سیستم هیچ نشونه ای از ویروس نداره ، حالا اگه عکس کارو راه ننداخت لوگ هم میذارم .
مرسی
![]()
سیستم هیچ نشونه ای از ویروس نداره ، حالا اگه عکس کارو راه ننداخت لوگ هم میذارم .
مرسی
![]()
سایت زیر رو بخونید ببینید کمکی بهت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسپر رو آپدیت و درایو C رو اسکن کنید
سلام ارتباط مودم قطع می شه هر چند ساعت
انتی ویروس:اوست
ویندوز:7
سلام. من دکمه اسکن رو می زنم یه پیغام میده به این مضمون :
for some reason your system denied write access to hosts file
زیرشم گفته فایل هوست رو وا کن و خطهای مربوط به برنامه هایجک رو پاک کن ولی هیچ خطی واسه این برنامه نیست.
نمیدونم مشکلتون چیه ولی یه نگاهی به اینجا بندازید
شاید برنامه hijackthisمشکلی داره
سلام
این فایل txt لاگ:
ویندوز 7 هست ، ویروس یا هر فایل خرابکاری رو سیستم از فلش مموری آلوده گرفته ، آنتی ویروس آویرا رو سیستم بود که دیروز پریروزا uninstall کردمش که یه چیز دیگه نصب کنم ، که حالا اومدم از شما مشورت بگیرم . در ضمن usb security هم رو سیستم بود که کلا غیب شد بعد از آلوده شدن .
مچکرم
Last edited by pianoba; 26-06-2013 at 13:09.
سلام .
سیستم من یه مشکلی پیدا کرده و اینکه خیل کند شده! بعد از تو تسک منیجر که نگاه کردم دیدم اکثر مواقع 100% درگیر هست سی پی یوش!!
ویندوزم سون 32 بیتی هست و از Eset Smart Security 6 استفاده میکنم وامروز Malwarebytes Anti-Malware رو هم نصب کردم که بعد اسکنش درست نشد بازم
اینم فایل لوگ :
Last edited by superior; 05-07-2013 at 16:50.
سلام برادر
این فایل GoogleUpdate.exe رو پاکش کن الکی هم سرعت سیستم رو نگیره هم ترافیک نخوره. فایل آپدیت کروم و Google Earth هست.
با برنامه Tuneup Utilities 2013 یک One Click Maintenance بزن بزار کامل کارشو انجام بده. حتی بزار Defrag هم انجام بده. بعد هم بیا و Registry رو با همین برنامه Optimize کن. توی Tab های بعدی داره.
سلام
2-3 روز پیش یه فلش آلوده به سیستم زدم که آنتی ویروس هم وقتی اسکنش کرد فایل آلوده رو نشناحت. اسم فایل ReadMe.exe هست و داخل هر درایو و همچنین هارد اکسترنال و فلش خودم که اونموقع وصل بودن به سیستم یدونه فایل با همین اسم ساخته شده و سرعت سیستم هم تا حد کمی پایین آمده . و هی گیر میکنه.
سیستم عامل : xp sp3
آنتی ویروس : nod32 ازین 30 روزه ها! ورژن 5
اینم فایل:
بچه ها هر وقت سیستمم بالا میاد nod این پیام زیر رو میده:
همیشه هم clean رو میزنم ولی دوباره که سیستم بالا میاد این پیام ظاهر میشه!
اگه کمک کنید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)