تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 40 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 398

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کابل، رابط ، آمپ و داک قابل حمل

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رویو رو خوندم. پدیده ی جالبیه... ولی همونطور که گفتید نداشتن ولوم و آسیب پذیر بودنش این گزینه رو خارج می کنه.
    تو فیو ها نگاه می کردم. E07k تغییرات خوبی داشته نسبت به E7 چیزی راجع بهش خوندین؟ کسی ریکامندش می کنه؟
    حیفE12 فقط آمپه...
    راستی تصمیمم برای Bifrost/valhala خوبه به نظرتون؟

Sent from my Xoom using Tapatalk 2
    خوب اسیب پذیر بودن رو میتونید با استفاده از یک جعبه ی پلاستیکی یا چندتا وارنیش حرارتی تا حد زیادی بر طرف کنید.
    در مورد ولوم هم راه حل راحتی وجود داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اگر این رو نمیخواین
    گزینه ی بعدی همون e07k خواهد بود
    توی این رده ی قیمت انتخاب خیلی خوبیه(شاید حتی تنها انتخاب)
    طراحی خیلی زیبا و کیفت ساخت خیلی خوبی هم داره.
    البته اگر درست یادم باشه شما m50 داشتین برای m50 امپ خیلی خوبیه و صدای دلنشین هم تولید خواهد کرد.
    ولی برای برخی از هدفونها ممکنه ضعیف باشه.
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل هم حتما میتونه کمکتون کنه
    در مورد
    Bifrost/valhala هم خوب حقیقتا تجربیات من این زمینه به شدت محدوده
    ولی خیلی خوبه که بدونین با چه هدفونی و با چه سبکی میخواین استفاده کنید. این دک امپ خیلی گزینه ی خوبیه ولی خوب بستگی به شرایطتون شاید بشه گزینه های بهتری هم از برندهای دیگه انتخاب کرد.
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اسیب پذیر بودن رو میتونید با استفاده از یک جعبه ی پلاستیکی یا چندتا وارنیش حرارتی تا حد زیادی بر طرف کنید.
    در مورد ولوم هم راه حل راحتی وجود داره:
    و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اگر این رو نمیخواین
    گزینه ی بعدی همون e07k خواهد بود
    توی این رده ی قیمت انتخاب خیلی خوبیه(شاید حتی تنها انتخاب)
    طراحی خیلی زیبا و کیفت ساخت خیلی خوبی هم داره.
    البته اگر درست یادم باشه شما m50 داشتین برای m50 امپ خیلی خوبیه و صدای دلنشین هم تولید خواهد کرد.
    ولی برای برخی از هدفونها ممکنه ضعیف باشه.
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل هم حتما میتونه کمکتون کنه
    در مورد
    Bifrost/valhala هم خوب حقیقتا تجربیات من این زمینه به شدت محدوده
    ولی خیلی خوبه که بدونین با چه هدفونی و با چه سبکی میخواین استفاده کنید. این دک امپ خیلی گزینه ی خوبیه ولی خوب بستگی به شرایطتون شاید بشه گزینه های بهتری هم از برندهای دیگه انتخاب کرد.
    موفق باشید.
    حقیقتا یک سری داستان پیچیده وجود داره که دست و بال من رو تو خلاقیت نشون دادن و ریسک کردن بسته... چون تو محیط جدید برای خرید و پیدا کردن چسب برق یا پیچ گوشتی هم باید هم وقت و هم هزینه بگذارم... واسه همین سعی می کنم فعلا فقط چیزهای ضروری رو حتی الامکان از منابع داخلی استرالیا تهیه کنم...
    اتفاقا نظرم به Fiio e07k کمی مثبت شده چون برای ورود به جمع های فایر ها قدم اول خوبیه... خوشبختانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پیدا کردم... ولی باتری و پرتابل بودن چیزیه که شاید زیاد به کار من نیاد... حالا به عنوان یه جایگزین ساده تر نظرتون راجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ آیا می شه امید وار بود اونقدری که هزینه برای باتری و کیف و بند لاستیکی و اسکرین پروتکتر نمی دیم به کیفیت صدای خروجی اضافه می شه؟!
    M50 رو خوب یادتون مونده... البته برنامه ندارم همیشه همین یه هدفون رو استفاده کنم و فکر می کنم یه HD650 تو برنامه آینده باشه... البته اگه قبلش سراغ HD558 نرم...باید ببینیم در زمان مناسب کدوم رو اول خواهم خرید...

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حقیقتا یک سری داستان پیچیده وجود داره که دست و بال من رو تو خلاقیت نشون دادن و ریسک کردن بسته... چون تو محیط جدید برای خرید و پیدا کردن چسب برق یا پیچ گوشتی هم باید هم وقت و هم هزینه بگذارم... واسه همین سعی می کنم فعلا فقط چیزهای ضروری رو حتی الامکان از منابع داخلی استرالیا تهیه کنم...
    اتفاقا نظرم به Fiio e07k کمی مثبت شده چون برای ورود به جمع های فایر ها قدم اول خوبیه... خوشبختانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پیدا کردم... ولی باتری و پرتابل بودن چیزیه که شاید زیاد به کار من نیاد... حالا به عنوان یه جایگزین ساده تر نظرتون راجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ آیا می شه امید وار بود اونقدری که هزینه برای باتری و کیف و بند لاستیکی و اسکرین پروتکتر نمی دیم به کیفیت صدای خروجی اضافه می شه؟!
    M50 رو خوب یادتون مونده... البته برنامه ندارم همیشه همین یه هدفون رو استفاده کنم و فکر می کنم یه HD650 تو برنامه آینده باشه... البته اگه قبلش سراغ HD558 نرم...باید ببینیم در زمان مناسب کدوم رو اول خواهم خرید...
    خوب چون هزینه ای که میخواین بکنید هزینه ی نسبتا زیادیه بهتره که کاملا اگاهانه خرید کنید
    یه مثال کلی:
    مثلا اگر شما صدای m50 رو دوست دارین صدای سرد hd600 ممکنه براتون خیلی خوش آیند نباشه
    قضیه اینه که ما هیچوقت نمیتونیم بهترین رو بیایم تعریف کنیم
    چون برای هر شخص یک چیز دلنشین خواهد بود یکی صدای گرم یکی صدای سرد
    پس اگه hd600 رو اکثرا دوست دارن و تایید می کنند دلیل نمیشه که انتخاب مناسبی باشه
    اصلا اعتمادی به کریتیو ندارم چون خیلی وقته که از مرحله پرته و تو این وادی ها هم نیست
    ضمن اینکه برادر peacful یادمه یکی از کارت صدا های اکسترنال کریتیو رو داشتن ( تو ایران دو مدل بیشتر نیست) و میگفتن که e7 کیفیت صدای بهتری داره.
    یک خوبی فیو اینه که محبوبه به همین نسبت به راحتی ریویو های زیادی ازش میشه پیدا کرد و احتمال ریسکتون رو میاره پایین.
    فیو e10 هست. ولی مدل قدیمیه و اکثر افراد دیدم تو هد فای نظرشون این بود که دک e07k مرغوبتره.
    اگر هم در آینده خواستید میتونید با In ear استفاده کنید.
    به نظر من اگه صبور باشید و بیشترین هزینه ای که میتونید بکنین رو بکنین خیلی بهتره
    چون تجربه ی من نشون داده با hd558 شروع میشه و به hd800 ختم میشه
    ولی خوب مسیر این خریدها هم لذت خودش رو داره
    موفق باشید.

5. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

t-jays عزیز و بقیه اساتید...
    یه نگاهی به محصولات این سایت بندازین ببینید چیز به درد بخوری توش پیدا می شه؟
    استرالیا خیلی محصولات جالبی تولید و طراحی می کنه که متاسفانه بعضی هاش با اینکه واقعا خوب هستن تو جهان شناخته نمی شن...

7. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ولی خوب مسیر این خریدها هم لذت خودش رو داره

لذت بخش هست ولی پدر جیب آدمو در میاره! ببین الان فرض کن یه نفر هست که 2-3 ساله داره هدفون عوض میکنه الان مثلا رسیده به HD800 که الان باید 5 میلیون بخره. شاید در طول این 2-3 سال 2-3 میلیون خرج خریدن 558 و 598 و 600 و 650 و 700 کرده، شاید هم بیشتر. اگر همون چند سال پیش یه HD800 میخرید 1300 الان دیگه نیازی به این همه خرج و یه خرج سنگین 5 میلیونی نبود.
    راستی اگه کسی HD800 خواست بخره، میتونم 500 تومن زیر قیمت بازار بدم بهش

9. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لذت بخش هست ولی پدر جیب آدمو در میاره! ببین الان فرض کن یه نفر هست که 2-3 ساله داره هدفون عوض میکنه الان مثلا رسیده به HD800 که الان باید 5 میلیون بخره. شاید در طول این 2-3 سال 2-3 میلیون خرج خریدن 558 و 598 و 600 و 650 و 700 کرده، شاید هم بیشتر. اگر همون چند سال پیش یه HD800 میخرید 1300 الان دیگه نیازی به این همه خرج و یه خرج سنگین 5 میلیونی نبود.
    راستی اگه کسی HD800 خواست بخره، میتونم 500 تومن زیر قیمت بازار بدم بهش
    باید یه شرایطی فراهم بشه که وقتی هدفون رو آپگرید می کنیم و هدفون های قبلی رو سراغشون نمی ریم اونا رو با یه قیمت مناسب در اختیار کسای دیگه بذاریم و پولش رو برای برنامه آپگرید بعدی هزینه کنیم... می شه اصل بقای هدفون... هدفون نه از خارج وارد می شود و نه از وارد کننده ی گرون فروش خریداری می شود، فقط از یک هدفون دوست به هدفون دوست دیگر منتقل می شود....
    Last edited by Faraz_sm; 17-07-2013 at 12:09. دليل: عذر خواهی برای اسپم کاری...

11. 2 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

سلام. چند وقت پیش یکی از دوستان تو همین انجمن بهم گفت که میتونم با امپ ارزون قیمت مشکل خش خش صدای i9 رو تو صداهای بالا از بین ببرم
    میدونم با دستکاری اکولایزر و ... میشه اینکارو کرد. ولی خب دیگه اونوقت صداش برام دلنشین نیست
    هدفون هم چیز خاصی ندارم! در واقع هنوز پول ندارم واسه خرید یه هدفون مناسب!

از fiio e6 خوشم اومد. با قیمت 24 دلاریش(که البته اینجا نمیدونم با چه قیمتی گیر میاد!) نسبتا کوچیک و خوبه، باتری داخلی هم داره
    میارزه به خریدش؟ کارم رو راه میندازه آیا؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب این تفریح
    تفریح خیلی گرونیه
    توی هد فای این جمله خیلی معروفه
    welcome to head-fi sorry for your wallet
    شاید هم بیشتر. اگر همون چند سال پیش یه HD800 میخرید 1300 الان دیگه نیازی به این همه خرج و یه خرج سنگین 5 میلیونی نبود.
    خوب اره
    ولی باید لیاقت داشتن یه هدفون خوب رو به دست بیاری تا قدرش رو بدونی(اگر میگین نه یه بار سعی کنید هدفونتون رو نشون دوستتون که تو این وادی ها نیست بدین و قیمتش رو هم بهش بگین)
    این مسیر پیشرفته که برای من جذابیت داره. شنیدن صداهای مختلف
    پیدا کردن یه هدفون گمنام با صدای خوب
    یه فروشنده که بهت داره توضیح میده چقدر صدای هدفونهای فیلیپس خوبه و اصلا سونی مثل فیلیپس مطرح نیست
    شنیدن صدای افتضاح هدفونی که قبلا با صداش خیلی حال میکردی
    دیدن ریویویی که خودت 1 سال پیش نوشتی
    پیدا کردن cd که با cdman باهاش گوش میدادی و الان cd فاسد شده cdman هم نمیدونی چه اتفاقی براش افتاده.
    Last edited by t-jays; 17-07-2013 at 13:02.

14. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. چند وقت پیش یکی از دوستان تو همین انجمن بهم گفت که میتونم با امپ ارزون قیمت مشکل خش خش صدای i9 رو تو صداهای بالا از بین ببرم
    میدونم با دستکاری اکولایزر و ... میشه اینکارو کرد. ولی خب دیگه اونوقت صداش برام دلنشین نیست
    هدفون هم چیز خاصی ندارم! در واقع هنوز پول ندارم واسه خرید یه هدفون مناسب!

از fiio e6 خوشم اومد. با قیمت 24 دلاریش(که البته اینجا نمیدونم با چه قیمتی گیر میاد!) نسبتا کوچیک و خوبه، باتری داخلی هم داره
    میارزه به خریدش؟ کارم رو راه میندازه آیا؟!
    درست بهتون گفتن ولی
    تا وقتی که هدفون نخرید که مشخص نیست
    باید دید برای چه هدفونی میخواین شاید اصلا احتیج نیست.
    e6 دیگه یه کم کمیاب شده
    باید ببینید پایتخت هنوز موجود هست یا نه. اون موقع که بود یه 100 تومن بود.
    موفق باشید.

16. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خوب این تفریح
    تفریح خیلی گرونیه
    توی هد فای این جمله خیلی معروفه
    welcome to head-fi sorry for your wallet

خوب اره
    ولی باید لیاقت داشتن یه هدفون خوب رو به دست بیاری تا قدرش رو بدونی(اگر میگین نه یه بار سعی کنید هدفونتون رو نشون دوستتون که تو این وادی ها نیست بدین و قیمتش رو هم بهش بگین)
    این مسیر پیشرفته که برای من جذابیت داره. شنیدن صداهای مختلف
    پیدا کردن یه هدفون گمنام با صدای خوب
    یه فروشنده که بهت داره توضیح میده چقدر صدای هدفونهای فیلیپس خوبه و اصلا سونی مثل فیلیپس مطرح نیست
    شنیدن صدای افتضاح هدفونی که قبلا با صداش خیلی حال میکردی
    دیدن ریویویی که خودت 1 سال پیش نوشتی
    پیدا کردن cd که با cdman باهاش گوش میدادی و الان cd فاسد شده cdman هم نمیدونی چه اتفاقی براش افتاده.

خب بله حرف شما هم درسته. باید سیر تکامل طی بشه تا شخص بدونه دنبال چیه. من اولین هدفونی که بابتش پول چشمگیری دادم HD800 بود (1320 خریدم که این اواخر فروختم اکبندش کردم)، ولی خب قبلش تقریبا از سال 80 تا 89 همیشه 10-15 تا هدفون دست دوم دور و برم بوده. هدفون هایی که اکثرا تو مزایده ها قاطی خرت و پرت های دیگه خریداری میشد که گاهی بعضی هاشون خیلی چشمگیر بود. از برندهایی مثل بیرداینامیک، سونی، فیلیپس، اسمشو نبر (همون برند انگلیسی بی تربیتی) و ... و همیشه هم دستگاه های استودیویی مثل ریل پلیرها و دت رکوردهای استودیویی مثل اشتودر و آکای و تسکم و تیاک در دسترس بوده و ازهدفون ها صدا میگرفتم. یعنی من وقتی رفتم hd800 رو خریدم دقیقا میدونستم دنبال چی هستم، شاید خیلی قبلتر از اون که تازه پلیرهای پرتابل اومده بود (83-84) که همه فقط به پرتابل بودن اهمیت میدادن و خیلی براشون هیجان انگیز بود، من فقط به یه سیستم هدفون ایده ال که روی یه میز کوچیک قرار گرفته (دسکتاپ) با سورس مناسب فکر میکردم، سیستمی که در نبود اکوستیک مناسب محیطی برای یه سیستم استریوی خوب، بتونه همون صدا یا حتی بهتر رو بهم بده. الان به جرات میتونم بگم که صدایی که دارم با ستاپ هدفونم میگیرم یه صدای خیلی های-انده که اگه با یه سیستم استریو کسی بخواد بشنوه حداقل باید 70-80 میلیون خرج کنه.

در مورد اینکه تفریح گرونیه من نظرم یه کمی متفاوته. گرون هست ولی از الواتی و هزار کثافت کاری دیگه که این روزا شده تفریح جوان های این مملکت که پرخرج تر نیست! الان شما بهترین حالت رو در نظر بگیر، یه ستاپ خوب میتونه شامل اینا باشه به نظرم:

یه هدفون خوب مثلا 650: حدود 3 میلیون
    ساخت یه امپ لامپی خوب: حدود 500
    یه کارت صدای خوب: 700-800
    یه کابل اینترکانکت خوب: 100
    پاورکاندیشنر یا UPS: حدود 350
    یه مقدار موسیقی با کیفیت: 100

همه اینا میشه زیر 5 میلیون. ولی در مقایسه با یه سیستم استریوی خوب 5 میلیون فقط پول یه کامپوننت میشه، مثلا یه سی دی پلیر میشه! یا یه امپ لامپی نه چندان گرون. اسپیکر خوبی هم نمیشه با 5 تومن خرید، میشه خرید ولی انتظار معجزه نمیشه ازش داشت. یه اسپیکر خوب حداقل 10 تومنی هزینه داره. پس هدفون به نظر من خیلی هم بصرفه ست
    Last edited by flipp; 17-07-2013 at 15:36.

18. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •