تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 29 اولاول ... 192526272829
نمايش نتايج 281 به 284 از 284

نام تاپيک: XPERIA™ U | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 3.5 اینچی

داره خودمونی میشه arad_56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببینم الان که با وای فای از طریق گوشی هم میشه آپدیت کرد، بازم شما همین روشو (فلش تولز) رو پیشنهاد میکنید؟ یه سوال دیگه، بعد از آپدیت مشکلی واسه برنامه های نصب شده، کنتکتا و غیره پیش نمیاد؟
    Last edited by arad_56; 03-07-2013 at 13:44.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ببینم الان که با وای فای از طریق گوشی هم میشه آپدیت کرد، بازم شما همین روشو (فلش تولز) رو پیشنهاد میکنید؟ یه سوال دیگه، بعد از آپدیت مشکلی واسه برنامه های نصب شده، کنتکتا و غیره پیش نمیاد؟
    با وای فای میشه ولی توصیه نمیشه.چون ممکنه بعد از آپدیت گوشیتون کند بشه که در این صورت مجبورید دوباره با فلش تولز رام یزنید.اونوقت کلی هزینه و وقتتون تلف میشه.پس بهترین کار اینه که رام رسمی رو دانلود و با فلش تولز فلش کنین.چون اینجوری هم رام رو دارین و هم اینکه هر وقت بخواین در کمترین زمان دوباره میتونید رام فلش کنید.شماره ها و پیام ها و برنامه ها همه پاک میشن ولی با برنامه super backup میتونی از همشون بک آپ بگیری تا بعد از فلش کردن رام جدید برگردونی.
    الان جدیدا رام رسمی با بلید 1.100 هم واسه این گوشی اومده
    Last edited by hamidreza2010; 03-07-2013 at 16:21.

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عزیزان من یسری از فایلهام پاک شده میخوام حافظه گوشیم رو ریکاوری کنم ولی هیچ برنامه ریکاوری تو ویندوز حافظه داخلی گوشی رو نمیشناسه . برنامه های اندرویدی هم نیاز ظاهراً نیاز به گوشی روت شده داره که گوشی من روت شده نیست و نمیتونم بعد از نصب ازش استفاده کنم.
    راهی نداره بدون روت کردن ریکاوری بکنم ؟؟ یا برنامه ویندوزی وجود داره که حافظه داخلیم اسکن بکنه ؟؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

عزیزان من یسری از فایلهام پاک شده میخوام حافظه گوشیم رو ریکاوری کنم ولی هیچ برنامه ریکاوری تو ویندوز حافظه داخلی گوشی رو نمیشناسه . برنامه های اندرویدی هم نیاز ظاهراً نیاز به گوشی روت شده داره که گوشی من روت شده نیست و نمیتونم بعد از نصب ازش استفاده کنم.
    راهی نداره بدون روت کردن ریکاوری بکنم ؟؟ یا برنامه ویندوزی وجود داره که حافظه داخلیم اسکن بکنه ؟؟
    سلام
    از برنامه زیر استفاده کنید:گوشیتون باید روت شده باشه.در ضمن باید ورژن اندرویدتون هم 4 باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •