تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1167 از 2365 اولاول ... 16766710671117115711631164116511661167116811691170117111771217126716672167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,661 به 11,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سوالتون از اون سوالاستا که یکی میاد تو انجمنتون نمیدونید از کجا براش جواب بدید بعد از این سوالا من پرسیدم شما حال منو اونجا بگیرید فعلا که پول لپ تاپ نیستش
    اسپیکر که خودت میدونی برا پخش صداست فرکانسشو نیدونم ساب عامیانه برات بگم برات بوم بوم میکنه در واقع تنتو میلرزونه اون سبک صداست ساب فقط در صورت وجود امپلی فایر میشه ازش استفاده کرد امپلی فایر وظیفه تقویت و تثبیت صدایی دریافتی از پخش همون ضبط رو توسط اکسسوری(سیم ها)داره توانو زیاد میکنه بعد از توان زیاد شده میتونه برا باندا یا ساب و یا کامپ استفاده کنی نمیدونم سعی کردم دیگه ساده ساده بگم شما بودجتو اعلام بفرما قسمت بعدی سوالاتتونو دوستان میان جوا میدن بودجه یادت نره
    آقا بابت جوابی که دادی خیلی ممنون.
    ماشین خودم کرولا 97 هستش. ضبطش جالب نیست اما حس میکنم باندهاش خوبه. تصمیم به خرید یه ضبط و باند هستش. آیا با خرید ضبط و باند درس حسابی صداش در حد ماشینهایی مثل ماکسیما و یا کرولا 2007 به بالا میشه ؟
    مهمترین ملاکم کیفیت صداست. نظرت چیه ؟ بودجه تا حدود 1 تومان
    Last edited by shadows_funeral; 29-07-2013 at 04:33. دليل: بی ربط به موضوع تاپیک

2. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

ماشین خودم کرولا 97 هستش. ضبطش جالب نیست اما حس میکنم باندهاش خوبه. تصمیم به خرید یه ضبط و باند هستش. آیا با خرید ضبط و باند درس حسابی صداش در حد ماشینهایی مثل ماکسیما و یا کرولا 2007 به بالا میشه ؟
    1 تومن
    خب شما اول یه پخش مثل کنوود 7016 حدودا 450 تومنه اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی پایونیر 2550 بگیر 260 تومن یه آمپ 4 کانال نه زیاد گرون چون بودجتون پایینه بعد یه دست کامپوننت برا استیج جلو چون ملاکتون کیفیته کواک زیاد کیفیت نداره اما کامپوننت کیفیت خوبی بهتون میده حس صدای زده بهتون دست میده فقط باید بفهمی که باندای جلوی کرولا چند سانتی هست 10 سانتی 13 و یا 16 که بعید میدونم بودجتون کم میاد ولی دو کانال براتون میمونه که بریج کنی یه ساب ببندی خوب بشه نشد یه جفت کواک میزاری
    مدلای سیستمتونو دوستان راهنماییتون میکنن
    من فقط خواستم قضیه رو روشن کنم چی ها نیاز دارین شمت
    1 هدیونیت
    2 آمپلی فایر 4 کانال
    3 یه دست کامپوننت برا استیج جلو (کرولا)
    4 یا ساب یا یه جفت کواک
    بودجه 1 تومنه دوستان
    Last edited by shadows_funeral; 29-07-2013 at 04:34. دليل: بی ربط به موضوع تاپیک

4. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت جواب
    پیشنهاد شما چیه؟
    راستی استیج جلو هم از کامپ استفاده میکنم
    میخوام صدای فوق العاده ای بشنوم،تو فاز کلاس گذاشتنم نیستم که بگم حتما از این مارک استفاده بکنم،فقط اجزا سیستمم باهم مچ بشنو حداکثر تواناییشونو بروز بدن
    آقا حمید گلم اگه پیشنهادی داشت خوشحال میشم بشنوم
    راستی من جون هم استیج جلو و هم استیج عقب + ساب میخوام ببندم باید دنبال 3way برم؟2way به کارم نمیاد؟
    سلام.
    امیر جان کامل خدمتتون فرمودن.فقط حتما کامپوننتها رو از یک برند بگیر تا صدا یکدست بشه.
    در مورد استفاده از کامپوننت همون 2WAY پاسخگو هست.اما اگر پخشتون توانائی Network داشت و جنابعالی نیز قدرت خرید کامپوننت 3Way و آملیفایرهای جداگانه برای ووفرها،میدرنج ها و تیوترها و در نهایت ساب ووفر رو دارید مسلما شبکه بستن کیفیت رو بسیار بالا تر از حالت استاندارد میکنه.

practice, and not even Barcelona have an answer
    برای داشتن صدای با کیفیت بهتره از اسپیکرهای فابریک چشم پوشی بفرمائید.و به جای اون از کامپوننت بهره ببرید.
    منتها برای اینکه از هزینه کردن فعلا جلوگیری نمائید بهتره فعلا یه پخش مناسب مثل 8019 کن وود تهیه نمائیدو صدا رو امتحان کنید.اگر پاسخ گرفتید که هیچ در غیر اینصورت نصبت به تعویض درایورها اقدام بفرمائید.

6. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون درباره kenwood kiv-bt901 چیه ؟ از قیمتش خبر دارین ؟
    Last edited by mehdi_ghp; 29-07-2013 at 07:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان
    یک سوال از حمید اقا داشتم،این کواک های Co609 Plus با هدیونیت 2550UI جواب می دهند؟میشه یه صدای خوب با چنین پخش و کواک هایی (+امپ مناسب) گرفت؟
    من قصد بستن ساب ندارم و تنها می خواهم با یک جفت باند قوی و با کیفیت صدای قابل قبولی بگیرم.
    ممنون میشم جواب دهید.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان
    یک سوال از حمید اقا داشتم،این کواک های Co609 Plus با هدیونیت 2550UI جواب می دهند؟میشه یه صدای خوب با چنین پخش و کواک هایی (+امپ مناسب) گرفت؟
    من قصد بستن ساب ندارم و تنها می خواهم با یک جفت باند قوی و با کیفیت صدای قابل قبولی بگیرم.
    ممنون میشم جواب دهید.
    سلام مصطفي جان.
    من صداي اين سري رو نشنيدم.ممكنه صداي خوبي بگيري.ظاهرا DAC ش 24 هست كه نكته مثبتي هست. ولي فكر كنم Pre Out ش 2 ولت باشه.اگر هاي ولت باشه به نظرم ميتوني.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون درباره kenwood kiv-bt901 چیه ؟ از قیمتش خبر دارین ؟
    حدود 650 مهدی جان
    مشخصاتش که همه خوبن باید پخش خوبی باشه، فقط گویا پنلش جدا نمیشه وثابته، اینم دوستان نظر بدن که مطمئن شیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3" Full Colour TFT Monitor
    Rear View Camera Input
    Built-In Bluetooth Hands-Free
    USB Connectivity for iPhone and iPod
    Sirius Satellite Radio Ready
    Rear USB and AUX Input

Last edited by pahama1; 29-07-2013 at 10:38.

12. 6 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام.
    امیر جان کامل خدمتتون فرمودن.فقط حتما کامپوننتها رو از یک برند بگیر تا صدا یکدست بشه.
    در مورد استفاده از کامپوننت همون 2WAY پاسخگو هست.اما اگر پخشتون توانائی Network داشت و جنابعالی نیز قدرت خرید کامپوننت 3Way و آملیفایرهای جداگانه برای ووفرها،میدرنج ها و تیوترها و در نهایت ساب ووفر رو دارید مسلما شبکه بستن کیفیت رو بسیار بالا تر از حالت استاندارد میکنه.

برای داشتن صدای با کیفیت بهتره از اسپیکرهای فابریک چشم پوشی بفرمائید.و به جای اون از کامپوننت بهره ببرید.
    منتها برای اینکه از هزینه کردن فعلا جلوگیری نمائید بهتره فعلا یه پخش مناسب مثل 8019 کن وود تهیه نمائیدو صدا رو امتحان کنید.اگر پاسخ گرفتید که هیچ در غیر اینصورت نصبت به تعویض درایورها اقدام بفرمائید.
    کامپوننت چی هست؟ همون اسپیکر است؟
    با خرید کامپوننت نیاز به خرید آمپلی است؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کامپوننت چی هست؟ همون اسپیکر است؟
    با خرید کامپوننت نیاز به خرید آمپلی است؟
    سلام، بله کامپ یک نوع اسپیکر هست ، اما اسپیکری که از چند قطه مجزا ساخته شده و تفکیک صدای بیشتری داره
    در اسپیکر های معمولی قطعات اسپیکر بصورت متحد و با هم طراحی و ساخته میشن، اما در کامپ ها این قطعات به تفکیک طراحی و ساخته میشن
    ساده ترین کامپ ها از سه قطعه تشکیل شدن، میدرنج ، تیوتر و کراس،
    کراس وظیفه کات کردن و تفکیک فرکانس ها و ارسال اون ها را به میدرنج و تیوتر برعهده داره
    تیوتر و میدرنج هم وظیفه پخش فرکانس هایی رو دارند که براشون تعریف و در نظر گرفته شده

با توجه به اینکه اکثر کامپ ها توان های بالای 30 وات دارند وجود آمپ برای درایو شدن اون ها ضرروریه.

15. 8 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

حدود 650 مهدی جان
    مشخصاتش که همه خوبن باید پخش خوبی باشه، فقط گویا پنلش جدا نمیشه وثابته، اینم دوستان نظر بدن که مطمئن شیم

3" Full Colour TFT Monitor
    Rear View Camera Input
    Built-In Bluetooth Hands-Free
    USB Connectivity for iPhone and iPod
    Sirius Satellite Radio Ready
    Rear USB and AUX Input

سلام
    ممنون از پاسختون .حقیقتش دنبال یه پخش واسه 405 میگردم .این تصویریها چشم رو گرفته .گفتم از این 1DIN ها بگیرم بعدا مونیتور عقب اضافه کنم . البته دوست ندارم بدرد بخور نباشه و خرابیش زیاد باشه
    دومدل پیدا کردم :

KENWOOD KIV-BT901
    PIONEER DVH-855AVBT

کدومشون بهتره ؟قیمت هر دوشون ظاهرا نزدیک همه ؟اون کنوود که قیمت دادین کجا میشه خرید ؟

دیگه اگه با تصویری به نتیجه نرسم گزینه دومم 8019 است.درضمن امپ هم نمیبندم فقط پخش با 4تا اسپیکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •