ببخشيد من فكر كردم اسم يوزرتون با اسم ...
اميرجان اين قسمت رو بد نوشتم يه كم
اين يه مثال ميكرو هست ... در ميكروكنترلر هاي سري avr مثل atmega 8 , 16 ,32 و ... ولتاژ كلا صفر تا 5 ولت هست ... و مبدل آنالوگ به ديجيتال A/D (بر عكس موضوع مورد صحبتمون D/A ) مياد نمودار ولتاژ رو دقيقا همون طوري كه در شكل هاي موجود در پستتون قابل ديدن هست سمپل گيري ميكنه ... كه حالا فرضا 10 بيت هست اونجا
و تو ميكرو هاي سري ARM اين ولتاژ 0 تا 3.3 ولت هست و ... و حتي اگر بخوان ولتاژهاي بيش تر رو بدن روش هاي مختلفي رو استفاده ميكنن مثل ساده ترين روش اون كه تقسيم ولتاژ با استفاده از دو تا مقاومت هست...
و منظور اينه اگر بر فرض 10 بيتي باشه مبدل ما درواقع اون بازه 0 تا 5 ولت (آنالوگ) رو به 1024 نقطه تقسيم بندي ميكنه ... و براي مثال وقتي عدد 512 از ورودي خونده شه يعني در آنالوگ ما داشتيم 2.5 ولت كه در ديجيتال شده عدد 512 دسيمال .
يه چيزي مثل همين شكل شما :
حالا دقيقا در بحث D/A بر عكس همين رخ ميده ...
اما از لحاظ تئوري هرچه تعداد بيت مبدل ديجيتال به آنالوگ بيش تر باشه درواقع اون نرخ سمپل گيري و تعداد اون نقاط بيش تر هست
مثلا اگر ده بيت باشه عددي كه توش جا ميشه 1024 هست نهايتا !حالا اگر 11 بيتي باشه 2048 نقطه داريم در بازه پيك تو پيك مون و ...
پس اون register اي كه اون مقدار رو نگه ميداره بايد ظرفيت خوبي داشته باشه نه يك بيت كه يا 0 هست يا 1 !!! پس از لحاظ تئوري امكان پذير نيست و رو كاغذ يك مسئله خنده دار هست فقط
فكر كنم يك اشتباه تايپي باشه ...

اما اگر نباشه چيز جالبي ميشه كه از درك من خارج هست

در هر صورت اميدوارم خوب توضيح داده باشم شرمنده اگر بازم گنگ هست يه مقدار ...
البته زياد هم مربوط نيست به سيستم هاي صوتي و كلا مربوط هست الكترونيك ديجيتال كه رشته خودم هست ...
پخش ديگه هم هست كه زير 16 بيت باشه ؟ چون من كمترين حالت رو 16 بيت ديدم ...