تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 249 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بهتره که قبل بازی رو ترکیب احتمالی تیم مقابل و ترکیب تیم خودمون صحبت بشه
    بعد بازی هم نقاط قوت و ضعف تیم بررسی بشه
    من خودم عقیده دارم نباید از بازی اول انتظار یک بازی زیبا همراه با برد را در نظر داشته باشیم
    به نظر من به تیم باید 4 هفته وقت داد

نظر دیگه هم اینه که تیمهای دایی خیلی زیبا بازی نمی کنن و بیشتر دوندگی و درگیری دارن پس شاید نباید دنبال بردهای پرگل باشیم
    تو خبرهای امروز اومده بود که برای بازی با تراکتور سازی علی دایی اصرار بر بازی روی زمین داره
    قبل گفته بودید که شنیدید دایی با سه تا هافبک دفاعی بازی میخواد بکنه...من بعید میدونم...اگه اشتباه نکنم این برداشت سایت گل در مورد ترکیب دایی بوده
    اونوتق یکه دایی توی پرسپولیس بود ترکیب مورد علاقه اش همون 4-2-3-1 بود که به نظر میرسه امسال دستش بیشتر باز هست
    ترکیب پیشنهادی من اینه:
    نیلسون
    میثم حسینی-سید جلال-بنگر-ماهینی
    دهنوی-حقیقی
    صادقیان-نوری-رضایی
    سید صالحی

البته فکر نکنم دهنوی یک هافبک دفاعی تخصصی باشه...باید بازی اول رو دید و فهمید دایی به نوری به چشم یک بازی ساز نگاه میکنه یا نه.شاید توی اون پست دهنوی یا صادقیان بازی بگیره
    خیلی دوست دارم بازی این عباس زاده رو هم ببینم

2. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بهتره که قبل بازی رو ترکیب احتمالی تیم مقابل و ترکیب تیم خودمون صحبت بشه
    بعد بازی هم نقاط قوت و ضعف تیم بررسی بشه
    من خودم عقیده دارم نباید از بازی اول انتظار یک بازی زیبا همراه با برد را در نظر داشته باشیم
    به نظر من به تیم باید 4 هفته وقت داد

نظر دیگه هم اینه که تیمهای دایی خیلی زیبا بازی نمی کنن و بیشتر دوندگی و درگیری دارن پس شاید نباید دنبال بردهای پرگل باشیم
    شایدم تا یه فانتازیست به تیم بیاد ( این فصل که یکم بعیده بتونیم امثال خلعتبری رو داشته باشیم ) زیاد دنبال بازی هجومی نباید باشیم . از روزی که دایی اومده و توی ترکیب بازیای دوستانه از هافبک دفاعی زیادی استفاده کرده ! برخلاف اونچه که از پرسپولیس و پیشینش انتظار میره زیادی تیم دفاعی شده ! یعنی یه جورایی میشه گفت بیشتر از اینکه بریم واسه حمله بی محابا !! دایی میخواد با تمرکز روی میانه میدون لااقل از حداقل نتیجه هاش نگذره . اون فصل ناموفقی که توی تیم داشت شاید الان نتیجه گراترش کرده باشه تا نسبت به گذشته .

......

بازی کردن کریمی جلوی پرسپولیس هم یه جوریه ! انشاا.. که بهترین بازیش رو ارائه بده

4. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

از تمام دوستان پرسپولیسی دعوت میکنم تو این تاپیک جدید مشارکت داشته باشند، من خودم ایشالله از این به بعد همیشه در خدمتم.

حیفه تاپیک پرسپولیس بزرگ انقدر سوت و کور باشه ، اونم با این همه طرفدارهای بی شمار! انصافا دلیل اصلی اینکه خیلیا پست نمیدن اوضاع اشفته اخیره که دیگه صبر همه رو لبریز کرده.

تا کی باید حاشیه و چیز های متفرقه انقدر زیاد باشه اطراف تیم ...... این چند ساله اخیر واسه کسی رمق نذاشته

راستش میخواستم یه پست طولانی بزنم واسه تحلیل نقل و نباتات باشگاه ، که فعلا وقت آزادش نیس اما گفتم حتما نظرم رو باید در مورد بازی چهارشنبه بگم.

چهارشنبه اولین بازی پرسولیس و بازی اغازین لیگه ، اونم با چه تیمی! تراکتور!شاید واسه خیلیا تقابل انصاری فرد و کریمی و کاظمیان با پرسپولیس جنس یه هفته تیتر هاشونو جور کنه ، و خیلی ها هم براشون جذاب باشه ، اما واسه من یکی زیاد موضوع جالبی نیست، من از علی کریمی بیشتر از اینها انتظار دارم ، ولی داش علی همیشه کج خلقی میکنه و زود قضاوت میکنه ، میدونم ناراحتی هایی داشت با سردار ولی قابل حل بود .

اون خداحافظی احساسی ، اون قضاوت عجولانه و پیامک های عجولانه به هوادارا کار رو به بد جایی کشوند ، احتمالش زیاد بود که اگه این اتفاق های اخیر نمی افتاد و اینجوری ماجرا پیش نمیرفت داش علی الان تو پرسپولیس بود! رویانیان که اگه کسی رو بخواد همه جوره پاشه ، و مطمئنآ کریمی رو نگه میداشت ، اختلافات کریمی و دایی هم که دیگه کم رنگ شده بود و با هم خوب شده بودن ، واقعا میشد که الان تو پرسپولیس باشه

کریم رو هم بر خلاف خیلیا که زود یادشون رفت که چند سال اخیر جز بهترین گلزنان لیگ بود و جز بهترین استعداد های ایران بود ولی من یادمه که چقدر خواهان داشت و با چه اوضاعی بلاخره پرسپولیسی شد ، اما فصل خوبی رو سپری نکرد و این شد که شد بزرگترین کلاه چند سال اخیر که سر پرسپولیس رفته!!!!!
    اما به نظرم دایی بهترین تصمیم رو گرفت در موردش و کاملا ازش حمایت میکنم ، اقتداری که نشون دادا باعث شد تیم منسجم و یه دست بمونه و کسی خودشو بالاتر از بقیه نبینه! یه جورایی کریم انصاریفرد حقشه! پرسپولیس بزرگتر از این حرفاست که وایسه اقا استراحتش رو کنه ، خوش گذرونیاشم کنه بعد بگه حالا وقت هست اخر کار یکی از پیشنهاد هامو قبول میکنم!
    خیلی راحت میتونست سر اون بند جدایی اول با تیم به توافق برسه ، و معلوم شه که پرسپولیسه بعد یه هفته اجازه مرخصی بگیره و بیاد، نه اینکه واسه پرسپولیس ناز کنه!

تاپیک سوت و کور باشه بهتر از اینکه یه ساعت یه بار از بازیکن ها عکس بزاریم زیرش بنویسیم اسطوره و....
    بگذریم

علی کریمی هم بهترین کارو کرد که رفتش شک نکن با علی دایی به مشکل می خورد این دوتا از زمان تیرکمون شاه با هم درگیرن امکان نداره یه فصل با هم کنار بیان
    فصل قبل هم بخاطر بی تجربگی رویانیان انصاری فرد امد پرسپولیس و واقعا کلاه بزرگی سر تیم رفت البته شک ندارم طبق سنت این چند سال این فصل کریم یکی از بهترین های لیگ میشه کلا هرکی از پرسپولیس میره بازیش بهتر میشه

اصلا به تیم دایی خوشبین نیستم هنوز اون فصل خاطرمون هستش که علی دایی تمام رکود های دست نیافتی شکوند و پرسپولیس نابود کرد
    بازیکن بزرگی بود درست ولی مربی قابلی نیست

6. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حدادی فر:
    هافبک تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: فوتبال ما غیر حرفه ای است من در مورد پیوستنم به پرسپولیس هیچ قولی به مسئولان پرسپولیس نداده بودم.
    قاسم حدادی فر در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: من تعجب می کنم از حرف هایی که پشت سر من زده می شود پرسپولیس تیم بزرگی است و هر بازیکنی آرزو دارد در این تیم بازی کند اما من بعد از مشورتهایی که از بزرگترهای خودم گرفتم صلاح دیدم در ذوب آهن بمانم با وجود اینکه در ذوب آهن هم در فصل گذشته مشکلات زیادی داشتم اما بعد از صحبت های صمیمی که با مدیرعامل این باشگاه داشتم به این نتیجه رسیدم یک فصل دیگر در خدمت ذوب آهن باشم.

