سلام عزیزم
منم میخوام یه لپ تاپ زیر 3 میلیون بگیرم ولی هنوز انتخاب نکردم
من خودم دومی رو درنظر دارم و میخوام تحقیق هایی که توی این مدت کردم رو باهات به اشتراک بزارم
پردازنده این دو لپ تاپ : اطلاعاتی که از سایت دیجی گرفتی نشون میده که لنووو از Intel 3632QM
استفاده میکنه اما MSI از Intel 3630QM
که مدل لنووو جدیدتره ؛ سرعت اولی تا 3.2 GHz
میرسه اما دومی تا 3.4 GHz
میرسه پس دومی سریعتره
حافظه : اولی 8 گیگ و دومی 6 گیگ رم داره ، اما معمولا برای یه لپ تاپ رم 4 یا فوقش 6 کافیه اگرهم بیشتر لازم داشتی میتونی از بازار بخری
هارد : اولی 1 ترابایت و دومی نصف اون ؛ هارد رو هم از بازار میشه بصورت اکسترنال تهیه کرد البته قیمتش زیاده ، پس اولی بهتره
گرافیک : مهم ترین جزء لپ تاپ بعداز CPU، گرافیکشه که باتوجه به نزدیک بودن CPU ، گرافیک این دوتاست که متمایزشون میکنه ؛ گرافیک لنووو GT 635M
هست که در بنچمارک سایت http://www.notebookcheck.net رتبه 126 داره اما MSI که از نوع GT 645M
استفاده میکنه رتبه 93 داره که نشون میده دومی بهتره برای مثال بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012 که بازی سنگینی هستش MSI در سطح Low به خوبی و در سطح High با فریم 28.7 و بصورت روان میتونه اجرا کنه اما لنوو این بازی رو با اینکه تست روی اون انجام نشده اما پیش بینی کردن نتونه یا به سختی بتونه اجرا کنه ، ولی باید درنظر داشته باشیم که بیشتر بازی های امروزی در این دو لپ تاپ اجرا میشن فقط در لنوو با فریم های کمتر نمایش داده میشه
کمی درمورد MSI :
- بلوتوث این لپ تاپ به نسخه 4 ارتقا یافته که قابلیت های بسیاری دارد که از آن جمله آن می توان به ارسال داده با سرعت زیاد تا مسافت 100 متر نام برد وهمچنین با الگوریتم AES-128 CCM رمزنگاری اطلاعات صورت می گیرد تا اطلاعات شما محافظت گردد.
- سیستم صوتی نوت بوک های سری کلاسیک MSI به لطف فناوری
SRS PC Sound و تنظیمات اکولایزر قدرتمند آن می تواند توسط دو اسپیکری که در بالای صفحه کلید جایگذاری شده اند، تجربه صدایی فراگیر و همه جانبه را در هنگام تماشای فیلم و یا گوش دادن به موسیقی برای شما به ارمغان آورند.