ببخشید مجتبی جان چون دیدم بودجمون یکیه گفتم منم همین جا درخواست مشاوره بدم
asus هم که گفتیو نگاه کردم کیفیتش خوبه و سیستمش یکم پایینتره از اون چیزایی که مدنظرم هست
حالا تو یه نگاه به لپ تاپ هایی که من گفتم بکن شاید خوشت اومد
( فارسی بنویسی بهتره)
ببخشید مجتبی جان چون دیدم بودجمون یکیه گفتم منم همین جا درخواست مشاوره بدم
asus هم که گفتیو نگاه کردم کیفیتش خوبه و سیستمش یکم پایینتره از اون چیزایی که مدنظرم هست
حالا تو یه نگاه به لپ تاپ هایی که من گفتم بکن شاید خوشت اومد
( فارسی بنویسی بهتره)
دقیق منهم با همین بودجه میخوام لپ تاپ بگیرم...منتها حداکثر تا یه هفته دیگه باید انتخابم رو کرده باشم ...از زد 500 و ایسر وی 3 بدم نمیاد...شما گزینه بهتری نمی شناسین ؟ ...
شما یه نگاه به hp 4540sh بکنین
لپ تاپ خوبیه
بله این مدل رو از نزدیک هم دیده ام ولی از نظر ظاهری چیزی میخوام که باریک و حداقل شبیه اولترابوکها باشه ! جدا از اینکه سخت افزارش هم قوی باشه !....پیدا میشه ؟![]()
z500 تقریبا میشه گفت باریک و نزدیک به انتظاراتون هست ولی فکرکنم z500 سخت افزارش ضعیفتره از hp که من گفتم هست و صفحه نمایشش تعریفی نداره
خب ...بعد از زد 500 از لپ تاپهای سامسونگ هم خوشم میاد...البته فکر کنم با این بودجه نمیشه سری های بالاشو خرید !
شما کدوم مدل سامسونگ خوشتون میاد ؟
بعد با این z500 مقایسه کنین هر کدوم که بهتر بود بود انتخاب کنین
سلام.2ماهی میشه دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم. بعد اپل و سونی که قیمتاشون سرسام آوره ایسوز و لنوو بهترین برند ها هستن.سعی کنین لپ تاپی که میگیرین ازین دو برند باشه.زد 500 هم لپ تاپ خوبیه.همه چیزش عالیه فقط اگه با پلپمپ بودن باتریش و داغ کردنش و صفحه نمایش نسبتا ضعیفش بتونید راه بیایید!!!
من ایسوز N43sm رو به بقیه لپ تاپها ترجیح میدم.فقط یه ایراد که داره پردازندش از نسل دوم پردازنده هاست.که اونم واسه کاربرای عادی اصلا فرقی نداره.از لحاظ ظاهری هم 20 20
باز خود دانید...
سلام
سامسونگ تو این رده حرفی واسه گفتن نداره نه اینکه بد باشه ,رقباش بهتر کار میکنن+امتحانشونم پس دادن .
همونطور که دوستمون گفتن بهترینهای الان
Z500
4540
V3
هستند,4540 پردازنده و صفحه نمایشش خوبه ولی گرافیکش ضعیفه ,v3هم بعضیا همینجا ازش ناراضی بودند وگرنه از نظر کارایی با لنوو فرقی نداره و نمایشگر بهتری هم داره ولی طراحی و بدنش ضعیفه خبلیا هم میگن ایسر خرابیش زیاده شخصا چیری ازش ندیدم و خیلیا هم دارن و ازش راضین ولی کلن احتمالاته دیگه .میمونه z500 که برای رفع شدن ابهامات به z500club همینجا م اجعه کنید تا خیالتون راحت شه .باطریشم اگه بعد عمری خراب شد انگار توسط نمایندگی قابل تعویضه
سری k ایسوس هم به اولترا ولی پردازندش ضعیفه.
سلامت باشید
دوست خوبم سری g6hp خوبه و کاربراش ازش راضی بودند ولی این نکته رو هم در نظر بگیر که سری g6کیفیت پایین تری نسبت به probook4540 داره نمایشگر و بدنه و...
مثل نسبت سری k ایسوس به سری n
یا سری e1به v3
با اینکه همشون خوبن و کارشون رو درست انجام میدن
سلامت باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)