تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 346 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز همه میدونن که ماین کرافت بعد از تراریا اومد و هیچ فرقی هم ندارن (تنها فرق 3d بودن ماین هست.) و چیز هایی مثل رد استون که داخل ماین هست بخاطر سه بعدی بودن امکان پذیر هست که اگر تراریا هم 3d بود رد استون میتونست داشته باشه......

منم با شما موافقم.... بازی قشنگیه ولی واقعا ارزش پول دادن نداره مخصوصا زمانی که معلوم نیست سرور باقی میمونه یا نه.... اگه آدم مطمئن باشه که میمونه 100% و بدون هیچ نگرانی پول رو میده مخصوصا اینکه همونطور که دوستمون گفت با 5 تومن هیچکاری نمیشه کرد.... بازی هایی مثل WoW واقعا ارزش پول دادن رو دارن ولی هزینش بالاست برا همین من تو سرور فری بازی میکنم که واقعا سرور خوبی هست.....لگ هم نداره.....
    حالا تصمیم با خود ادمین ها هست که فری باشه یا نه.....

1 - حتما فرق دارن که یه تاپیک مهم تو سایت P30World قرار گرفته در بارش
    2- بحث سر علاقس . هر کسی به یه چیزی علاقه داره

منم گفتم اینطوری پیش بره یعنی هنوز توهین نشده : دی
    من که از خدامه سرور بگیره مردم بیان پول بدن سرور دائمی باشه ! ولی احتمال این کار کمه مگر با مدیریت خفن : دی
    شرمنده من بد خوندم
    Last edited by Public Enemy; 30-07-2013 at 21:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

1 - حتما فرق دارن که یه تاپیک مهم تو سایت P30World قرار گرفته در بارش
    2- بحث سر علاقس . هر کسی به یه چیزی علاقه داره
    اونکه هر بازی که اسمش فرق داشته باشه یه تاپیک داره ولی منظور از اینکه یکیه اینه که محتوای بازی یکی هستن و یک سبک هستن.... حالا ماین کرافت یکم پیشرفته تره....منم نگفتم به ماین علاقه ندارم... گفتم ارزش پول دادن رو نداره... تراریا هم نداره....

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اونکه هر بازی که اسمش فرق داشته باشه یه تاپیک داره ولی منظور از اینکه یکیه اینه که محتوای بازی یکی هستن و یک سبک هستن.... حالا ماین کرافت یکم پیشرفته تره....منم نگفتم به ماین علاقه ندارم... گفتم ارزش پول دادن رو نداره... تراریا هم نداره....
    اگه اینطوره می تونیم 1000 تا بازی بیاریم شبیه به Minecraft بوده .

من کل بحثم این بوده که اونایی که دارن تو ایران بازی می کنن ، به این بازی علاقه دارن . علاقشون باعش شده که این بازی نیز تاپیکش مثل بازی های Wow و کانتر تو P30World مهم بشه . همین ها هم از رو علاقه دارن سرور می زنن . بحث ماینکرافت هم تموم شدنی نیس یه داستان خاص نداره که تکراری بشه . فوق فوقش ما بریم یه عده دیگه میان به این زودیا تاپیک تعطیل نمی شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه اینطوره می تونیم 1000 تا بازی بیاریم شبیه به Minecraft بوده .

من کل بحثم این بوده که اونایی که دارن تو ایران بازی می کنن ، به این بازی علاقه دارن . علاقشون باعش شده که این بازی نیز تاپیکش مثل بازی های Wow و کانتر تو P30World مهم بشه . همین ها هم از رو علاقه دارن سرور می زنن . بحث ماینکرافت هم تموم شدنی نیس یه داستان خاص نداره که تکراری بشه . فوق فوقش ما بریم یه عده دیگه میان به این زودیا تاپیک تعطیل نمی شه
    lاگه میتونی هم 100 تا رو بیار قبوله.....
    درسته علاقه دارن منم علاقه دارم ولی مشکل اینه که برای این بازی پول نمیدن..... تازه خدارو چه دیدی؟؟؟؟ یه دفعه دیدی یه بازی اومد هم سبک ماین کرافت ولی قشنگ تر و پر گرافیک تر!!!!!!!همه چیز هم مربعی نبودن...
    حالا امیدوارمکه سروری که میزنین مجانی باشه که بیام دوباره تو baltop دوم شم.....

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

lاگه میتونی هم 100 تا رو بیار قبوله.....
    درسته علاقه دارن منم علاقه دارم ولی مشکل اینه که برای این بازی پول نمیدن..... تازه خدارو چه دیدی؟؟؟؟ یه دفعه دیدی یه بازی اومد هم سبک ماین کرافت ولی قشنگ تر و پر گرافیک تر!!!!!!!همه چیز هم مربعی نبودن...
    حالا امیدوارمکه سروری که میزنین مجانی باشه که بیام دوباره تو baltop دوم شم.....
    شما کل مشکلتون با گرافیک بازیه ؟

آخه دیگه کی موفقیت بازی رو از رو گرافیک تشخیص می ده ؟ زمانی که Crysis 2 و Lost Planet 2 با اون گرافیک های عجیبشون منتشر شدن Plants VS Zombies شد بهترین بازی جهان ! ( یه سرچ داخل اینترنت بکنید بد نیست )

10 میلیون نفر هم بازی رو خریدن و گرافیکشو قبول کردن .

کسی هم پول نداد مشکل خودشه . سرور رو که من نمی زنم مهران داره می زنه پولی بودن یا مجانی بودنش با خودشونه .

اگه مجانی شد که چه بهتر ، اگه هم پولی اونایی که پول ندادن بشینن اینقدر Creative بازی کنن تا جونشو ن درآد

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

خب کسایی که نمیخوان پول بدن تو تاپیک چیکار میکنن؟؟ برن solo خودشونو برن دیگه
    کسی هم پول نداد مشکل خودشه . سرور رو که من نمی زنم مهران داره می زنه پولی بودن یا مجانی بودنش با خودشونه .

اگه مجانی شد که چه بهتر ، اگه هم پولی اونایی که پول ندادن بشینن اینقدر Creative بازی کنن تا جونشو ن درآد
    جدا حاضرم بشینم creative تا با یه سری تو سرور بازی کنم که فقط می خوان به فحش بکشن همه چیو از منو شما گرفته تا ادمین
    در ضمن
    لازم نیست کسی به ما بگه که کجا پست بدید یا کجا پست ندید خودمون بهتر ار هر کسی می دونیم ( کسایی که نمی خوان پول بدن)

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه میدونستی که اینجا پست نمیدادی دادا برو solo ت رو بازی کن بودو

9. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا به شما ها چه ارتباطی داره؟که کی کجا پست بده؟شما نه ناظرید نه مدیر
    شما ها دارید میگید نه 5 تومن چیزی نیست بدید دیگه.....
    آقا نمیدیم
    5 تومنی حاضرید شما آتیش بزنید؟چرا نمیزنید؟کاری باهاش نمیشه کرد که پس چرا آتیشش نمیزنید؟چرا اصلا به یه نیازمند نمیدید؟
    این سرور محصوصا با تجربیات طلاییش (lichking) کسی نمیدونه کی آف میشه.شما بیاید حداقل 1 ماه سرور بزنید بدون لگ ثابت اون وقت مطمئن میشیم اون قضیه پیش نمیاد.
    شما هم نمیتونیو مارو مجبور کنید که بیام پول بدیم.نمیدیدم شما ها بشنید بازی کنید.حال کنید ما هم Creative نمیزنیم ... این همه سرور خارجی توپ تازه این noob ها هم نیستن که مثلا تو PVP Fac. تا یه کاری میکنی به فحش میکشنت که این نوب ها از قضا ادمین هم هستن.... یا مثلا هرکی با owner دوست هست میشه helper بعدش هرکی رو خواست mute میکنه...
    این همه بازی های بزگتر و قشنگ تر و پر گرافیک تر هستن که ملت آنلاین میزنن کسی هم پول نمیگیره فقط گروه ادمین ها نفری 10 میزارن پول وی پی اس رو میدن.شما ها قرار نیست از سرور سود کنید . فقط قراره پول رو بگیرید و سرور بزنید.

11. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داداش شما چرا اتیشی میشی خخخخخ ما مدیر نیستیم ولی مدیران رو دوست داریم
    اگه تو سرور خارجی میتونی بازی کنی خب برو دیگه !! ماها که میبینی میریم اونجا 4 ثانیه لگه ! 1 ثانیه رسیو!!! در ضمن با اینکه برو بچز ایرانی اکثرا ( توحین توهین توحهین چمیدونم نشه) به قول شما نووب هستن ! ولی بازی کردن با اجنبی جماعت حس خوبی نداره حالا نمیگی همه phd ماین داشته باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •