تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 852 از 2607 اولاول ... 35275280284284884985085185285385485585686290295213521852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان این قیمت های جدید حجمی که توی سایت مخابرات تهران گذاشتند الان ADSL رو به این صورت می فروشن؟ یا فقط باز هم نامحدود است؟
    اگر مخابرات تهران اینترنت حجمی می ده شبانه رایگان هست یا نه؟
    ممنون میشم کسانی که اخیرا سرویس گرفتن به سوالم جواب بدن.
    فقط نامحدوده
    فک کنم شما سایت مخابرات ایران رو دیدید که قضیه اش با سایت مخابرات تهران فرق میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چه میکنه امروز پینگ 300-400 سرعت 10-20 راستی طبق فرمایشات وزیر خفن ارتباطات مقصر مرگ کوهنوردان ایرانی تحریمهای سابقا بی اثر بودند که نذاشتن ارتباط برقرار بشه با این بندگان خدا!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله در gateway واشنگتن به سر میبریم خیلی خوش میگذره!!

کد:

3. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Aminezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که اینترنت نامحدود مخابرات دارند کمکم کنن

من 3-4 ساله سرویس 128 شاتل دارم و از ترافیک کمش (3 گیگ در ماه) و محدود کردن سرعت در ساعتهای شبانه خسته شدم. البته سرعتم تو روز 260 کیلوبایته ولی اصلا به محدود کردنای شبانه و ترافیک مازاد خریدنهام نمی ارزه

میخواستم بدونم من اگه سرویس 512 مخابرات بخرم و اگه هر روز و روزی حد اقل 3-4 گیگ هم دانلود داشته باشم (با توجه به نامحدود بودنش) ، مخابرات سرعت منو محدود میکنه یا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
    دوستانی که نامحدود دارن و زیاد دانلود میکنن کمکم کنن و بگن معمولا روزی چقدر دانلود میکنن و آیا مخابران سرعتشون رو محدود کرده یا خیر.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

2 مگ نامحدود. تست هم با سرور داخلیه.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من 3-4 ساله سرویس 128 شاتل دارم و از ترافیک کمش (3 گیگ در ماه) و محدود کردن سرعت در ساعتهای شبانه خسته شدم. البته سرعتم تو روز 260 کیلوبایته ولی اصلا به محدود کردنای شبانه و ترافیک مازاد خریدنهام نمی ارزه

میخواستم بدونم من اگه سرویس 512 مخابرات بخرم و اگه هر روز و روزی حد اقل 3-4 گیگ هم دانلود داشته باشم (با توجه به نامحدود بودنش) ، مخابرات سرعت منو محدود میکنه یا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
    دوستانی که نامحدود دارن و زیاد دانلود میکنن کمکم کنن و بگن معمولا روزی چقدر دانلود میکنن و آیا مخابران سرعتشون رو محدود کرده یا خیر.
    با تشکر
    سلام
    دوست گرامی مخابرات شخص خاصی رو محدود نمیکنه،کلا فعلا همه رو محدود کرده!!!!
    با 512 سرعت دانلود متوسط شما احتمالا از سرور های خارجی نهایتا بین 12 تا 20 کیلوبایته،حالا دیگه خودتون حساب کنید ببینید روزی
    چقدر میتونید بگیرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با تشکر
    با درود دوست گرامی من 3 سال کاربر صبانت بودم الان 6 ماه هست از مخابرات می گیریم .اول 512 گرفتم که برای من سرعت دانلود بین 60 تا 70 بود الان هم 1 مگ مخابرات دارم که سرعتم معمولا بین 120 تا 130 هست و خیلی هم راضی هستم .در مورد محدود کردن من چیزی حدود 18 ساعت در روز دانلود می کنم حدود 6 ___7 گیگی در روز دانلود می کنم و محدود هم نشدم و خیلی هم راضی هستم و بزرگترین مزیت مخابرات این هست که دیگه از حجم دزدی هم خبری نیست و از شر چک کردن لحظه ای ریزمصرف هم خلاص می شوید.

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر
    فعلا که سرعت همه ی کاربرها محدود شده اما از ساعت 12 شب تا 10 صبح سرعتش خوبه و راضی کننده است و شما باید تو همین ساعت ها دانلودهاتون رو انجام بدید وگرنه بعد از ظهرها سرعت خیلی میاد پایین و زیاد نمیشه دانلود کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه havva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من فکر نمی کنم سرعت محدود شده باشه. سرعتش وقتی 256kbs می ده دقیقا روی 32 کیلوبایت فیکسه و منطقیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نت من که درست شده خدارو شکر
    ایشالا برا شما هم درست شه

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان
    مخابرات تهران که حجمی نکرده؟همش نا محدوده؟
    تعرفه هاش رو هم اینه،تغییر نکرده؟
    کد:
    بعد از تحویل مدارک چند روز طول میکشه تا وصل بشه؟
    Last edited by mohammad_87; 29-07-2013 at 12:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •