. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همچین خالی هم نسیت که نویدجان
    راستی شما پیگیر 117 بودی ،تفاوتش با 303 یا 305 در تنظیمات صدا خیلی زیاده؟
    بنظر من برای کامپوننت اینا رو تو اولیت داشته باش
    سرس x آلپاین حدود 1200، سری VOCE آدیسان که جایزه اروپا رو برده حدود 600، گلیدن و آدیو سیستم هم به سایتش سر بزن محصولات خوبی داره که اونا هم جایزه های ارزشمندی رو بردند حدود 300 تا 1200
    در مورد ساب هم از ادیسان AV 10 , 12 ساب های خیلی خوبی هستن av10 جایزه 2013 اروپا رو برده قیمت حدود 650 ، آدیو سیستم هم باز یه سایت سر بزن ساب های جالبی داره و جایزه هم بردند که همونحا مشخصه
    سری های انرژی هزتر هم بنظر من کامپ های خوبی داره، من کاملا از صدا و کیفیتشون راضی بودم حدود قیمت از 400 به بالا

نشد که تو کار نیست، من نظرم اینکه 2awy راضی کنندست ، مسلما 3way هم محاسن خودشو داره.

راکفورد و ام تی ایکس هم مسلما خوبن ، اتفاقا رنج فرکانس کامپ های mtx سری " های اند " خیلی جالبه و نسبتا از خیلی از کامپ های برند های دیگه سر تره، اما یابد تصمیم بگیری که مثلا ارزش داره برای کامپ 13 سانتی MTX احدود 1300 (قیمت چند ماه پیش در یکی از فروم های فروش)هزینه کنی ؟
    در مورد راکفورد هم داستان از دید من همینه، منظورم اینه که مثلا با دو برابر شدن هزینه چقدر تو بازدهی و جنس صدا بین کامپ ها باید تفاوت وجود داشته باشه تا هزنه دو برابر یا سه برابر منطقی باشه؟
    در کل من نظرم رو آدیسان ، خانواده گلیدن و آدیو سیستم و هرتز هست. روی کاغذ جای بحثی ندارند ، کارنامشون روشنه تنها سلیقه صداست که انتخاب رو سخت میکنه
    راستیتش من باهمون 117 فقط 10دقیقه کار کردم که تو ماشین یکی از دوستان بود،زیاد اطلاعی از تنظیماتش به صورت حرفه ای ندارم
    واسه من یه چیززی که جالبه آلپاین مدل SPX-17PRO قیمتش دلاریش 1050$ هست اما تو سایت پاپ استریو زده 1470تومان!!
    الان دقیقا قیمت این مدل آلپاین 2برابر VOCE هست،آیا ارزششو داره؟
    به اطلاعات سایتا که نمیشه زیاد اعتماد کرد،شما خودت کدومو شنیدی و میپسندی؟
    راستی سابم گفتین ادیسان، من میخوام سابو رو طاقچه بندازما،AV 10 , 12 مناسبش هست؟

سلام مهدي جان.
    استاد امير گل كاملا توضيح فرمودن و همينجا جا داره ازشون تشكر كنم.
    من در مورد MTX نظرم اينه صداي خوبي من از كامپوننتهاش نشنيدم.حتي سري بالاش كه با ساب 15 سري 9 بسته شده بود.
    يه مدل ديگه هم شنيدم كلا برند MTX بود .بازم خوشم نيامد.
    راكفورد هم همينطور.خودم كامپوننت پاور 1652 850 تومنيش رو داشتم با امپم كه اونم پاور هست به نظر من اينائي كه وارد ميشه اصلا اون راكفوردي كه من در نظر دارم نيست.(نظر كاملا شخصي)
    هرتز هم من صداي كامپهاي ميل رو با پخش خوب و آمپ هيومن رين رو ماشين دوستم شنيدم.ميگفت سيستم تنظيم نيست.ولي باز هم اون هرتزي كه من 2003 شنيدم نبود.
    گليدن رو من صداي
    mx165
    zero 165
    sqx 165
    رو شنيدم.البته با ماسكوني.واقعا عاليه.مخصوصا زيرو.نتها كاملا يكنواخت و فلت پخش ميشد.تيزي در صدا نبود.ميد باس قابل قبول Vocal بسيار شنيدني.
    باز هم همونطور كه امير جان فرمودن صدا سليقه اي هست.
    پس نظر شما رو گلیدن هست
    این سوالی که از آقا امیر پرسیدم از شمام میپرسم جسارتا

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستیتش من باهمون 117 فقط 10دقیقه کار کردم که تو ماشین یکی از دوستان بود،زیاد اطلاعی از تنظیماتش به صورت حرفه ای ندارم
    واسه من یه چیززی که جالبه آلپاین مدل SPX-17PRO قیمتش دلاریش 1050$ هست اما تو سایت پاپ استریو زده 1470تومان!!
    به اطلاعات سایتا که نمیشه زیاد اعتماد کرد،شما خودت کدومو شنیدی و میپسندی؟
    راستی سابم گفتین ادیسان، من میخوام سابو رو طاقچه بندازما،AV 10 , 12 مناسبش هست؟
    بهتره که ساب رو با باکس استفاده کنی ، برای طاقچه باید بری سراغ ساب هایی که به هیمن منظور ساخته میشن
    17PRO نشنیدم، اما voce منو راضی می کرد. با توجه به قیمت من به آدیسان بسنده میکنم ، شما هر دو رو گوش کن ، راحت تر تصمیم بگیر

11. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی
    بعد از کلی پرس و جو می خواهم این سیستم را بگیریم.
    پخش:5450SD
    کواکسیال:ادیو سیستم co609
    امپ:5500T
    نظر دوستان چیه؟قطعات مچ هستند؟ایا راضیم می کنه؟من یک صدای کیفیتی تا حدی هم قدرتی می خواهم و خیلی هم علاقه به بلند کردن صدای سیستم ندارم.
    لطفآ گارانتی ادیو سیستم را هم بگویید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی
    بعد از کلی پرس و جو می خواهم این سیستم را بگیریم.
    پخش:5450SD
    کواکسیال:ادیو سیستم co609
    امپ:5500T
    نظر دوستان چیه؟قطعات مچ هستند؟ایا راضیم می کنه؟من یک صدای کیفیتی تا حدی هم قدرتی می خواهم و خیلی هم علاقه به بلند کردن صدای سیستم ندارم.
    لطفآ گارانتی ادیو سیستم را هم بگویید.
    سلام دوست گلم.
    من خیلی مبتدی هستم ولی میخوام نظرمو واسه سیستمت بگم.
    کواکسیال هات(co 609) که حرف ندارن یک صدای شفاف و کیفیتی و تا حدی قدرتی اینحوری که من اطلاع دارم.!
    پخش هم اگر نگرفتید حداقل انتخابتون به نظر من 7016 یا 8016 کنوود باشه بهتره تو این رنج قیمت ها..
    آمپ هم نه خوبه نه بد حداقل انتخابی هست که میتونید داشته باشید اما خوب مسلما صدایی که با یک آمپ گلیدن ماسکونی و آدیوسیستم و... رو که با اینها درایو بشه بهت نمیده..
    باز هم زیاد رو نظر من زیاد حساب نکن منتظر نظر اساتید باش چون من خیلی مبتدی هستم../1

14. 6 کاربر از ayat_7216 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •