نویزت عالیه هیچ مشکلی نداره
نویزت عالیه هیچ مشکلی نداره
تو منطقه ی ما آسیا تک سرویس 512برنزی تا 300می ره
مخابراتم چون تو مازندران پهنا ی باند بیشتره نسبت به استان های دیگه سرعتش بالا هستش.
اگه سرعتم نوسان نداشته باشه تا 300 یا 400 میره.
خطم رو 5 مگ بسته شده.اگه یه وقت بازش کنن سرعتم به 1مگ میرسه.
همه چی بستگی به نویز نداره
ممکنه بد مودمتو کانفیک کردی.یه بار دیگه کانفیک کن ببین چی میشه؟
باسه شما اینجوریه ما که سرعت 128-256-512-1مگ-2مگ هیچ فرقی با هم ندارن همه سرعتشون بالا هستش و یکسان.
می خای بیشتر بدونی بیا تو تایپه مخابراته مازندران ماله من سرعتش کمه که اونجا کسانی هستن که سرعتشون به مگ کشیده.
سلام دوستان من می خواستم سرعت 2 مگ بگیرم از مخابرات /..الان 2 مگ ایرانسل دارم واقعا سرعت پیج باز کردن افتضاح شده و اصلا خوب پیج باز نمی کنه...سرعت دانلود هم رسیده به نهایت 100 ..خواستم بدونم وضعیت مخابرات چطوره الان؟؟2 مگ دانلود چند میده و پیج چطور باز میشه؟؟
باید چطوری درخواست بدم؟؟؟2 مگ رو راحت میدن..سایت مخابرات تهران دیدم که تا 1مگ میشه از سایت درخواست داد..من کامل فرم رو پر کردم آخر مینوسه پر کردن این فیلد الزامی است..در حالی که همه رو پر کردم...ممنون میشم دوستان کمک کنند
دوست عزیز میدونم. علت اینم که سرعت شما رو باز گذاشتن ایه که سرویس شما حجمیه ولی توی تهران نامحدوده
پیج باز کردن تعریفی نداره. ولی از حدود ساعت 2 تا 10 صبح عالیه.
تا 2 مگ میدن و مشکلی نداره.
الان هم شما هر سرعتی خواستی بگیر
بعدا قابل تغییره و میتونی 128 کنیش یا 2 مگ.
برو مخابرات درخواست بده.
2 مگ نگیر 1 مگ بگیر چون با هم فرقی ندارند.
ارزون تر هم هست.
اصل قضیه همین جاست که بخاطر اینکه از سر خود وا کنند می گویند اصلا پورت خالی در این مرکز موجود نیست !
چیکار کنم ؟
خیر برای من هم یک ماهه افتضاحه، قبل از این دریافت و ارسال تورنت خیلی خوب بود، ولی الان نه...مشکل پورت و... هم وجود نداره
دو مگ چند وقتیه بد شده و یک مگ با توجه به قیمت قابل قبولتره.
وبگردی هم در کل سرویسها جالب نیست.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)