تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 175 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

من اول نظرم روی N550 بود...ولی معلومه asus خودشم زیاد روی این مدل حساب باز نکرده! باتری و وزن و....
    این ge40 همه چیز عالیه...از نظر پهنا با n550 برابره تقریبا ولی وزنش خیلی کمتره! طراحیش زیاد جالب نیست ولی خب لپتاپ گیمینگه دیگه!
    فقط میمونه صفحه و زاویه دیدش و از همه مهم تر قیمتش

راستی این لپتاپ های جدید برای کمتر شدن قیمتشون بدون سیستم عامل هم میان به بازار؟
    پهناش که کمتره و نیم سانت ضخامت کمتر محسوسه. کلا msi بیشتر به کاربردی تر بودن فکر میکنه تا ظریفتر بودن. برای همین هم dvd درایو براش گذاشته. به هرحال dvd درایور یه حداقل ضخامتی داره و نمیشه از یه حد باریکترش کرد. مساله مهم دیگه اینه که اگه پشت دستگاه رو باز کنید متوجه دقت و کیفیت کار شده میشین. کلی لوله مسی مثل نوار دور و بر دستگاه کشیده شده تا دمای سیستم کنترل بشه.
    تو ایران معمولا ماتریس خودش اتومات اینکارو میکنه و ویندوز نیمه اورجینال دست ساز خودشو نصب میکنه که ظاهرا اورجیناله اما اورجینال نیست. اینجوری قیمت دستگاه رو یکم برای مصرف کنده و یکم واسه جیب خودش مناسب تر میکنه.
    صفحه و زاویه دیدش هم خوبه و من نکات منفی دربارش نخوندم هرچند که میتونست کمی بهتر هم باشه. البته رزولوشن دستگاه نسبت به سایزش خوبه اما از پنل جدید ips استفاده نمیکنه و این یکم بده. هرچند اگه پنل جدید ips داشت یحتمل 200 دلار هم میرفت رو قیمتش.
    اگه بتونین از اونور آب بگیرین مدل فول و کاملش حدود 4 میلیون تومن با دلار 3200 تومن براتون آب میخوره. (یعنی با هارد ssd با ظرفیت 128 گیگ + هارد 750 گیگ معمولی + ویندوز اورجینال 8 + موس اورجینال + کیف اورجینال)
    حدس میزنم تو ایران ویندوز اورجینال و هارد ssd رو از روش بردارند و اونارو تبدیل به آپشن بکنند. و قیمتشو بدون آپشن ها حدود 4 تا 5 بدند. به هرحال خدمات گارانتی یه قیمتی داره. چه میدونم والا

راستی این مدل با رزولوشن فول اچدی هم ارائه شد!
    Last edited by parsicola; 31-07-2013 at 23:26.

2. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

GE70 که هیچ GE60 هم عمرا اگه گیرت بیاد

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه نقد وبررسی دیگه از n550 میذارم به نظر میاد از سایت notebookcheck بهتر بررسی کرده باشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پهناش که کمتره و نیم سانت ضخامت کمتر محسوسه. کلا msi بیشتر به کاربردی تر بودن فکر میکنه تا ظریفتر بودن. برای همین هم dvd درایو براش گذاشته. به هرحال dvd درایور یه حداقل ضخامتی داره و نمیشه از یه حد باریکترش کرد. مساله مهم دیگه اینه که اگه پشت دستگاه رو باز کنید متوجه دقت و کیفیت کار شده میشین. کلی لوله مسی مثل نوار دور و بر دستگاه کشیده شده تا دمای سیستم کنترل بشه.
    تو ایران معمولا ماتریس خودش اتومات اینکارو میکنه و ویندوز نیمه اورجینال دست ساز خودشو نصب میکنه که ظاهرا اورجیناله اما اورجینال نیست. اینجوری قیمت دستگاه رو یکم برای مصرف کنده و یکم واسه جیب خودش مناسب تر میکنه.
    صفحه و زاویه دیدش هم خوبه و من نکات منفی دربارش نخوندم هرچند که میتونست کمی بهتر هم باشه. البته رزولوشن دستگاه نسبت به سایزش خوبه اما از پنل جدید ips استفاده نمیکنه و این یکم بده. هرچند اگه پنل جدید ips داشت یحتمل 200 دلار هم میرفت رو قیمتش.
    اگه بتونین از اونور آب بگیرین مدل فول و کاملش حدود 4 میلیون تومن با دلار 3200 تومن براتون آب میخوره. (یعنی با هارد ssd با ظرفیت 128 گیگ + هارد 750 گیگ معمولی + ویندوز اورجینال 8 + موس اورجینال + کیف اورجینال)
    حدس میزنم تو ایران ویندوز اورجینال و هارد ssd رو از روش بردارند و اونارو تبدیل به آپشن بکنند. و قیمتشو بدون آپشن ها حدود 4.5 تا 5 بدند. به هرحال خدمات گارانتی یه قیمتی داره. چه میدونم والا

راستی این مدل با رزولوشن فول اچدی هم ارائه شد!
    اگر اينطوري باشه مدل فول اچ دي n550jv هم 4.5 به بالا قيمت گذاري ميشه

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

پهناش که کمتره و نیم سانت ضخامت کمتر محسوسه.
    پهنای ge40 کمتره دیگه؟ درسته؟
    ضخامت n550 :
    27.7

ضخامت ge40 :
    22.3~29.2
    به هرحال dvd درایور یه حداقل ضخامتی داره و نمیشه از یه حد باریکترش کرد. مساله مهم دیگه اینه که اگه پشت دستگاه رو باز کنید متوجه دقت و کیفیت کار شده میشین. کلی لوله مسی مثل نوار دور و بر دستگاه کشیده شده تا دمای سیستم کنترل بشه.
    درسته ولی خب سری k ایسوس با اینکه ضخامتشون 21 میلیمتره ولی dvd درایو هم دارن!
    ////
    توی یکی از بررسی ها دیدم از گرمای ge40 توی کار های سنگین شکایت کرده بود!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

GE70 که هیچ GE60 هم عمرا اگه گیرت بیاد
    منظورت با این قیمته؟
    ببین اگه سری قبل رو ملاک قرار بدیم در آخرین قیمتها قبل از تموم شدنشون gt70 حدود 7 تومن بود اگه اشتباه نکنم و ge60 حدود 3300 . یعنی کمتر از نصف . حالا با این مقیاس وقتی gt70 جدید 8400 قیمتشه احتمالا ge60 و ge70 حدود 4 تومن باید بشند.! اما با توجه به قویتر شدن این سری از هر لحاظ از جمله کیفیت تصویر فکر کنم بین 4 تا 5 دربیان. بیشتر از این دیگه ظلمه.
    Last edited by parsicola; 31-07-2013 at 23:26.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همینشم بی انصافیه!مثلا اگه n550jv fhd وارد ایران شه با دلار 3200 قیمتش باید حدود 3100~3200 باشه , اونوقت چطوری میشه 4500:-o !!!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

پهنای ge40 کمتره دیگه؟ درسته؟
    ضخامت n550 :
    27.7

ضخامت ge40 :
    22.3~29.2

درسته ولی خب سری k ایسوس با اینکه ضخامتشون 21 میلیمتره ولی dvd درایو هم دارن!
    ////
    توی یکی از بررسی ها دیدم از گرمای ge40 توی کار های سنگین شکایت کرده بود!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا واسه 2 میلیمتر خون به پا نکن برادر من
    متن رو خوندم که بیشتر شکایتش از صدای فن بود تا داغ شدن! البته از واژه (fairly) استفاده کرده یعنی منظورش اینه که وقتی دستگاه زیر بار سنگین میره درحالیکه انصافا صدای فنش بلنده داغ میشه . اما فکر کنم طرف زیاد با لبتاپ گیمینگ کار نکرده چون همشون موقع کار سنگین کنسرت اجرا میکنن و داغ میشن . و نکته دیگه که اینا دستگاه رو با نرم افزارهای خاص بنچمارک در حداکثر فشار و به مدت طولانی قرار میدن که معلومه چی میشه اما تو بازی های سنگین هم همیشه دستگاه در حداکثر توان کار نمیکنه و صحنه های مختلف بازی فشار متفاوتی به پردازنده و گرافیک وارد میکنند . اگه در حالت عادی هم داغ بکنه اونوقت ایراد داره. هرچند که من چندین مقاله و ویدئو دیگه برعکس اینو دیدم که از دما و کولینگ دستگاه در هنگام بازی سنگین رضایت داشتند.
    Last edited by parsicola; 31-07-2013 at 15:27.

11. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

همینشم بی انصافیه!مثلا اگه n550jv fhd وارد ایران شه با دلار 3200 قیمتش باید حدود 3100~3200 باشه , اونوقت چطوری میشه 4500:-o !!!
    من اگه ببینم قیمتهاشون خیلی غیرمنصفانه ست از اونور آب میدم برام بخرن. پول زور نمیدم.

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یه نقد وبررسی دیگه از n550 میذارم به نظر میاد از سایت notebookcheck بهتر بررسی کرده باشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این بررسی میگه ( تاجایی که متوجه شدم) : صفحه نمایشش خوب بود یعنی یکی از بهترینای ایسوس
    عملکرد کیبوردش هم گفته خوب بوده فقط رنگش ممکنه یکم کسل کننده باشه یا حتی زشت
    تو 15 ثانیه ویندوز رو بالا میاره (!) (البته لپ تاپی که داشت بررسی میکرد هارد SSD نداشت !!)
    یه سری بازی ها جدید رو هم رو تنظیمات متوسط انجام داده، که نتیجه ش از این قراره :

• Metro: Last Light – 44 fps;
    • Bioshock Infinite – 32 fps;
    • Crysis 3 – 19 fps;
    • Grid 2 – 56 fps;
    • Starcraft 2: Heart of the Swarm – 45 fps (around 40 fps in a 4 v 4 game);
    • Need for Speed: Most Wanted – 28 fps;
    • The Elder Scroll: Skyrim – 41 fps.

(به نظرم خوبه من که آخرش بخوام یه پیس بزنم ولی پیس هم الآن رم 4 و گرافیک 2 میخواد )
    دماش هم نوشته اگه خیلی کار بکشی خیلی داغ میشه ولی تو کارای عادی خنکه! مخصوصا قسمت بالا سمت چپ خیلی گرم میشه
    سیستم صوتیش خوبه ولی از n56 یکم ضعیف تره
    در مورد باتری هم تو کارایه عادی (ویرایش متن، یک مرورگر با 3-4 زبانه باز ،زوشنایی صفحه نمایش در 30٪، Wi-Fi روشن) حدودا 5 ساعت دووم میاره و تو یه استفاده روزمره مثل فیلم و آهنگ و ویرایش متن (این ویرایش متن احتمالا منظورش یا آفیسه ) وافای روشن و روشنایی صفحه نمایش رو 50 % حدود 3.5-4 ساعت دوام میاره
    سخن پایانیش:
    ایسوس N550 یه لپ تاپ چند رسانه ای خوبه و یکی از بهتریناست تو بازار ولی تو رنج قیمت، یه انتخاب خوب نیست!!
    N550 نسخه جدید N56 هست که یکم جم و جور تره، سیستم خنک کننده گیش بهتره،درسته بالای دستگاه زیاد گرم میشه ولی خلاصه از هر دستگاهی کار بکشی، گرما تولید میکنه.
    حساسیت صفحه IPS ش فوق العاده ست ولی چون لپ تاپی که دست این شخص بررسی میشده صفحه ش مات نبوده، از بازتاب نور شکایت میکرده!
    -------------------------------
    سخن خودم:
    با توجه به چنین صحبت هایی؛ 50% در خرید این لپ تاپ دو دل شدم
    چیزی که وجود داره ما با یه چیزی شبیه N56 مواجه هستیم که قریب به یقین قیمتش هم شبیه N56 میشه
    فعلا منتظر میمونم بیاد و ببینم قیمتش چنده، اگه مناسب بود ( 3 میلیون ) میگیرم وگرنه .... خدا میدونه !
    ----------------
    اگه جایی ار ترجمه اشتباه بود، ببخشید، سعی کردم خیلی چکیده بررسی رو بگم فقط فک کنم خیلی چکیده شد

14. 4 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •