تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1657 از 2199 اولاول ... 65711571557160716471653165416551656165716581659166016611667170717572157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,561 به 16,570 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من الان 3 ماهه دارم نامحدود 1 مگ اداری میگیرم.از شر دانلود شبانه راحت شدم واقعا ارزش نداره اینهمه بی خوابی بکشی اخر بزور شاید 1 گیگ بگیری
    البته هزینش گرونه کمی اذیت میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

دوستان عزيز عكسم گرفتم بگين كجاش مشكل داره . مرسي

محتوای مخفی: عكس 

مدل هم گفتم ix350 p گرين پك
    دوستان جواب منو بدين ديگه.

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    مبین نت سرویس 2مگ نامحدود نمیده ؟ من الان یک مگ دارم سرعتش خوبه ولی دنبال دو مگ هستم ولی تو پنل نداره!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مبین نت سرویس 2مگ نامحدود نمیده ؟ من الان یک مگ دارم سرعتش خوبه ولی دنبال دو مگ هستم ولی تو پنل نداره!
    خیر وجود نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

مودمو 10 دقيقه خاموش كردم بعد روشن كردم چراغ وايفاي روشن شد با گوشي به اينترنت متصل شدم يكي دو صفحه هم باز كردم

بعد 2 دقيقه خود به خود ديسكانكت شد . اين يعني وايفايم وصله ولي چرا قطع ميشه. ؟؟ الان مودمو يه بار ديگه خاموش كنم چراغ وايفايم خاموش

ميشه با اين كه تنظيماتش وصله. مشكل از مودممه؟؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

روش خوبیه تا اعتراض نکنیم هیچی درست نمیشه! شما می‌خواین رسما شکایت کنین؟ یعنی از طریق دادگستری؟ یا نه با خودشون در میون میذارین؟
    سازمان تنظیم مقررات خوبه. یه بار شکایت کردم یه نهیب اساسی به مبین نت زد و برای یه مدت کوتاهی خیلی خوب شد... ولی دوباره برگشت!
    ایندفعه می خوام برم دادگستری! وقتی از دادگستری ارجاع بدن به سازمان تنظیم مقررات وضع فرق می کنه.

شاد باشید

7. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سازمان تنظیم مقررات خوبه. یه بار شکایت کردم یه نهیب اساسی به مبین نت زد و برای یه مدت کوتاهی خیلی خوب شد... ولی دوباره برگشت!
    ایندفعه می خوام برم دادگستری! وقتی از دادگستری ارجاع بدن به سازمان تنظیم مقررات وضع فرق می کنه.

شاد باشید
    من چندبار به همین سازمان تنظیم مقررات ایمیل زدم (توی همین تاپیک هم گفتم قبلا) اگر ممکنه راجع به شکایت هم لطف کنید یه راهنمائي بکنید که حضوری شکایت می‌کنید؟ من هم می‌خوام اقدام کنم.

9. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اول کمی شرح ماجرا:
    همینطور که تو عکس اول میبینید با تعویض جای مودم سیگنال فوقالعاده و کمنظیر شده(من که تاحالا 58 ندیدم ونشنیدم).
    مودولاسیون هم 64--5/6 است یعنی همه چی ایده آل.
    اما :
    سرعتو دقت کنین . ساعت 1:15 صبح دانلود همزمان 7 فایل از 3 سرور مختلف با اکانتهای ویژه داره زیر 40 میده !!

