mer30 az hame dostan
mer30 az hame dostan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شما تو هر تاپیک فقط یه جمله مینویسی اون هم به فینگلیش
دکمه تشکر وجود داره برای این کار + حداقل فارسی اسپم بدید
اگه اینجوری پیش برید بن میشید.
موفق باشید
مبارک باشه. cpuش برات بترکونه.
چه جالب ! پس بکلایت دار پیدا کردی درسته ؟چه قدر باتری نگه میداره ؟ تو بیشترین و کمترین پردازش بگو لطفا.
Last edited by Thor God; 09-07-2013 at 19:17. دليل: اشتباه لپپی :))
دوست عزیز من هنوز کاملا مقدار مصزف باطریش تو دستم نیومده .ولی تا چند روز دیگه یه امار دقیق میدم فقط اینو بگم که تو حالت عادی 3 ساعت رو نگه میداره
elaheeshgh از چی ممنونین
سلام عزيزان
ببخشيد اينو اينجا ميگم ولي جاي ديگه اي پيدا نكردم
بعضي شركتاي لپتاپ+تبلت سازي تو چين هستن كه خيلي ارزون ميدن
يكي از دوستان هم بود حدود 6 ماه پيش رفت چين يه تبلت كه اينجا حدود 1.2 تا 1.3 ميليون بود اونجا گرفت 400 هزار تومن
الان هم كاملا راضيه
بعضي شركتا هستن كه مثلا يه مدلي كه اينجا 3 ميليون هست رو ميدن 700 هزار و منم باهاشون مكاتبه كردم گفتن اورجينال ميدن
يكي از دوستان هم داره ميره چين واسه خريد ( مغازه داره)
به نظرتون بگم اينجا رو هم بره ببينه اگه راست ميگن بگيره؟
نظرتون چيه؟
خيلي واسم مبهمه
طرف خط توليد و ... هم واسم فرستاده و تضمين داده!
؟؟؟
دوست عزیز من یه چیزی شنیدم که میگم مثل اینکه باید مثلا همین تبلتا که میان تو ایران رجیستری بشن البته دقیق نمیدونم.
دوست عزیز من بالاخره باتریشو تست کردم.این لپ تاپ در وضعیت نور 100% وای فای روشن,انتی ویروس روشن,نمایش یک فیلم و یک اهنگ و کار با اینترنت اکسپلورر و کروم و خیلی برنامه های باز دیگر (دیگه ترکوندمش) برای من دو ساعت دقیق باتری نگه داشت و امشب هم با نور 80 الی 90% با وای فای روشن و انتی ویروس روشن و همچنین وب گردی برام 3 ساعت و 5 دقیقه شارژ نگه داشت که مشید نور را کمتر کرد اما اون موقع چشم اذیت میشد.اما اینم بگم که این لپ تاپ همه چیش واقعا خوبه حتی من که تونستم با گرافیک 740 و بک لایت گیر بیارم. اما یه مشکل داره اونم اینکه تو روز روشن خیلی کیفیتش زیر نور خورشید جالب نیست و یکی دیگه هم اینکه من تو تاپیک خود همین لپ تاپ خیلیارو دیدم که از شارژ باتریشون مینالیدن البته اینم شانسیه که مال من خوبه.
دوستان من یکی از دوستانم میخواد یه لپ تاپ در حدود 1900000 تا 2000000 بگیره حالا هر کی میتونه بیاد و یه نظر بده و اگه کسی هم تو این رنج قیمت هم لپ تاپی داره که ازش استفاده میکنه لطفا تجربه کارشو در مورد اون لپ تاپ بگه.لطفا هر کی میتونه نظرشو بگه تا یه نتیجه گیری خوب بشه ازش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق قوانین شما باید تاپیک جدید باز کنی
تو این رنج قیمت هم اونقدر بحث شده که حتی مهمان های تالار اندازه مدیر بخش اطلاعات دارن
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)