هافبک تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در مورد شکایت مسئولان پرسپولیس از ذوب آهن اظهار داشت: من ترجیح می دهم که در این مورد صحبتی نکنم فقط این موضوع را می گویم که من صد در صد در ذوب آهن بازی خواهم کرد و به غیر از ذوب آهن به هیچ تیمی فکر نمی کنم.

وی در مورد رقم پیشنهادی ذوب آهن اصفهان گفت: بعضی ها فکر می کنند من دو برابر رقم پیشنهادی که از پرسپولیس داشتم از ذوب آهن گرفتم اما من به آن کسانی که چنین فکر می کنند باید بگویم رقم پیشنهادی پرسپولیس از ذوب آهن خیلی بیشتر بود و من حداقل تصمیم گرفتم یک فصل برای پول بازی نکنم بیشتر در تیمی دوست داشتم بازی کنم که در آرامش باشم تا شروع مسابقات جام جهانی 2014 خودم را به کادر فنی تیم ملی نشان بدهم و جایگاهم را در تیم ملی از دست ندهم

..............

یعنی لیگ دوروز دیگه شروع میشه عمو قاسم هنوز حرفش سر زبوناست ؟

این بازیکنایی که الان حرفشونه تا بخوان به شرایط تیم عادت کنن میشه نیم فصل . تیممون تمریناتش رو زودتر آغاز کرد از سایر تیمها و اکثر نفرات بودن توی دوران بنسازی و شرایط آماده سازی پس زیاد نباید از این حیث ناراحت باشیم . تیمای دیگه هنوز دارن میگن ما این و جذب میکنیم اونو جذب میکنیم .

8. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مهمتر از حواشی بین رویانیان و فتح ا... و جوابیه بازیکنامون بهش این شایعاتیه که خبرگزاریا واسه نیلسون و حقیقی دارن درست میکنن . فصل پیش نیلسون نشون داد که وزنه مهمی توی دروازه برا ماست و به همین راحتی ها پا پس نمیزنه ولی قلم بدستان و اصحاب رسانه از رابطه دوستانه حقیقی با چنتا بازیکن نتیجه گرفتن که که میخوان زیر پای نیلسون رو خالی بکنن . !!! امیدوارم در حد شایعه باشه اونم از نوع سه نقطش!

12. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بنگر: مي‌خواهيم با بُرد شروع کنيم

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نتيجه بازي مقابل فولاد و سايپا نگران‌کننده نيست چون در اوج بدنسازي به ديدار اين دو حريف رفتيم.
    محسن بنگر ابتدا در خصوص بازي مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: بدون شک هميشه بازي اول حساس، سخت و پرهيجان است و ما هم با آمادگي کامل به اين بازي فکر مي‌کنيم.

به گزارش فارس ، وي افزود: هواداران بيايند و چون ما دوست داريم ورزشگاه آزادي رنگ قرمز پرسپوليس را بر خود ببيند. اگر هواداران حامي ما باشند، قطعاً با تيمي که داريم راحت‌تر مي‌توانيم به هدفمان برسيم.

بنگر تاکيد کرد: ما يک بازي دوستانه مقابل تراکتورسازي انجام داده‌ايم. آنها تيم بسيار خوب و منسجمي هستند. بازيکنان با تجربه و حرفه‌اي دارند که بسيار خوب مي‌توانند حتي در خانه حريف خطرناک باشند اما ما هم پرسپوليس هستيم.

مدافع پرسپوليس در پاسخ به سؤالي که آيا شناخت آنها از پرسپوليس خطرناک نيست، گفت: بالاخره بازيکنان پرسپوليس را همه مي‌شناسند، همانطور که آنها ما را مي‌شناسند.‌ ما هم از آنها شناخت کافي داريم و درجريان همه مسائل هستيم اما اينها بهانه‌اي نمي‌شود که حريف را دست کم بگيريم. ما همه بايد با هم کمک کنيم تا قدم اول را محکم برداريم. مطمئن باشيد هرگز گول بازي دوستانه قبلي را هم نمي‌خوريم.

بنگر درباره حضور بازيکنان جوان در پرسپوليس نيز تأکيد کرد: جوانان خيلي خوبي داريم که مطمئن باشيد با تجاربي که به دست مي‌آورند به زودي کارهاي بزرگي براي پرسپوليس مخصوصاً در سالهاي آينده انجام مي‌دهند. آنها بسيار جوياي نام و با انگيزه هستند که انشالله بتوانند براي پرسپوليس مؤثر باشند تا راه چند ساله را چند روزه بروند.

مدافع قرمزپوشان درباره دو باخت گذشته مقابل فولاد و سايپا در ديدارهاي دوستانه نيز خاطرنشان کرد:‌ ما بازي‌هاي دوستانه را فقط به چشم مرور کارهاي تاکتيکي و شناخت از يکديگر برگزار کرديم. به نظر من هيچ خطري اين دو باخت براي پرسپوليس نداشت چون در اوج بدنسازي و فشارهاي زياد مقابل فولاد و سايپا بازي کرديم. ما صبح روز بازي با سايپا بدنسازي کرديم و بعد ازظهر به ميدان رفتيم. هيچ نگراني وجود ندارد انشالله هميشه باخت‌ها در بازي دوستانه باشد. ما در اولين بازي‌مان در ليگ سيزدهم مي‌خواهيم در آن بازي هرگز امتياز از دست ندهيم که انشالله اين اتفاق مقابل يکي از بهترين تيم‌هاي ليگ برتر و حريف ما در صدر جدول خواهد افتاد.

وي در پايان درباره مصدوميتش نيز تأکيد کرد: مصدوميتم به طور کامل برطرف نشده اما خدا را شکر خيلي خوب هستم و انشالله براي بازي چهارشنبه شب مشکلي ندارم. هدف ما اين است که روز چهارشنبه دروازه پرسپوليس بسته باشد و اين موضوع با توجه به بازيکنان حريف خيلي سخت است اما ما نگران نيستيم چون مدافع‌هايي پرسپوليس دارد که آنقدر با هم هماهنگ هستند که بازي کردن مقابل آنها بسيار سخت است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رويانيان: 25 درصد نيازهاي مالي‌مان را جذب کرديم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با عقد قرارداد جديد 20 تا 25 درصد نيازهاي مالي‌مان را براي فصل جديد جذب کرديم.

محمد رويانيان پس از عقد قرارداد با اسپانسر جديد گفت:‌ ما مذاکرات زيادي را براي عقد قرارداد با چند اسپانسر انجام داديم که بالاخره با بانک گردشگري به توافق رسيديم. باشگاه پرسپوليس بر اساس اين قرارداد رو و پشت پيراهنش براي يک فصل نام اين بانک را خواهد زد و تبليغات در اختيار اسپانسر مربوطه است.

به گزارش فارس، وي افزود: همچنين لوگوي مربوطه نيز تا پايان فصل بر روي پيراهن پرسپوليس خواهد بود. ما اميدواريم در ساير زمينه‌ها نيز يعني در سه بخش ديگر با اين بانک به توافقاتي برسيم تا به پرسپوليس کمک شود. در حال مذاکره هستيم و به زودي تعيين تکليف در بخش‌هاي ديگر نيز مشخص خواهد شد.

رويانيان ادامه داد: ما به دنبال همکاري در زمينه‌هاي تجاري هستيم و جا دارد از آقاي صفري مديرعامل اين بانک که نگاه ويژه‌اي به باشگاه پرسپوليس داشت و مهندس جهانگيري تشکري ويژه داشته باشم. اميدوارم که همکاري ما در آينده بيشتر شود. ما با اين اسپانسر حداقل 20 الي 25 درصد نيازهاي مالي خودمان را تامين خواهيم کرد تا انشاءالله با خيال راحت‌تر به آينده فکر کنيم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by clau; 22-07-2013 at 13:50.

14. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اگه مصاحبه ها رو در مورد حقیقی درست و کامل خونده باشین متوجه چند تا نکته میشین...
    مخصوصا اون قسمتی که گفته میشه روبین کازان حقیقی رو میخواسته به تیم های اروپایی قرضه بده به شرط اینکه فیکس باشه، که هیچکدوم تضمین ندادند ، که در نهایت به این دلیل راهی پرسپولیس میشه!!!

یعنی من برآیندم از این حرفا اینه که پرسپولیس به روبین کازان قول فیکس بودن حقیقی رو داده!!!! پس به احتمال زیاد دروازه بان اول تیم حقیقی خواهد بود ولی به دلیل اینکه در اردو های تیم نبوده چندبازی اول رو نیلسون ثابته و در طول فصل هم چند بازی در میون نیلسون بازی خواهد کرد!

نیلسون فصل پیش واسه پرسپولیس سنگ تموم گذاشت اما خب ما نباید شرایطش و ضعف هاشو هم از یاد ببریم...خوبی هاشو که همه میدونن اما سه تا ضعف عمده داره:

1.نیلسون قدش کوتاهه، که باعث میشه تو خروج ها زیاد خوب نباشه و نتونه رو سانتر ها درست توپ ها رو جمع کنهاز روی سر بازیکنا ، توی ضربات آزاد و پنالتی ها هم عملا کم میاره به خاطر قدش! هر چند یه خوبی هم داره این قد کوتاهش که توپ های اطراف بدنش رو خیلی سریع میتونه دفع کنه و مثه شهاب گردان قد بلند نیس که تا میخواست خودشو پخش کنه توپ ازش رد شده بود!!
    2.به خاطر سنش رفلکس و انعطاف پذیری کمی داره! از لحاظ بدنی واقعا کم میاره.
    3.تو بعضی صحنه ها دو دله! یه ذره با استرس بازی میکنه و ارامش نداره

اما من در کل دروازه بان خوبی میبینمش ولی یکی رو در سطح کیفیت خودش به عنوان جانشین واسش لازم میدونم

16. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مخالفت دايي با حضورپرسپوليس درهتل المپيك

هنوز معلوم نيست دايي چرا هتل المپيك را نخواسته اما مي توان حدس زد او دوست ندارد با تيم هايي كه در اين هتل اردو برپا مي كنند تقابلي داشته باشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملت ایران: تيم فوتبال پرسپوليس به احتمال فراوان در فصل پيش رو براي اردوهاي شبانه روزي اش در تهران قبل از مسابقات خانگي به هتل پارسيان آزادي خواهد رفت.
    امروز سعيد شيريني براي رسيدگي به اين موضوع به هتل آزادي رفته بود تا قرارداد حضور در اين هتل را نهايي كند.
    البته گفته مي شود مسوولان باشگاه پرسپوليس ابتدا دنبال اين بوده اند تا تيم براي اردوهاي خانگي خود به هتل المپيك كه به ورزشگاه آزادي چسبيده و فاصله بسيار كمي با محل بازي هاي خانگي تيم سرخپوش پايتخت دارد، بروند اما علي دايي با اين مساله مخالفت كرده و هتل آزادي را پيشنهاد داده است.
    هنوز معلوم نيست دايي چرا هتل المپيك را نخواسته اما مي توان حدس زد او دوست ندارد با تيم هايي كه در اين هتل اردو برپا مي كنند تقابلي داشته باشد.
    البته گفته مي شود هزينه هاي قرارداد با اين دو هتل تفاوت چنداني با هم ندارد ضمن اينكه از آنجايي كه هتل آزادي متعلق به بنياد مستضعفان است باشگاه پرسپوليس مي تواند از اين هتل تخفيف بگيرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 6 کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مشکل قاسم دهنوی هم حل شد و کمیته انظباطی 60 میلیون جریمه اش کرد

20. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •