منم تایید میکنم با دیدن چندی عکس ار زوایای مختلف..بسیار زننده و زشت هست..در ضمن عکسها گویای همه چیز هستند
منم تایید میکنم با دیدن چندی عکس ار زوایای مختلف..بسیار زننده و زشت هست..در ضمن عکسها گویای همه چیز هستند
تسلیم ! من فقط یه نظر شخصی کوچولو گفتممن خودمم طرفدار لنوو م و از محصولات و سیاستش خوشم میاد
البته من Y510 رو از نزدیک ندیدم و نظرم بر اساس چند عکس و فیلم بود!حالا شاید خیلی زود قضات کردم
ولی من از اون رنگ قرمز کیبورد و دیزاین داخلیش زیاد خوشم نیومد و تمایلم بیشتر به سمت باریک تر بودن دستگاه هست
ولی از نظر سیستم، که دیگه حرفی نمیمونه آدم بزنه
--------------------------
یادمه یکی از دوستان گفتن ممکنه قیمت n550 تا 4 میلیونم برسه!!!
اگه از نظر قیمت با N56 vz تناسب گرفتینش! قسمت N56 حدود 1000 یورو هستش یعنی همون حدودای 4 میلیون ولی این دلار هست ُ میشه امیدوار بود
-----------------------------
به هر حال هر کی هر کدوم رو گرفت، پیشاپیش مبارکش باشه![]()
اتفاقا اين همون مورديه كه تو چند صفحه پيش معرفي كرديم
لينك فروش رو محبت مي كنيد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ماتریس برای لحظاتی تبلیغ ge40 رو هم تو سایتش کرد و دوباره برداشت که نشون میده به زودی قیمت اونو هم اعلام و جهت عرضه تو سایتش قرار میده. امیدواریم قیمت معقول و متناسب با بودجه ایرانی ها داشته باشه . تبلیغاتی هم برای ge60 و ge70 داره میکنه که با اینکه هنوز تو لیست محصولات نیست اما حاکی از اینه که این دو مدل پرطرفدار و خوش قیمت هم پس از Ge40 قیمتگذاری و ارائه خواهند شد. طبق مشخصات اعلام شده قبلی در نمایشگاه ها، هردو از کارت گرافیک خیلی قوی 765 استفاده میکنند. اما معمولا طبق روال سالهای گذشته احتمال داره بعدا با کارتهای ارزانتر 760 و 750 هم ارائه بشه. اینبار هردومدل دارای تصویر فول اچدی مات خواهند بود و امسال برخلاف سری قبل این دو مدل تفاوت خاصی جز سایزشون با هم نخواهند داشت.
حدود قیمت بیاد ایران میدونید چه قدر میشه؟
با توجه به قیمت gt70 جدید که 8.4 ملیون قیمت گذاری شده که نزدیک به مدل سری قبل gt70 هست پس میشه حدس زد قیمت این دو مدل هم نزدیک به مدل ge70 قبل باشه . یعنی حدود 4 ملیون تومن. البته اینهاحدس منه. اگه با این قیمت باشه خیلی خوب و مناسب خواهد بود. با توجه به امکانات خیلی بهتری که داره
پس میگین GE40 بیاد تو ایران میشه طرفای 4تومن ؟!!!!!
خوب من که پولم به 3200 فوقش برسه که هیچی نمیتونم بخرم که
البته منظورم این نسل جدید هست
خب دوست عزیز n550jv که میتونی بخری!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)