تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: کدومشو بخرم؟چیز دیگه ای سراغ ندارین ؟ IBM Lenovo ideapad Z500-E یا MSI CX61 i7-C

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام عزیزم
    منم میخوام یه لپ تاپ زیر 3 میلیون بگیرم ولی هنوز انتخاب نکردم
    من خودم دومی رو درنظر دارم و میخوام تحقیق هایی که توی این مدت کردم رو باهات به اشتراک بزارم

پردازنده این دو لپ تاپ : اطلاعاتی که از سایت دیجی گرفتی نشون میده که لنووو از
    Intel 3632QM
    استفاده میکنه اما MSI از
    Intel 3630QM
    که مدل لنووو جدیدتره ؛ سرعت اولی تا
    3.2 GHz
    میرسه اما دومی تا
    3.4 GHz
    میرسه پس دومی سریعتره

حافظه : اولی 8 گیگ و دومی 6 گیگ رم داره ، اما معمولا برای یه لپ تاپ رم 4 یا فوقش 6 کافیه اگرهم بیشتر لازم داشتی میتونی از بازار بخری

هارد : اولی 1 ترابایت و دومی نصف اون ؛ هارد رو هم از بازار میشه بصورت اکسترنال تهیه کرد البته قیمتش زیاده ، پس اولی بهتره

گرافیک : مهم ترین جزء لپ تاپ بعداز CPU، گرافیکشه که باتوجه به نزدیک بودن CPU ، گرافیک این دوتاست که متمایزشون میکنه ؛ گرافیک لنووو
    GT 635M
    هست که در بنچمارک سایت http://www.notebookcheck.net رتبه 126 داره اما MSI که از نوع
    GT 645M
    استفاده میکنه رتبه 93 داره که نشون میده دومی بهتره برای مثال بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2012 که بازی سنگینی هستش MSI در سطح Low به خوبی و در سطح High با فریم 28.7 و بصورت روان میتونه اجرا کنه اما لنوو این بازی رو با اینکه تست روی اون انجام نشده اما پیش بینی کردن نتونه یا به سختی بتونه اجرا کنه ، ولی باید درنظر داشته باشیم که بیشتر بازی های امروزی در این دو لپ تاپ اجرا میشن فقط در لنوو با فریم های کمتر نمایش داده میشه

کمی درمورد MSI :
    - بلوتوث این لپ تاپ به نسخه 4 ارتقا یافته که قابلیت های بسیاری دارد که از آن جمله آن می توان به ارسال داده با سرعت زیاد تا مسافت 100 متر نام برد وهمچنین با الگوریتم AES-128 CCM رمزنگاری اطلاعات صورت می گیرد تا اطلاعات شما محافظت گردد.
    -
    سیستم صوتی نوت بوک های سری کلاسیک MSI به لطف فناوری
    SRS PC Sound و تنظیمات اکولایزر قدرتمند آن می تواند توسط دو اسپیکری که در بالای صفحه کلید جایگذاری شده اند، تجربه صدایی فراگیر و همه جانبه را در هنگام تماشای فیلم و یا گوش دادن به موسیقی برای شما به ارمغان آورند.

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

من خودم 2تا انتخاب داشتم ک msi cx61 i5 بود و lenovo z500 من هم لنوو رو گرفتم با این کانفیگ: i5، gf740، با بکلایت، رنگ سفید، 2سال گارانتی.. اما ام اس آی 1سال گارانتی میده و بکلایت هم نداره! درضمن، هیچوقت فراموش نکنید ک ظاهر هم باید زیبا و شیک و باریک باشه! وگرنه پس از خریدش هرگز خودتونو نمیبخشید ک چرا اون مدلو نخریدم! درضمن لنوو بلوتوث هم داره، تمام صفحه داخلش فلر برس داده شده ست....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

lenovo z500-g هم اومد گرافیکش خیلی قویه حالا نظرتون چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

گرافیک خوبی داره ، باید دید نقد و بررسی اش چجوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه عزیز cpu هم توی گیم های جدید تاثیر داره. من خودم یه y480 با کانفیگ i7,gt650 دارم که به صورت محدود توی بازار اومد و backlight keyboard هم داره باس رمش 1600 هست و یکی از دوستام N46 با cpu i5 داره که توی بازی maxpayn3 مجبور میشد از رزولوشن کمتری استفاده کنه ولی من با آخرین رزولوشن بازی می کردم. واسه گیم حتما i7 توصیه میشه. من می خام بفروشمش ،اگه دست دو خواستید pm بدید
    بچه ها پستمو ویرایش کردم،کارت گرافیکم GT650 2gig gddr5 هست

6. این کاربر از hnaserisoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •