تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 63

نام تاپيک: لپ تاپ تا سقف 3 تومن واسه کارای گرافیکی

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما گفتی که باطری و داغ نکردن براتون مهمه ,درسته؟لنوو زد 500 و k56 با توجه به سخت افزارشون باطری 4سلولی نمیتونه زیاد شارژ نگه داره!گرافیک و پردازنده هم براتون مهمه درسته؟با این حساب n46vz میتونه بهترین گزینه برای شما باشه.علاوه بر برآورده کردن نیازتون و طول عمر باطری خوب دارای بدنه آلومینیومی با کیفیتی است ,صفحه نمایش با کیفیتی هم داره که برای انجام کارهای گرافیکی نقش مهمی داره ومجهز به یه جفت اسپیکر عالی است که گوش کردن به موزیک و تماشای فیلم و بازی رو برای شما لذت بخش تر میکنه!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز alitaali ،
    این لپ تاپ ایسوس با سخت افزار جدید (که گرافیکش 4 هست و تو این صفحه و صفحه قبل صحبش را کردیم) ، چطوره به نظر شما؟؟؟
    بدجور دچار سر درگمی و تردید هستم در مورد خرید لپ تاپ.
    شما که z500 دارید ، خواهشا بدون هیچ اغراق و جبهه گیری در مورد z500 ، معایبش را بگید.در مورد باتریش توضیح بدید که چجوری هست؟؟؟
    دوست عزیز من این لپ تاپیو که گفتین دیدم اما من موندم که سایت دیجی کالا اشتباه کرده یا نه.اما در مورد این لپ تاپ اصلا شک نکن و بخر.اولا که cpu مدل 3610QM که واقعا خوبه و دوما اینکه گرافیک 740.فقط من یه شکی دارم که گرافیک 740M که 4 گیگ نیست.اخه گرافیک 740M من تا اونجا که میدونم 2 گیگه.ولی اگه واقعا همچین چیزی هست برو دنبالش اونم نوع 740 که گرافیک خوبیه و سی پی یو 3610 که اینم خوبه فقط ای کاش 15 اینچ بود.وحالا میرم سراغ Z500 که خداییش حرف نداره فقط تنها مشکلش اینه که وقتی تو زوایا نگاش میکنی صفحه تار میشه ولی تو ظاهر که حرف اولو میزنه البته جلوی اپل نه و تو سخت افزار هم همینطوز خیلی خوبه و همچنین به حرف خیلیا که با این لپ تاپ کار نکرده و فقط به این نگاه میکنن که باتریش 4 سلولیه گوش نکن چون خداییش باتریش برای من خوب کار میکنه و همچنین اینکه به نظر خودتون مگه میشه یه شرکتی مثل لنوو که بعد اپل دومه روی این لپ تاپ که سیستمش قویه بیاد و یه باتری ضعیف قرار بده و من روزی که خواستم اینو بگیرم قرار شد یا همین همین مدل ایسوس یعنی K46 یا K56 رو بگیرم که 46 رو به خاطر 14 اینچ بودنش نگرفتم و K56CB رو به خاطر سی پی یو ضعیف ترش نسبت به Z500 نگرفتم که بعد رفتم دنبال V3 571 و CX61 که اصلا از قیافشون خوشم نیومد و همچنین همون چیزهایی که در موردشون گفتم و در اخر بگم که این لپ تاپ K46CB رو من هنوز نمیتونم باور کنم که با این سیستم قیمتش انقد خوب باشه اخه اونم ایسوس.,پس اگه 14 اینچ رو میپسندی حتی یه لحظه هم دریغ نکن و برو بگیر فقط در موردش تحقیق کن چون دیجکالا بعضی موقع ها یه کارایی میکنه که واقعا عجیبه بعد که میخوای بگیری میگن نداریم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما گفتی که باطری و داغ نکردن براتون مهمه ,درسته؟لنوو زد 500 و k56 با توجه به سخت افزارشون باطری 4سلولی نمیتونه زیاد شارژ نگه داره!گرافیک و پردازنده هم براتون مهمه درسته؟با این حساب n46vz میتونه بهترین گزینه برای شما باشه.علاوه بر برآورده کردن نیازتون و طول عمر باطری خوب دارای بدنه آلومینیومی با کیفیتی است ,صفحه نمایش با کیفیتی هم داره که برای انجام کارهای گرافیکی نقش مهمی داره ومجهز به یه جفت اسپیکر عالی است که گوش کردن به موزیک و تماشای فیلم و بازی رو برای شما لذت بخش تر میکنه!