تو عکس دوم هم وضعیت فرکانسها دیده میشه . من فقط با شماره2 همیشه سرعتم بدک نبوده و پریشب هم که 5 دقیقه تونستم بهش وصل شم سرعتم 260-270 شد . حالا میگن درست کردن ؟ من با این سیگنال باید سرعتم 40 باشه ؟!
    از همه عجیبتر و مسخره تر اینه که فقط اون فرکانس دوم خوب جواب میداد که اونم چند روزه قطعش کردن هیچ جوری هم بهش نمیتونم وصل شم(روش حذف واضافه و تغییر فرکانس و... رو هم رفتم)
    حالا یه سوال فنی :
    شماها هم چنین شرایطی رو تجربه کردین؟ رنج آی پی قبلیه اکثرا با 55 گاهی هم (؟)173
    شروع میشد واگر پس از ریبوت مودم آی پی دیگه ای میگرفت معمولا افت سرعت داشتم و با 1 ریبوت دیگه 99% برمیگشت رو 55.وسرعت خوب میشد. اما این چند روز که فرکانسم عوض شده دیگه اصلا سراغ رنج 55 یا ... نمیره .
    مثلا الان 2.82.170.45
    شده(شروع با 2).نتیجه گیری شخصیم اینه که فاکتوری که حرف اول و آخر در کیفیت و سرعتو میزنه آی پی هست(همون که از مبین میگیریم)چون شرکتهای مختلفی دارن برای مبین پهنا میدن که اونم رابطه مستقیم داره با فرکانس وبه نوعی دکل و نه سگنال.چون بارها خودم تجربه کردم مثلا یه ویلا تو روستایی در شمال که اصلا تو نقشه پوشش نبوده یه خط به زور سیگنال داشتم ولی سرعت عالی بود !!حالا ممکنه بگید دکل خلوت بوده و یوزر نداشته و ... .درست.اما سیگنال هم افتضاح بود .پس اگر سیگنال تعیین کننده بود من نمبایست سرعت خوبی داشته باشم.
    حالا سوال اصلی :
    آیا تئوریک و عملی برای هر فرکانسی که ارسال میشه یک یا چند رنج خاص آی پی کنار گذاشته میشه یااینکه میتوان با یه فرکانس هم (مثلا فقط
    3449000 ) رنجهای مختلف از مبین گرفت ؟به عبارت دیگه چطور وقتی یک دو یا 3 فرکانسو نمیگیریم بتونیم باز هم آی پی خوب(تو مثال من رنج 55 که مال خود مبینه) رو داشته باشیم؟ آیا راهی هست بجز آی پی استاتیک گرفتن؟ تازه اونم معلوم نیست مال خودشون باشه یا این شرکتهای واسطه .
    و اگر نباشه که خیلی مسخرست چون همه دارن پول میدن ولی باید زور بزنن یا دعا کنن که بتونن فرکانس(آی پی)خوبه رو بگیرن؟!. و میشه داستان این 3هفته من یا این چند سال خیلیهای دیگه !
    از دوستان خواهش میکنم اگر از لحاظ فنی نکته یا راهکاری دارن یا من کلا نظریه اشتباهی داشته ام حتما راهنمایی بفرمایند.فکر میکنم ادامه این بحث میتونه مشکلات خیلیهامون کم کنه یا دستکم کلی اطلاعات پیدا کنیم

خیلی خوبه اگه بتونیم تو این انجمن چیزی یاد بگیریم و چیزی یاد بدیم.امیدوارم تو این بحث شرکت کنید
    من خیلی وقته به این نکته توجه می کنم و اصلش هم از بچه هایی که ADSL دارن یاد گرفتم. اونها برای اینکه بهترین گیت وی و سرعت رو داشته باشن چندین بار مودم رو ریست می کنند تا بتونند یه گیت وی خوب و تک رقمی پیدا کنند و......

ولی مشکلی که وجود داره پیدا کردن IP خوب است به چند دلیل داشتن این IP خوب به شانس بستگی داره مثلا اینکه تعداد این IP ها معمولا محدود هست و شرکتی مثل افرانت چند IP محدود رو به مبین نت میده و اگه چند نفر زودتر از شما به اینترنت متصل بشن دیگه شانسی

برای شما وجود نداره و ....

اون دوستمون هم که گفته بود می خواد استاتیک بگیره نمی تونه زیاد مطمئن باشه که سرعتش بهتر میشه چون معلوم نیست کدوم IP رو بعنوان استاتیک بهش بندازن

در مورد سیگنال هم درسته خود سیگنال و RSSI فی نفسه تاثیری روی سرعت نداره و این مطلب بارها تو این انجمن گفته شده

لیست IP هایی که من تو این چند شب داشتم و تونستم بالای 3 گیگ دانلود کنم این هاست

79.175.137.214

37.221.27.214

5.201.248.186

11. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درسته، قدرت سیگنال دریافتی ربط مستقیمی به سرعت نداره. البته وقتی کیفیت سیگنال خیلی بد باشه به خاطر افزایش نرخ خطا به پهنای باند کمی فشار میاد ولی باز مسئله‌ی کیفیت بخصوص وقتی از حداقلی برخوردار هست آخرین فاکتوری هست که توی سرعت نقش داره...........

دوستان من جیمیل رو دارم ولی گوگل تحت HTTPS قطع هست شما هم اینطورین؟ یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطع هست. الان ۲ یا ۳ روزه که اینطوره!!!

13. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

مبین نت+دزد نت=اشغال نت

15. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •