تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1676 از 4105 اولاول ... 676117615761626166616721673167416751676167716781679168016861726177621762676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,751 به 16,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

درود
    من هم مشکل قلب دارم (نه خیلی خفن،یه تپش قلب ) هم اینکه بیماری ibs یعنی باید قرص ارام بخش بخورم تا بتونم غذا بخورم.
    دکترم گفت می تونی بری دکتر برای معاف از رزم شدن و اینا
    حالا معاف از رزم شدن چه خوبی داره؟ آموزشی نداره ؟توی شهر خودت می افتی؟چجوریه؟
    من یه جا خوندم که معاف از رزم اصلا هم دنبال کارهاش نری بهتره، چون تفریبا میشه گفت هیچ فرقی با بقیه سربازها نداری
    شهر خودت هم نمی افتی
    آموزشی هم باید مثل بقیه بری
    فقط توی آموزشی رژه و نظام جمع و اینجور چیزا نداری که اونم طبق چیزی که من شنیدم کار زیاد و سختی نیست
    البته منم اینا رو شنیدم و توی اینترنت سرچ کردم، و خودمم هنوز سربازی نرفتم

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام Poooyaabi
    چون تازه عضو شدم نمیتونم PM بدم
    باشه خبر میدم
    احتمالا فردا

3. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سپاه محمد گفت اصلا!برای 1/6 اصلا..
    ولی یکی دوجا دیگه داشتن که بهونه میاوردن میگفتن 50-50ه.یکی میگفت دیره،یکی میگفت معدل 18!
    حالا میترسم برم تمدید کنم واسه 2ماه، بازم نتونم کاری کنم بشه همون آش و همون کاسه..
    یه سوال.از کجا میشه فهمید کد خوردم یا نه.چون تا اونجا که میدونم اگه کد خورده باشم و تمدید کنم، 2ماه دیگه ام همونجا مجبورم برم.و نمیشه پذیرش گرفت.
    دوست عزیز اگه من جای تو بودم تمدید میکردم. من همین شرایط رو داشتم ولی تمدید نکردم چون با خودم فکر میکردم دو ماه عقب میفتم. اگه تمدید میکردم احتمال 90٪ سپاه بودم ولی اینکارو نکردم. الانم چوبشو دارم میخورم. افتادم مرزبانی و با مدرک لیسانس توی یه شهر مرزی با آب و هوای معادل جهنم دارم دیزل پست میدم. دو ماه یبار هم میتونم بیام مرخصی. من جای تو باشم حتما حتما حتما تمدید میکنم.

5. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

من یه جا خوندم که معاف از رزم اصلا هم دنبال کارهاش نری بهتره، چون تفریبا میشه گفت هیچ فرقی با بقیه سربازها نداری
    شهر خودت هم نمی افتی
    آموزشی هم باید مثل بقیه بری
    فقط توی آموزشی رژه و نظام جمع و اینجور چیزا نداری که اونم طبق چیزی که من شنیدم کار زیاد و سختی نیست
    البته منم اینا رو شنیدم و توی اینترنت سرچ کردم، و خودمم هنوز سربازی نرفتم
    سلام...
    اینجانب معاف از مواردی که گفتی هستم ...
    یعنی اول نبودم ... توی آموزشی رفتم و گرفتمشون.
    ازا ونجایی که دیلپم دارم خدمت میکنم فقط یه فرقی دارم با برخی از دیپلمه های دیگه که سالم هستن... اونم بهتون میگم : تک تک دیپلم های سالم رو دارن میفرستن برجک پست بدن ... اما معاف از رزمی به داد آدم میرسه در این طور مواقع .
    شما فقط فکر رژه و... هستین؟ اگر تن پست دادن دارید توی یگان ؛مشکلتون رو مطرح نکنید تا بربد و پست بدید .
    بنده چند پست قبل عرض کردم سربازی که پست میده چه عذابی میکشه ... و نمیدونم که اجر و پاداش این سرباز رو چه کسی میده! آیا مشکلاتی که براش پیش میاد با دو روز مرخصی بیشتر رفتن حل میشه ؟ ...
    برادر پشت در خونتون خدمت کنی ولی نیروی پستی باشی انگار داری میری جهنم و برمیگردی.

7. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من شهریور ماه فارغ التحصیل میشم از مقطع کارشناسی. از طرفی هم شانس خوبی برای قبولی در دانشگاه دلخواه در ارشد دارم و نمیتوتم بیخالش بشم و برم سراغ سربازی.
    حالا هم که باز کسر خدمتها برگشته و من 9 ماه کسری میخورم . به عبارتی بجای 21 ماه باید 12 ماه برم و خیلی فرق داره ! حالا موندم به تحصیل در مقطع ارشد ادامه بدم یا برم سربازی ؟ میترسم تا ارشد رو تموم کنم ، 2 سال دیگه این قانون هم مثه همه ی قانون ها عوض بشه و سر من بیکلاه بمونه !
    گویا حتما هم باید سرباز بود تا بشه رفت دنبال کسر خدمت و با گواهی اشتغال به تحصیل نمیشه قبل از سربازی ، اقدام کرد! آخه این چه قانون مسخره ای هست ؟ کسر خدمت رو همه ی افرادی که شرایطش رو دارند باید استفاده کنند ، حالا هر زمانی که میخواد باشه!
    میخواستم راهنمایی کنید ؟ چیکار کنم ؟ اگه الان برم دنبال کارهای خدمت و سرباز بشم، میشه از دانشگاه در مقطع ارشد یک سال مرخصی گرفت ( دانشگاه آزاد عرض می کنم ) یا فقط یک ترم میشه ؟
    میشه الان برم سرباز بشم ، آموزشی رو رد کنم و کسری رو ثبت کنم بعد که ثبت شد در بهمن ماه از نظام وظیفه معافیت بگیرم برم سراغ ارشد و وقتی تموم شد ، باقی مونده ی خدمت رو ادامه بدم ؟!
    لطفا کمک کنید...
    Last edited by asroma08; 23-07-2013 at 16:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام
    من شهریور ماه فارغ التحصیل میشم از مقطع کارشناسی. از طرفی هم شانس خوبی برای قبولی در دانشگاه دلخواه در ارشد دارم و نمیتوتم بیخالش بشم و برم سراغ سربازی.
    حالا هم که باز کسر خدمتها برگشته و من 9 ماه کسری میخورم . به عبارتی بجای 21 ماه باید 12 ماه برم و خیلی فرق داره ! حالا موندم به تحصیل در مقطع ارشد ادامه بدم یا برم سربازی ؟ میترسم تا ارشد رو تموم کنم ، 2 سال دیگه این قانون هم مثه همه ی قانون ها عوض بشه و سر من بیکلاه بمونه !
    گویا حتما هم باید سرباز بود تا بشه رفت دنبال کسر خدمت و با گواهی اشتغال به تحصیل نمیشه قبل از سربازی ، اقدام کرد! آخه این چه قانون مسخره ای هست ؟ کسر خدمت رو همه ی افرادی که شرایطش رو دارند باید استفاده کنند ، حالا هر زمانی که میخواد باشه!
    میخواستم راهنمایی کنید ؟ چیکار کنم ؟ اگه الان برم دنبال کارهای خدمت و سرباز بشم، میشه از دانشگاه در مقطع ارشد یک سال مرخصی گرفت ( دانشگاه آزاد عرض می کنم ) یا فقط یک ترم میشه ؟
    میشه الان برم سرباز بشم ، آموزشی رو رد کنم و کسری رو ثبت کنم بعد که ثبت شد در بهمن ماه از نظام وظیفه معافیت بگیرم برم سراغ ارشد و وقتی تموم شد ، باقی مونده ی خدمت رو ادامه بدم ؟!
    لطفا کمک کنید...
    تا جایی که من میدونم دانشگاه آزاد یه ترم بیشتر مرخصی نمیده
    به قول شما به قانون ها هم نمیشه اعتماد کرد،چون هررررررلحظه احتمال برداشتنش هست
    واسه ارشد دانشگاه آزاد چون شهریه هاش خیلی زیاده داوطلب کمه پس احتمال قبولیت همیشه زیاده(من خودم فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه آزادم)
    من اگه جات بودم سربازی رو دودستی میچسبیدم
    مثل الان که بلافاصله بعد از فراغت از تحصیلم فرداش (یعنی دیروز) دفترچه رو فرستادم
    برو خیال خودت رو راحت کن

10. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما پست دادن و میگید مشکل !؟ ( اونم از ساعت 12 نصفه شب به بعدکه خوده افسر خر, میگیره می خوابه توام سره پست میگیری میشینی راحت می خوابی )

بنده تو پادگان (پرندک 02 کنونی) تو خباز خونه مشغول هستم تو دمای 45 درجه جلوی یه تنور گازوئیلی که دودش خفت میکنه به مدت 7 ساعت پشته سره هم دارم کار می کنم اخ اگه بدونی چه لذتی میده دوستان :|

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان معاف از رزم دقیقا چیه ؟
    و اینکه اگه معاف از رزم باشی کارت پایان خدمتت معمولیه یا توش می نوسن یا ... ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

شما پست دادن و میگید مشکل !؟ ( اونم از ساعت 12 نصفه شب به بعدکه خوده افسر خر, میگیره می خوابه توام سره پست میگیری میشینی راحت می خوابی )

بنده تو پادگان (پرندک 02 کنونی) تو خباز خونه مشغول هستم تو دمای 45 درجه جلوی یه تنور گازوئیلی که دودش خفت میکنه به مدت 7 ساعت پشته سره هم دارم کار می کنم اخ اگه بدونی چه لذتی میده دوستان :|

باید دو تا پست بدی بفهمی ...

14. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

باید دو تا پست بدی بفهمی ...
    دوسته عزیز شما1 بار خالی کردین تو این گرما,ما کله بارای پادگان رو به پادگان دیگه بردیم LOL پس خبر نداری اینکه 02 که داخل افسریه بود به بیابون پرندک منتقل شد تو همین 2 هفته که اومد ! خدا سر شاهده میگم 4 ماه داخل خرم آباد خدمت کردم 35 روز پشته سره هم پست دادم !!!! پاسدار خونه میری 1 شب بخوابی برادر حداقا یک شب در میون استراحت میکنی ! میگم سر پست می خوابی چون خودم همینجور بودم انقدر خسته میشدیم از سره اینکه پشته سره هم نگهبانی میدادن از دیزل هم بد تر بود اصلا D&G باید بهش میگفتی ! مجبور میشیدیم بخوابیم قشنگ یه شب یادمه تو زمستون ملافه بردم جلو در اسلحه خونه که بیرونه اسایشگاه بود باید پست میدادی خداوکیلی پیچیدم به خودم دراز کشیدم خوابیدم حتی خواب هم دیدم = ))) افسر سر هم نیومد ! والا یه جور میگی برجک انگار چیه ! یه طرف برجک همیشه سایست میری اونجا وایمیسی زمستونم میری داخل با پتو متو ROFL !!! حالا شما جاتون خوبه ! همین 3 روز پیش یکی از بچه داخل اسایشگاه داد زد : رتیلللللللللللللللللل ! بلند شدیم دیدیم یه رتیل اندازه کف دست داره راه میره ! میگم که کافیه یه بار جلو تنور بیای یا بری اشپز خونه خدمت کنی به خودت میگی کاش میرفتم پس میدادم دیگ نمیشتم ( 1 هفته داخل اشپزخونه هم بودم ) اهان راستی گفتی تاول !!! هاهاها دسته راستم انقدر داخل تنور رفته انگشت وسطیم پاینش گوشتش انگار آب شده ! انگشته بیلاخم هم تاول زده البته با دستکش !!LOL

پستتم که سره این پسته من ویرایش کردی LOL اهان راستی سربازه رکن هستی داری این حرفا رو میزنی ؟! O: یک بار، بار خالی کردی اوف شدی =))
    Last edited by Bensonw3x; 23-07-2013 at 20:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •