تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1155 از 2365 اولاول ... 15565510551105114511511152115311541155115611571158115911651205125516552155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,541 به 11,550 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

سلام

یک عدد ساب با یک عدد آمپلی میخوام بخرم
    بودجه:
    برای ساب 400 تومن کارکرده یا نو مهم نیست فقط قدرتی میخوام کیفیت هم مطلوب باشه
    آمپلی هم خودتون پیشنهاد بدید بودجه هم 200 این ور اونور حالا شما خودتون بهت میدونید چی بهتره
    + نظرتون در مورد سایب هرتز ebx300 1000w به قیمت 450 چیه؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرهام جان خيلي ممنون از پست خوبت اما اگر پست بنده رو خونده باشي متوجه ميشي بحث سر اين نبود ...
    سوال اينجاست كه چجور پايونير 6350 با يك بيت مبدل آنالوگ به ديجيتال ميتونه همون كيفيت 7016 كنوود 24 بيت رو داشته باشه !؟

و اينكه روي كاغذ يك مبدل 24 بيتي بايد 8 ميلون بار بيشتر دقت داشته باشه از يك مبدل 1 بيتي مادامينكه فركانس كاري رو 24 برابر بالابرد و به صورت سريال داده ها وارد اون بيت بشه ... كه اين كار هم محدوديت هاي خودش رو داره ...

سوال اينجاست ... دوستاني كه ميدونن اين مبدل يك بيتي چيه قضيه اش بيان راهنمايي كنن خيلي جالب شده واسم
    ارادتمند شما امیر هستم
    تا اونجا که من میدونم مبدل یک بیتی عملا نباید وجود داشته باشه من بنا رو گذاشتم بر اینکه سایت اشتباه کرده
    درمورد پست شما این جمله رو نگرفتم
    يعني 0 تا 5 به 2 به توان 24 نقطه تقسيم بندي ميشه ... كه هرچي بيشتر باشه دقت بالاتر هست
    Last edited by pahama1; 19-07-2013 at 18:05.

3. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

یک عدد ساب با یک عدد آمپلی میخوام بخرم
    بودجه:
    برای ساب 400 تومن کارکرده یا نو مهم نیست فقط قدرتی میخوام کیفیت هم مطلوب باشه
    آمپلی هم خودتون پیشنهاد بدید بودجه هم 200 این ور اونور حالا شما خودتون بهت میدونید چی بهتره
    + نظرتون در مورد سایب هرتز ebx300 1000w به قیمت 450 چیه؟
    200 امپه خوب گیر نمیاد واسه ساب...
    400 تومن من type s alpine یا wild beast cadence رو پیشنهاد میدم ...

5. 2 کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان نمیشه تنظیم کرد آمپ کمتر به کواک برسونه؟؟به جای 150 100 برسونه!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسسسسییی استاد بابت توضیحات کامل
    حتی نمیشه تنظیم کرد کمتر به کواک برسونه؟؟به جای 150 110 برسونه!
    سلام و شب بخیر.
    مگه نگفتم به من نگو استاد؟
    ارادت دارم.
    اتفاقا بهتره که توان آمپلیفایر بالاتر از درایور باشه.
    قبلا عرض کردم. اگر گین خیلی بسته باشه صدای اسپیکر در نمیاد و اگر خیلی باز باشه دیستورشن بوجود میاد.
    به طور کلی اگر سیستم روی اصول علمی و عملی نصب شده باشه .یعنی همه چیز از برق و کابل و اکسسوری مناسب باشه باید توان امپ با تونا اسپیکر برابر باشه.ولی تو ایران اغلب ماشینها از دینام تا آمپلیفایر دارای افت ولتاژهستند.پس بهتره توان آمپلیفایر بالاتر از اسپیکر باشه.

دوستان

تو رو خدا یکم مشاوره بدین .

فقط از پایونیر

خواستم 6975 بخرم دیدم تقلبیش خیلی زیاده 6975 v2 جاش اومده الانم قیمتش 427000 تومن هست . حال کسی از دوستان از این باند خریده کیفیتش چطوره ؟

اما دوستم پیشنهاد داد اینو بخرم .

صدای کریستالی اصلا خوشم نمیاد . بیس میخوام . پخشم هم فابریک 206 ---امپ هم معرفی کنید . (حتی ممکنه 2 جفت از این باند ها بزنم . یعنی 4 عدد )

قیمت : 226000 تومن

پایونیر Pneer TS-A6994Sio

دوست عزیز استدعا میکنم دور پایونیر رو خط بکش.
    BASS خوب میخوای باید ساب ووفر ببندی.1073 هم خوبه ولی هزینه امپلیفایرش بالاس.
    ارزونترین آمپلیفایر برای درایو کردنش 7205 کن وود و بعدش 5500T هست.بقیه امپلیهای مثل dls و راکفورد و....قیمتش میره بالا.
    سلام بر اساتید
    نظرتان در مورد پخش 6350SD چیه؟با توجه به HiVolt بودن،توانایی خواندن USB و SD و امکانات نسبتآ کامل و قیمت مناسبی که داره.(با ظاهر قدیمی و تنظیمات متوسطش مشگلی ندارم)
    بین هدیونیت پاوونیر 6350SD و کنوود 7016 نظرتان با کدام است؟چون شنیدم 7016 منوی کندی داره و گاهی اوقات هنگ می کنه و از همه بدتر پنلش جدا نمیشه که خوراک اقا دزدس!!!!
    لازم به ذکره کواک را می خواهم HCX690 یا Co609 plus انتخاب کنم.
    من توصیه میکنم 7016 بردارید.
    اون هنگ کردن برای همه دستگاههها نیست. با برخی قلشها بعضی اوقات رو بعضی پخشها این هنگ دیده شده که اغلب با رفتن به نمایندگی و پروگرام شدن مشکلش حل شده.
    در مورد اسپیکر هر دو خوبن.ببین کدوم با بودجتون ساز گار است.
    CO فروشش 495 هست.تخفیف هم داره.
    هرتز رو نمیدونم.
    سلام ... حمید جان واسه کامپوننته تایپ r یا حالا کلا کامپوننت از رو امپ HPF بزارم یا full range ... اگر full range بزارم کامپوننت تو صدای زیاد فشار نمیاد خراب شه ... ؟
    سلام
    بهتره HPF و فرکانس کات 80-90 هرتز ست بشه.
    در حالت فول رنج اگر گین سیستم تنظیم باشه خیر ولی در غیر اینصورت حتما دیستورشن بوجود میاد و به اسپیکر آسیب جدی وارد میشه.
    سلام دوستان

من یه پایونیر 5150 usb داشتم. موقع فروختن ماشین دیگه برنداشتمش چون تقریبن خراب شده بود. ولی ازش کاملن راضی بودم. الان می خوام یه پخش واسه ماشین جدیدمون بگیرم (که مثل همین مدل فقط صوتی باشه). چنتا سوال داشتم:

1. همین پایونیر 5150 usb چنده الان؟ پیدا میشه؟
    2. همین مدل دی وی دی خورش (و usb) هست تو بازار؟ تصویری نباشه.
    3. مدل جدیدتر که دی وی دی خور هم باشه تو همون رنج قیمت چی پیدا میشه؟ (امکانات مدل قبلی رو داشته باشه، مخصوصن قابلیت پیمایش فایلها موقع گوش دادن آهنگ)
    4. پخش فابریک سمند ال ایکس ای اف 7 رو حدودن چند میخرن ازم؟ موقع خرید پخش جدید بدم به همون فروشنده خوبه دیگه؟

سپاس
    1-قیمت ندارم چون نیست تا جائی که میدونم.
    2-پخش dvd پخش کنه ولی تصویری نباشه؟!؟!؟
    3-پخشهای پایونیر 2DIN قمتهاشون بالای 1 هست.جدیدترین مدل 5550 هست.حدود 1600 هست و بسیار کامل.
    4-متاسفانه اطلاعی ندارم،شرمنده
    سلام خدمت دوستان عزیز
    و اما بحت جذاب کانورتورهای دیجیتال به آنالوگ

یکی از نیازهای هر فایل صوتی که به دیجیتالی ذخیره شده یا نیاز به پردازش داشته باشه مبدل دیجیتال به آنالوگه
    نسخه های ذخیره شده دیجیتالی بیت های اطلاعاتی رو بعنوان داده های متغیر دیجیتالی ذخیره می کند
    این داده ها بعد از خوانده شدن و کانورت شدن یک ولتاژ آنالوگ تولید میکنند
    تداوم این convert و تبدیل اطلاعات هست که باعث می شه یک فایل صوتی رو بشنویم و درک کنیم.

Sampling (نمونه برداری) به بیان ساده اینطور بیان می شود
    single piece of information قطعه ای مجزا از اطلاعات یا داده

ذخیره اطلاعات
    سی دی ها صوتی به صورت نمونه برداری 16 بیتی ذخیره می شوند
    هر نمونه برابر با عدد 2 به توان 16 می باشد(چون هر بیت اطلاعات دیجیتالی می تونه دو حالت داشته باشه ، یا 1 یا 0 )
    محاسبه این مسئله عدد 65.536 را به ما میده . در واقع این عدد تعداد نمونه برداری های انجام شده یا نقطه هایی هیت که در یک طول موج (پیک تا پیک) برداشته شده و در یک طول موج خروجی قرار می گیره
    یک مثال:
    اگه ما یه ذخیره سازی 3 بیتی داشته باشیم (یعنی فایلمون 3 بیتی ذخیره شده باشه)، ما فقط قادر خواهیم بود 8 لول خروجی متفاوت داشته باشیم (چرا؟ ، چون 2 به توان 3 می شود 8 ) که این مقادیر می توانند هم + و هم منفی باشند
    به بیان دیگر اگر این سیگنال خروجی از یک اسپیکر پخش شود قستCONE اسپیکر فقط می تونه در 4 موقعیت مختلف در هر جهت عکس العمل نشون بده (بالا و پایین نسبت به نقطه استراحتش)
    این موضوع می تونه منجر به یک خروجی سیگنال پایین و بی کیفیت
    بشه که صدای خیلی خوبی نداره . یک صدای با رزولوشن بالا طبیعتا یک کیفیت صدای بهتری رو تولید میکنه

Sampling rate یا درجه نمونه برداری
    درجه نمونه برداری تعداد عددی نمونه برداری های انجام شده از اطلاعات در یک ثانیه هست که در هر کانال صوتی ذخیره شده. سی دیهای صوتی معمولی یا سمپل ریت 44.100 در ثانیه ذخیره می شوند
    تصویر زیر نشان دهنده یک سیگنال 1000 هرتزی هست که با نمونه برداری 800 سمپل بر ثانیه ذخیره شده است
    نقطه های نورانی سبز مکان هایی هستند که اطلاعات نمونه برداری شده
    شما میتونید به راحتی تعداد و نقاط این نمونه برداری ها رو رو بشمارید. تعدادشون 8 تا توی هر سیکل یا بازه فرکانسه
    (این شکل 0.0045 ثانیه از یک ترک صوتی هست)

اما تصویر زیر یک سیگنال 1000 هرتزی هست که با سمپل ریت 44.100 ذخیره شده، همونطور که واضحه شما نمی تونید نقطه های سبز رو براحتی بشمارید . این تصویر هم 0.0045 ثانیه از یک ترک صوتی هست

دیجیتال به آنالوگ
    اطلاعات ذخیره شده در یک سی دی دیجیتاله. ما نمیتونیم امواج دیجیتال رو در ذهنمون پردازش کنیم بنابراین نیاز داریم که اون ها بوسیله تجهیزات صوتی قبل از این که به اسپیکر برسن تبدیل به آنالوگ کنیم
    این چرخه چیزیه که همواره در D/A converter سی دی پلیرها انجام میشه
    این مبدل سیگنال های دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل میکنه
    این سیگنال سپس به یک فیلتر low pass فرستاده میشه تا فرم واقعی یک موج آنالوگ رو پیدا کنه
    اگر این کار انجام نشود حاصل پردازش مانند یک نموادر ستونی یا پله ای می شود که از انحنا و نرمی و تمام مشخصات یک طول موج آنالوگ در اون خبری نخواهد بود

Oversampling: یا فرا نمونه برداری یا نمونه برداری مجدد

Oversampling یک تجسم ریاضی از اطلاعاته که اجازه میده یک سیگنال به تعداد X برابر از سمپل/ثانیه اولیه افزایش پیدا کنه این افزایش میتونه به هر ضریبی از x باشه ،این مقدار عددی X بستگی به طراحی اون کانورتر داره
    یک سیگنال 44 کیلو با دوبار Oversampling ، تعداد 88.000 نقطه اطلاعاتی خواهد داشت!!!
    تمام مدل های سی دی پلیر در حال حاضر از over sampling بهره می برند. حتی بعضی از اون ها از Oversampling هایی با درجه 8 یا درجه های بالاتر استفاده می کنند.
    تصویر زیر تفاوت میان یک دکودر دیجیتال بدون اور سمپلینگ و یک کانورتور با 2X اور سمپلینگ رو نشون میده

امیدوارم مفید بوده باشه

امیر خان بسیار ممنون و متشکرم. مقاله خیلی خوبی بود.واقعا دستتون درد نکنه.فقط اگر محبت کنید به این تاپیک منتقل بشه پستها جامع تر میشه و برای استفاده عزیزان مفید تر هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سپاسگذارم.
    پرهام جان خيلي ممنون از پست خوبت اما اگر پست بنده رو خونده باشي متوجه ميشي بحث سر اين نبود ...
    سوال اينجاست كه چجور پايونير 6350 با يك بيت مبدل آنالوگ به ديجيتال ميتونه همون كيفيت 7016 كنوود 24 بيت رو داشته باشه !؟

و اينكه روي كاغذ يك مبدل 24 بيتي بايد 8 ميلون بار بيشتر دقت داشته باشه از يك مبدل 1 بيتي مادامينكه فركانس كاري رو 24 برابر بالابرد و به صورت سريال داده ها وارد اون بيت بشه ... كه اين كار هم محدوديت هاي خودش رو داره ...

سوال اينجاست ... دوستاني كه ميدونن اين مبدل يك بيتي چيه قضيه اش بيان راهنمايي كنن خيلي جالب شده واسم
    پخش 1 بیت ندارم. یا 16 هستند یا 24
    Last edited by hamidR15; 20-07-2013 at 00:57.

8. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ارادتمند شما امیر هستم
    تا اونجا که من میدونم مبدل یک بیتی عملا نباید وجود داشته باشه من بنا رو گذاشتم بر اینکه سایت اشتباه کرده
    درمورد پست شما این جمله رو نگرفتم

يعني 0 تا 5 به 2 به توان 24 نقطه تقسيم بندي ميشه ... كه هرچي بيشتر باشه دقت بالاتر هست
    ببخشيد من فكر كردم اسم يوزرتون با اسم ...
    اميرجان اين قسمت رو بد نوشتم يه كم
    اين يه مثال ميكرو هست ... در ميكروكنترلر هاي سري avr مثل atmega 8 , 16 ,32 و ... ولتاژ كلا صفر تا 5 ولت هست ... و مبدل آنالوگ به ديجيتال A/D (بر عكس موضوع مورد صحبتمون D/A ) مياد نمودار ولتاژ رو دقيقا همون طوري كه در شكل هاي موجود در پستتون قابل ديدن هست سمپل گيري ميكنه ... كه حالا فرضا 10 بيت هست اونجا
    و تو ميكرو هاي سري ARM اين ولتاژ 0 تا 3.3 ولت هست و ... و حتي اگر بخوان ولتاژهاي بيش تر رو بدن روش هاي مختلفي رو استفاده ميكنن مثل ساده ترين روش اون كه تقسيم ولتاژ با استفاده از دو تا مقاومت هست...
    و منظور اينه اگر بر فرض 10 بيتي باشه مبدل ما درواقع اون بازه 0 تا 5 ولت (آنالوگ) رو به 1024 نقطه تقسيم بندي ميكنه ... و براي مثال وقتي عدد 512 از ورودي خونده شه يعني در آنالوگ ما داشتيم 2.5 ولت كه در ديجيتال شده عدد 512 دسيمال .
    يه چيزي مثل همين شكل شما :

حالا دقيقا در بحث D/A بر عكس همين رخ ميده ...
    اما از لحاظ تئوري هرچه تعداد بيت مبدل ديجيتال به آنالوگ بيش تر باشه درواقع اون نرخ سمپل گيري و تعداد اون نقاط بيش تر هست
    مثلا اگر ده بيت باشه عددي كه توش جا ميشه 1024 هست نهايتا !حالا اگر 11 بيتي باشه 2048 نقطه داريم در بازه پيك تو پيك مون و ...
    پس اون register اي كه اون مقدار رو نگه ميداره بايد ظرفيت خوبي داشته باشه نه يك بيت كه يا 0 هست يا 1 !!! پس از لحاظ تئوري امكان پذير نيست و رو كاغذ يك مسئله خنده دار هست فقط
    فكر كنم يك اشتباه تايپي باشه ... اما اگر نباشه چيز جالبي ميشه كه از درك من خارج هست
    در هر صورت اميدوارم خوب توضيح داده باشم شرمنده اگر بازم گنگ هست يه مقدار ...
    البته زياد هم مربوط نيست به سيستم هاي صوتي و كلا مربوط هست الكترونيك ديجيتال كه رشته خودم هست ...

پخش ديگه هم هست كه زير 16 بيت باشه ؟ چون من كمترين حالت رو 16 بيت ديدم ...
    Last edited by 3FX; 20-07-2013 at 01:02.

10. 2 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد.
    امروز نیز فرصتی دست داد تا در خدمت یکی دیگه از عزیزان باشم برای نصب سیستم صوتیشون.
    آقا آیت که از دوستان خوب سنندجی ساکن تهران هستند به همراه یکی از دوستانشون آقا داریوش گل.هر دو پسر گل و زحمت کش که واقعا پول رو با زحمت بدست می آورند،خیلی خوشحال شدم از زیارتشون.
    سیستم ایشون:
    1-آمپلیفایر ماسکونی QNE 120.4
    2-آمپلیفایر مونو کن وود 9105D
    3-کامپوننت گلیدن SQX 165
    4-DLS 1073
    5- یک جفت ساب ووفر "12 دیجیتال دیزاین داخل باکس پورتد.
    6-کابلهای RCA Monster Cable سری قدیم اورجینال.
    7-خازن 10 فاراد
    8-HU پایونیر مدل 5100UB
    9-پک برق 4 گیج ساند استریم.
    10-کابل اسپیکر و ساب ووفر ،2*1.5 و2*2.5 گلیدن
    متاسفانه چون در مراحل نصب حضور نداشتم لذا عکس نگرفتم .زمان تست و صدا گیری هم فراموش کردم.انشاءالله آیت خان خودشون عکس میگیرن و تو تاپیک مربوطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهند داد.
    در مورد صدا باید عرض کنم کامپوننتهای سری SQX کامپوننتهای کیفیتی هستند.به نظر من با پخش پایونر تو این رده صدای تیزی دارن.البته با اکولایزر قابل کاهش تیزی هست چون تست ما کلا رو حالت فلت و بدون هیچگونه افزایشی تو آپشنها بود.
    یه اشتباه کوچیک تو وایرینگ سابها نصاب انجام دادن و اون سری بستن کوئلها به جای حالت موازی بود.که منون تو شنیدن حجم صدای این دوساب معروق به شک انداخت. وقتی آمدم منزل متوجه موضوع شدم.آدم گاهی اوقات هنگ میکنه و از ایبن اشتباهات ازش سر میزنه.
    برای اینکه ماشین با وجود 1073 ها فقط BASS نشه،از روی آمپلیفایر کار اوورها رو روی حالت HPF قرار دادیم.
    سیستم در حالت استاندارد از نظر گین تنظیم شد.لذا ولوم تا 60 بدون دیستورشن بود.البته با توجه به نو بودن قطعات مقرر شد تا یک هفته برای Break-In شدن قطعات با ولوم ملایم موزیک گوش نمایند و اگر مواردی مورد پسندشون نبود جهت تنظیم مجدد به نمایندگی مراجعه نمایند
    دیگه موردی به نظرم نمیرسه.انشاءالله که به خوبی و خوشی یه عمر براشون بکوبه.
    شب همگیتون خوش،LTD

12. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من پايونير شاپ كه منبع حساب نميشه !!
    sonicelectronix و سايت رسمي پايونير و ... رو ميتوني روشون حساب كني ...
    درضمن 7016 پنلش جدا ميشه و اصلا هم هنگي نداره (خودم دارم !! تازه با فلش ها هم اصلا مشكل نداره و من تا الان سيليكون پاور و HP و PNY رو با هاش تست كردم خيلي خوب بوده)
    اون مدلي كه شما ميگيد پنلش جدا نميشه KIV 700 هست كه LCD رنگي داره و پنلش جدا نميشه و خيلي ناز هست !! اگر پنلش جدا ميشد 100% ميگرفتم ...

KIV-700 پنلش جدا نميشه و LCD رنگي داره (خيلي خوبه اين ويژگيش كه تو 8019 و 8016 و 7016 و .... نيست !! )
    اما 7016 پنلش جدا ميشه ولي lcd هم رنگي نيست ديگه ... 7016 رو ميدونم كه رنگ پنل و قاب و اينا عوض ميشه ... خودم رو آبي تيره گذاشتم

اين kiv-700 :

سلام
    آقا دوتا سوال داشتم
    اول اینکه این پنلش جدا نمیشه خو فقط یبار میتونی ازش استفاده کنی تا تو ماشینی بعدش باید دعا کنی پخشت هر جا هست خوب و خوش سلامت باشه یا اینکه لااقل دست هرکی هست بسوزه ، پس چیکارش باید کرد؟
    دوم اینکه راستش من تازه واردم و خیلی دوست دارم از این اصطلاحات فنی که من تو خیلی پستا سر در نمیارم چیه سر در بیارم. از دوستان میخوام راهنمایی کنن آدرسی واسه آموزش مباحث تخصصی سیستمای صوتی بم بدن ما هم بیایم شاگردی کنیم
    بازم شرمنده اینجا مطرح کردم
    مرسی
    Last edited by felfel_h7; 20-07-2013 at 11:18.

14. این کاربر از felfel_h7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1-قیمت ندارم چون نیست تا جائی که میدونم.
    2-پخش dvd پخش کنه ولی تصویری نباشه؟!؟!؟
    3-پخشهای پایونیر 2DIN قمتهاشون بالای 1 هست.جدیدترین مدل 5550 هست.حدود 1600 هست و بسیار کامل.
    4-متاسفانه اطلاعی ندارم،شرمنده
    منظورم از اینکه دی وی دی پخش کنه اینه که mp3 بریزم رو دی وی دی بزارم توش پخش کنه. فلش خور هم باشه، قابلیت گشتن تو فایلا هنگام گوش دادن به آهنگم مثل پایونیر 5150ub داشته باشه.

شما یا دوستان دیگه مدلی سراغ ندارین این 3 ویژگی رو داشته باشه؟ پایونیر هم نشد نشد، زیر 400 تومن. اگه نیست، یه مدل معرفی کنین هم فلش بخوره هم قابلیت گشتن تو فایلو داشته باشه، ترجیهن حدود 300.
    اگه از بین دوستان کسی همون 5150ub رو سراغ داره لطفا راهمنایی کنه کجا میشه پیداش کرد.

ممنون
    Last edited by amanofnoname; 20-07-2013 at 04:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان عزیز و استاید بزرگوار سلام

من یک راهنمایی برای خرید باند زیر قیمت 200 تومان میخوام
    خروجی پخش 4x45 هست و اصلا بعدها قصد اضافه کردن امپ ندارم
    یک باند باشه که بدون امپ حق مطلب را ادا کنه البته اگر صداش تیز نباشه و بیشتر به طرف بیس متمایل باشه خیلی بهتر
    راستی یک باندی باشه که تقلبی تو بازار نداشته باشه چون من کلا تو قسمت صوتی ماشین بی سوادم و شک نکنید جنس تقلبی خیلی راحت راه به پاچه بنده باز میکنه
    پیشاپیش از راهنماییتون مممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •