خیلی ممنونم از راهنماییتون ، خیلی سریع هم جواب دادید
اینکه من گفتم سبز منظورم WD Green بود که تو سایت خوده وسترن دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه تو این مدل نام برده (Green) درمورده سرعتش چیزی ننوشته ! فقط نوشته که هوشمنده حالا دورش چقدره من که متوجه نشدم .
و سرعت خواندن و نوشتن رو هم از توسایت سازگار دیدم و گفتم 12 میلی ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله هارد 500 سیگیتی که داشنتم تولیدش برای 4 سال پیش بوده دقیقا از همون سری که فریم ویرش مشکل داشت و به قولی گفته میشد باگ درش هست و به همین خاطر هم هارد رو با تمام اطلاعاتش از دست دادم .البته تا به الان به این نتیجه رسیدم که هارد دیگه خراب شده !؟
راستش پیشنهاد آخری که دادید در مورده صداش ، من صدا برام مهم نیست چون فنی که تو کیس هست خیلی قدرتمنده و صداش هم کم نیست 1 به همین خاطر صدای هارد دیگه توش گم میشه 
سرعت خیلی برام مهمه و به خصوص با دو سیستم عامل کار کردن و خیلی با نرم افزارهای مختلف کار میکنم ، پس فکر میکنم بهتره برم سراغ هارد دومی که پیشنهاد دادید .یعنی : ST2000DM001
دوست عزیز : اینکه بعضی فروشنده ها در مورده هارد میگن 2 ترابایت نگیری بهتره ، چون عمرش کمتره نسبت به 1 ترابایت و .... این حرف ها صحت داره ؟
و اینکه برای خرید هارد پیشنهادی شما یعنی : ST2000DM001 منظورتون مدله 2 ترابایتی baracuda هستش ؟ راستش من منظور از DM 001 رو نفهمیدم که فروشنده رو متوجه مدلش بکنم
میشه بگید بهتره دنبال کدوم گارانتی هارد باشم و شما نمیدونید این مدلی که معرفی کردید تغریبا چه قیمتیه ؟
به عنوان سوال آخر وسترن خاویار مشکی بهتره یا این مدلی که معرفی کردید ؟