    اگه شکل ظاهری لپ تاپ را در نظر نگیریم (چون برام مهم هست اما اینطور نیست که جزو اولویت های خیلی مهم باشه.فقط خیلی سنگین نباشه وزنش ، ظاهرش اگه متوسط هم بود مساله ای نداره) ، ایسوس n46vz نسبت به لنوو z500 از نظر سخت افزاری چیزی کم نداره و درضمن فکر کنم دوام باتریش هم زیادتر باشه.درست گفتم؟؟؟
    پس اگه اینجوری باشه ، به قول شما n46vz برای من انتخاب بهتریه.چون از نظر سخت افزاری زیاد تفاوتی با z500 نداره و تازه باتریش قوی تر هست.(فقط z500 بک لایت داره صفحه کلیدش که این خیلی خوبه)
    بعد این مدل n46vz در بازار موجود هست و اینکه قیمتش چنده الان؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من این لپ تاپیو که گفتین دیدم اما من موندم که سایت دیجی کالا اشتباه کرده یا نه.اما در مورد این لپ تاپ اصلا شک نکن و بخر.اولا که cpu مدل 3610QM که واقعا خوبه و دوما اینکه گرافیک 740.فقط من یه شکی دارم که گرافیک 740M که 4 گیگ نیست.اخه گرافیک 740M من تا اونجا که میدونم 2 گیگه.ولی اگه واقعا همچین چیزی هست برو دنبالش اونم نوع 740 که گرافیک خوبیه و سی پی یو 3610 که اینم خوبه فقط ای کاش 15 اینچ بود.وحالا میرم سراغ Z500 که خداییش حرف نداره فقط تنها مشکلش اینه که وقتی تو زوایا نگاش میکنی صفحه تار میشه ولی تو ظاهر که حرف اولو میزنه البته جلوی اپل نه و تو سخت افزار هم همینطوز خیلی خوبه و همچنین به حرف خیلیا که با این لپ تاپ کار نکرده و فقط به این نگاه میکنن که باتریش 4 سلولیه گوش نکن چون خداییش باتریش برای من خوب کار میکنه و همچنین اینکه به نظر خودتون مگه میشه یه شرکتی مثل لنوو که بعد اپل دومه روی این لپ تاپ که سیستمش قویه بیاد و یه باتری ضعیف قرار بده و من روزی که خواستم اینو بگیرم قرار شد یا همین همین مدل ایسوس یعنی K46 یا K56 رو بگیرم که 46 رو به خاطر 14 اینچ بودنش نگرفتم و K56CB رو به خاطر سی پی یو ضعیف ترش نسبت به Z500 نگرفتم که بعد رفتم دنبال V3 571 و CX61 که اصلا از قیافشون خوشم نیومد و همچنین همون چیزهایی که در موردشون گفتم و در اخر بگم که این لپ تاپ K46CB رو من هنوز نمیتونم باور کنم که با این سیستم قیمتش انقد خوب باشه اخه اونم ایسوس.,پس اگه 14 اینچ رو میپسندی حتی یه لحظه هم دریغ نکن و برو بگیر فقط در موردش تحقیق کن چون دیجکالا بعضی موقع ها یه کارایی میکنه که واقعا عجیبه بعد که میخوای بگیری میگن نداریم.
    میترسم مشکل کولینگ داشته باشه با توجه به ظرافتش (فکر کنم از z500 هم باریک تره.و خیلی هم سبکه).باتریشم 4 سلولیه.اگه این دو مورد حل بشه عالیه.
    بهتره یکم صبر کنم تا این مدل دست مردم بیاد و یکم امتحانشو پس بده ببینم چجوری از آب در اومده.راستی کیفیت لپ تاپ های ایسوس از نظر ساخت و خرابی در چه حده؟؟با لنوو برابری میکنه؟؟

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه شکل ظاهری لپ تاپ را در نظر نگیریم (چون برام مهم هست اما اینطور نیست که جزو اولویت های خیلی مهم باشه.فقط خیلی سنگین نباشه وزنش ، ظاهرش اگه متوسط هم بود مساله ای نداره) ، ایسوس n46vz نسبت به لنوو z500 از نظر سخت افزاری چیزی کم نداره و درضمن فکر کنم دوام باتریش هم زیادتر باشه.درست گفتم؟؟؟
    پس اگه اینجوری باشه ، به قول شما n46vz برای من انتخاب بهتریه.چون از نظر سخت افزاری زیاد تفاوتی با z500 نداره و تازه باتریش قوی تر هست.(فقط z500 بک لایت داره صفحه کلیدش که این خیلی خوبه)
    بعد این مدل n46vz در بازار موجود هست و اینکه قیمتش چنده الان؟؟

شک نکن n46vz از z500 توی سخت افزار سرتره! شک نکن...
    به نظر من تنها مشکل n46vz وزن بالاش هست، از لحاظ دیگه کلا این لپ تاپ بهتر از z500 هست
    باتری n46vz بیش 1.5 برابر z500 جواب میده
    گرافیکش 650m هست که توی اکثر بازیها fps بالاتری از گرافیک 740 لپ تاپ z500 میده
    در هنگام کار سنگین با z500، دمای قسمت استراحتگاه دست به 55 درجه هم میرسه و آزار دهنده ست. در حالی که n46vz دمی این قسمتش ماکس به 38 میرسه
    دیزاینش هم به نظر من فوق العاده س و چیزی از z500 کم نداره و به نظر من بهتر از z500 هست جز وزنش
    صفحه نمایشش هم که یه سر و گردن از z500 بالاتره

در کل من این لپ تاپ رو هنوز توی بازار گیر نیاوردم وگرنه حتما میخریدمش. اگه تا هفته دیگه گیر نیارم، یه n46vm میگیرم

شما که مشهد هستی، این لپ تاپ هست تو بازار مشهد؟ من شهرستانم، اگه هست تا بیام بخرم
    Last edited by mojtabaivi; 25-07-2013 at 17:49.

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میترسم مشکل کولینگ داشته باشه با توجه به ظرافتش (فکر کنم از z500 هم باریک تره.و خیلی هم سبکه).باتریشم 4 سلولیه.اگه این دو مورد حل بشه عالیه.
    بهتره یکم صبر کنم تا این مدل دست مردم بیاد و یکم امتحانشو پس بده ببینم چجوری از آب در اومده.راستی کیفیت لپ تاپ های ایسوس از نظر ساخت و خرابی در چه حده؟؟با لنوو برابری میکنه؟؟
    واسه خرابی میتونی بری پیش تعمیرکارا ببینی کدوم رو بیشتر میارن واسه تعمیر
    ایسوس جز سری k اونم سری دو سال پیش، از لحاظ کیفیت لپ تاپاش حرف ندارن

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه شکل ظاهری لپ تاپ را در نظر نگیریم (چون برام مهم هست اما اینطور نیست که جزو اولویت های خیلی مهم باشه.فقط خیلی سنگین نباشه وزنش ، ظاهرش اگه متوسط هم بود مساله ای نداره) ، ایسوس n46vz نسبت به لنوو z500 از نظر سخت افزاری چیزی کم نداره و درضمن فکر کنم دوام باتریش هم زیادتر باشه.درست گفتم؟؟؟پس اگه اینجوری باشه ، به قول شما n46vz برای من انتخاب بهتریه.چون از نظر سخت افزاری زیاد تفاوتی با z500 نداره و تازه باتریش قوی تر هست.(فقط z500 بک لایت داره صفحه کلیدش که این خیلی خوبه)بعد این مدل n46vz در بازار موجود هست و اینکه قیمتش چنده الان؟؟
    قیمت n46vz ci7 حدود 3200,n46vz ci5 حدود 2700 . نمایندگی ها مخصوصا بازار رو خالی کردن برای ورود مدلهای طلائی جدید علت کمیاب شدن این مدلها همینه!اگه عجله داری همون n46vz رو بگیر اما اگه میتونی صبر کنی ترجیحا دست نگه دار تا مدل های فوق العاده عالی وارد بازار شن .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت n46vz ci7 حدود 3200,n46vz ci5 حدود 2700 . نمایندگی ها مخصوصا بازار رو خالی کردن برای ورود مدلهای طلائی جدید علت کمیاب شدن این مدلها همینه!اگه عجله داری همون n46vz رو بگیر اما اگه میتونی صبر کنی ترجیحا دست نگه دار تا مدل های فوق العاده عالی وارد بازار شن .
    دوست عزیز من, خواهشا انقدر نگین که صبر کن که مدل های جدید تو راهه.شما الان فرض کن که ما خیلی از برندهای خوب لپ تاپ داریم مثل همین ایسوس و لنوو و hp و سامسونگ و ایسر و msi البته بگذریم از سونی واپل که قیمتهاش بالاست و به درد این دوستمون نمیخوره.حالا فرض کن که الان این دوستمون صبر کنه تا چیز جدیدتر بیاد بعد وقتی اومد دوباره از یه برند دیگه یه چیز دیگه میاد و همینطور.....من تا به حال قبل از این لپ تاپی که جدیدا خریدم حدود 4 تا لپ تاپ دیگه داشتم اونم از برندهای مختلف.و میخوام اینو بگم که هر وقت هر کدوم از لپ تاپ هامو خریدم شاید باورتون نشه که بعد از 2 هفته تا 1 ماه حسرت چیز جدیدتری که اومد رو خوردم که بعده ها متوجه شدم تو دنیای تکنولوژی همیشه همینطور بوده.من خودم زمانی که میخواستم این لپ تاپمو بگیرم تو بازار با گرافیک 635 بود که بعد چند روز دوباره گرافیک قوی تر 740 اومد که فهمیدم باید پس زودتر بخرم چون همش باید صبر کنم و تو کف چیز جدیدتر باشم و دراخر میگم که تکنولوژی=سرعت

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته دوست عزیز اما از یه طرف الان مدلهای قبلی کمیاب شدند و سخت پیدا میشه و از یه طرف مدلهای فرمالیته برای اینکه ویترین مغازه ها خالی نباشه وارد بازار شدند که این مدلها یه تختشون کمه مثل k46 !تو پست قبل گفتم اگه دوستمون میتونه مدل مورد نظرش رو پیدا کنه بخره در غیر این صورت صبر کنه ضرر نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شک نکن n46vz از z500 توی سخت افزار سرتره! شک نکن...
    به نظر من تنها مشکل n46vz وزن بالاش هست، از لحاظ دیگه کلا این لپ تاپ بهتر از z500 هست
    باتری n46vz بیش 1.5 برابر z500 جواب میده
    گرافیکش 650m هست که توی اکثر بازیها fps بالاتری از گرافیک 740 لپ تاپ z500 میده
    در هنگام کار سنگین با z500، دمای قسمت استراحتگاه دست به 55 درجه هم میرسه و آزار دهنده ست. در حالی که n46vz دمی این قسمتش ماکس به 38 میرسه
    دیزاینش هم به نظر من فوق العاده س و چیزی از z500 کم نداره و به نظر من بهتر از z500 هست جز وزنش
    صفحه نمایشش هم که یه سر و گردن از z500 بالاتره

در کل من این لپ تاپ رو هنوز توی بازار گیر نیاوردم وگرنه حتما میخریدمش. اگه تا هفته دیگه گیر نیارم، یه n46vm میگیرم

شما که مشهد هستی، این لپ تاپ هست تو بازار مشهد؟ من شهرستانم، اگه هست تا بیام بخرم
    والا نمیدونم که هنوز وارد بازار مشهد شده یا نه.اما به احتمال خیلی خیلی زیاد دیجی کالا مشخصات لپ تاپ را صحیح زده چون دو جا تاکید کرده گرافیکش چهار گیگ هست.
    من هم بی خیال z500 شدم و فعلا از خرید z500 منصرف شدم.چون برای من ، لپ تاپ های ایسوس خیلی بهتر هستند.تقریبا تمام تاپیک z500 را خواندم.مشکل خرابی کلید و معیوب بودن باتری ، احتمالش وجود داره و اصلا قصد همچین ریسکی را ندارم.(البته این موارد ممکنه در تمام لپ تاپ ها اتفاق بیفته ها).همچنین باتری های این دو مدل ایسوس که معرفی کردین از زد500 سرتره.
    احتمالا از بین این سه لپ تاپ ایسوس ، یکی را بخرم : N56vm , N56vz , K46CB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •