تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 602 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله همون داخل گوشی . بیس خیلی برام مهم نیست ولی همه آهنگی گوش میدم . قبلا یه skull candy full metal jacket داشتم که بعد از خریدش دیدم جز 10 هدفون " نخرید " دنیا بود . خسته نباشم یه موضوعه دیگه هم هست . جایی هست اینا تو خود ایران گیرم بیاد؟ و اینکه راحتیش تو گوش واسم مهمه. آخه همیشه تو گوشمه ولی از اونطرف هم. حاضر نیستم کیفیت رو فدای این موضوع کنم
    وستون که نه، شور هم یک مغازه ایی بود توی جمهوری، که میکروفون و وسایل استودیویی شور رو می آورد، قبلاً مثل اینکه چند مدل از هدفون هاش رو هم آورده بود، ولی قیمتش خیلی زیاد بود
    در مورد راحتیش به این تاپیک مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای صدای گرم، من vsonic gr06 و sony mh1c (نسخۀ 24 دلاریش البته) مناسب می دونم. اینها در مقابل قیمتشون بسیار با صرفه تر هستن

2. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ی ایرفون زیر 100معرفی کنید بهم
    این چطوره
    MH-EX300AP سونی
    فابریک سونی زد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این مدل shure se215 که میگم .کابلش جدا شدنیه. درسته خنده دار به نظر میرسه ولی برام مهمه. چون اونقد پول ندارم که سالی یکی بخرم هدفون.به خاطر همینه که میگم حالا که میخوام حدود 300 400 هزینه کنم یه خوبش رو بگیرم ...دلیل اومدنمم اینجا اینه که از یکی که تجربشو داره . میتونه خوب اطلاعات رو دربیاره بپرسم حتی سراغ اون سایته مربوط به shigzeo هم رفتم چیزی توش نبود...راستی با این قیمتایی که اونجا دیدم توانایی خرید amp رو ندارم...منبع گوش دادنم هم iriver E40 و xperia pro.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان میخوام یه پشت گردنی (Neckback) از سنهایزر برای استفاده موقع دوچرخه سواری برای خودم بردارم. کسی تجربه ای از مدلهای سنهایزر داره؟ بهترین کدومه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این مدل shure se215 که میگم .کابلش جدا شدنیه. درسته خنده دار به نظر میرسه ولی برام مهمه. چون اونقد پول ندارم که سالی یکی بخرم هدفون.به خاطر همینه که میگم حالا که میخوام حدود 300 400 هزینه کنم یه خوبش رو بگیرم ...دلیل اومدنمم اینجا اینه که از یکی که تجربشو داره . میتونه خوب اطلاعات رو دربیاره بپرسم حتی سراغ اون سایته مربوط به shigzeo هم رفتم چیزی توش نبود...راستی با این قیمتایی که اونجا دیدم توانایی خرید amp رو ندارم...منبع گوش دادنم هم iriver E40 و xperia pro.
    من اون لینکی که به شما دادم، برای shigzeo نبود
    اتفاقاً برای شمایی که پول ندارین، se215 گزینۀ گرون تریه، خودش که 99 دلار قیمتشه، کابلش هم 45 دلاره حداقل
    حالا یا شما همین الأن میرین و 99 دلار پول شور می دین و در صورتی خرابی کابل، 45 دلار پول کابل، که میشه 135 دلار
    یا همین الأن حتی اگر 3 تا سونی mh1c بخرین، کلاً میشه 90 دلار
    متأسفانه مثل اینکه به علت فروش زیادش، نوع بدون بسته بندیش هم قیمتش رفته بالا و بالای 40 دلار شده

صد در صد کیفیت و راحتی شور بیشتره، و شما میتونین اطلاعات کاملتر رو توی همون لینک بگیرین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rave-87; 20-07-2013 at 23:58.

7. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ی ایرفون زیر 100معرفی کنید بهم
    این چطوره
    MH-EX300AP سونی
    فابریک سونی زد

فرض کتید ایرفون اورجینال بیتس که رو جعبه اچ تی سی هست رو من دارم میخرم زیر 100تومن بنظرتون با حدود 100تومن میتونم چیز بهتری بگیرم؟ سورسم فلک با پلیر کووان جی 3

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فرض کتید ایرفون اورجینال بیتس که رو جعبه اچ تی سی هست رو من دارم میخرم زیر 100تومن بنظرتون با حدود 100تومن میتونم چیز بهتری بگیرم؟ سورسم فلک با پلیر کووان جی 3

سلام.
    چون سورس حرفه ای دارید با کمی افزایش بودجه Sony XBA-1 مناسب است.
    موفق باشید.

Off: این shigzeo هم چه انتقادای تندی کرده...
    Last edited by kavehj4488; 20-07-2013 at 19:09.

10. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    موفق باشید.

ببخشید من این مدل رو کجا می تونم تهیه کنم؟ من کل نمایندگی های سونی تو پایتخت رو گشتم نداشت! تو جمهوری جایی رو میشناسین؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستانی که به دنبال m50 میگردند
    با توجه به قیمت جدید این هدفون که بسیار بالاست توصیه نمیشه و میشه جایگزین بهتری براش پیدا کرد.
    برتریهای z1000 بر m50:
    1.کیفیت ساخت بهتر
    2.سبکتر و راحتر
    3.کابل قابل جدا شدن که یک 1.2 متری(برای استفاده ی پرتابل) و 3 متری(برای استفاده ی در خانه) داره.
    4. با توجه به کوچکتر بودن z1000 وقتی روی سرتون میزارین کوچکتر به نظر میاد.
    5.صدای مید بهتر و مید کاملا فوروارد(یکی از بزرگترین عیب های m50)
    6.های کنترل شده تری داره. توی m50 در بعضی از اهتگای های زیاد شما رو اذیت میکنه.
    7.کیفیت و جزئیات بیشتر بیس
    8.ساند استیج عمق بیشتری داره و در کل صدای 3 بعدی بهتری داره
    9. و شاید برای ما که توی ایران هستیم مهمترینش اینه که z1000 برخلاف m50 احتیاج به امپ برای درایو شدن کامل نداره.
    برتریهای m50 بر z1000:
    1.توی m50 مقدار بیس بیشتره و بومی تره ولی همون طور که گفتم کیفیت بیس توی z1000 بالاتره
    که این خبر بدیه برای کسانی که به basshead هستند.
    2.ساند استیج توی m50 پهنای بیشتری داره ولی توی z1000 عمق بیشتری داره.
    3.خوب m50 یه سیستم جمع شدن داره که z1000 این رو نداره پس حملش یه کمی مشکلتر میشه
    به همین دلیله که z1000 یه هدفون نیمه قابل حمل به حساب میاد.
    خوب همینطور که میبینید z1000 تقریبا یک اپگرید خیلی خوب نسبت به m50 به حساب میاد.
    ولی یه سوالی که پیش میاد اینه که مگه m50 یکی از با ارزشترین هدفونها نیست(نسبت قیمت به صدایی که میگیرین)
    چطوریه که حالا یک مدل سونی میاد و اون رو شکست میده.
    خوب برای اینه که قیمت z1000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی قیمت m50 در حال حاظر در جهان حدود 150 دلاره( هر دو در تاریخ این پست)
    ولی به دلایل نا معلومی در حال حاظر m50 در ایران با قیمت حدود 950 تومن
    و z1000 با قیمت حدود 850 تومن عرضه می شوند. که موقعیت بسیار مناسبیه برای دوستانی که تصمیم به خرید m50 داشتند.
    ضمن اینکه امکان تست در فروشگهای سونی مخصوصا دنیای سونی هست. پس بهتره که قبل از خرید هم حتما تست کنید.
    لینک های مفید:
    ضمن اینکه با توجه به اینکه z1000 دیگه تولید نمیشه. سونی اومده و در اون رنج قیمت sony mdr 1R رو معرفی کرده.
    این هدفون قیمت مناسبتری داره و بیس قویتر و دوباره اپگرید نسبتا خوبی نسبت به z1000 ولی متاسفانه مثل اینکه هنوز وارد ایران شده(تاریخ این پست) اونم هدفون بسیار خوبیه و با فاصله ی کمی نسبت به momentom قرار میگیره.
    موفق باشید.
    با توجه به صحبت های آقای t-jays و کمک های فراموش نشدنی آقای pedi-xx من امروز هدفون z1000 رو با قیمت 605000 تومان تهیه کردم.
    با تست اولیه هدفون اول کاملا پشیمون شدم، انگار صدا یه سری افکت های خاصی داشت که با گوش من سازگار نبود. به خاطر همین هم گفتم یه bx1000 بده تست کنم که گفت این مورد رو واس تست نداریم و مجبور به تست bx500 شدم و اگه مسخره نکنید از صدای اون خیلی بیشتر خوشم اومد
    صدای باز و طبیعی تر و بیس قوی تری داشت (z1000 که اصلا بیس نداشت ) و گوشی هاش راحت تر بودن ولی یه ذره رو گوش هم میومد که زیاد احساسش نمیکردی ولی در عوض صداهای بیرون و فروشنده ها رو با جزئیات بالا میشنیدم که با خودم گفتم احتمالا صدای آهنک هم همینطوری میره بیرون

چون من بیرون از منزل هم میخواهم گوش کنم ( به نظرم z1000 یه کم زیادی تو ذوق میزنه ) نظرشما چیه؟

یه مورد جالبم این که xb1000 سی چهل تومن از z1000 گرونتر بود.
    یه 2*2 تا 4 تا کردم دلو زدم به دریا و z1000 رو خریدم. فروشندهه خوشحال بود میگفت جفتشو بخر
    خلاصه که خدا کنه بعد از خرید یه پلیر خوب، از خرید این هدفون پشیمون نشم. ( اگه به گفته دوستمون به آمپ احتیاجی نداشته باشه )
    pedi جان اگه پلیری آمپی چیزی خریدی که راضی بودی ما رو هم بی خبر نزار
    من میخواهم یه آی پاد تاچ 5 بگیرم.
    باز هم از همه ی دوستان تشکر میکنم
    Last edited by mohsen 1373; 20-07-2013 at 23:13.

13. 5 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    موفق باشید.

سنهایزر cx 271 چی بین ایندو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •